shadowmann Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 καλησπέρα παιδιά.καταρχήν έχω ένα HP laptop dv9542εν με vista επάνω.θέλω να κάνω format τώρα και είμαι σε δίλημμα να βάλω ΧΡ,αλλα δεν ξέρω αν θα βρω και από που drivers(για κάρτα γραφικών πιο πολύ γιατί κάπου είχα ακούσει ότι δύσκολα βρίσκεις..),η να βάλω vista και να είναι όλα ok αλλα χωρίς να τρέχω κάποιο πρόγραμμα στο desktop και να μου δείχνει ότι η μνήμη είναι στο 55-60% δηλαδή σέρνεται χωρίς να τρέχει κάποιο πρόγραμμα η game..και έτσι ερωτώ εσάς μήπως κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω να m δόση τα φώτα του επίσης ποσο κοστίζει η μνήμη για αυτό το laptop έχει 2giga ήδη απλά επειδή η κάρτα γραφικών (δεν ξέρω αν φταίνε και τα vista..)όταν τρέχω κάποιο game η πρόγραμμα παίρνει μνήμη από την ram και όπως ηπα παραπάνω είναι ήδη στο 55-60% στο desktop(τώρα αν και εφόσον βάλω με επιτυχία τα ΧΡ πιστεύω με τα 2giga θα είμαι ok)αλλα έτσι από περιέργεια,και άμα το σηκώνει η τσέπη μου την τσιμπάω αυτά προς το παρόν ευχάριστο εκ τον προτερων αααΑ! τώρα που το θυμήθηκα ειδα ότι βγήκε το sp1 για vista και sp3 για ΧΡ θέλω και με βάση αυτά τα SP αν όντως έχουν βγει στις τελικές έκδοσις να μου πείτε πια είναι καλύτερα να βάλω και πως θα βρω drives και από που αν επιλέξω ΧΡ. επίσης το καλιμπράρισμα τις μπαταρίες τι ακριβώς κάνει και πως μπορώ να το κάνω? ότι μου έρχεται στο μυαλό τώρα γράφω...αλλα λέω να μην ανοίγω και αλλα θέματα αν πάλι είναι λάθος αυτό που κάνω πείτε το
rem_rem Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Προεπιλογή laptop HP format XP η Vista και ερώτησης! Ωραία τα ελληνικά σου Περιμένεις κάποιος να καταλάβει κάτι από την παραπάνω πρόταση-τίτλο;
shadowmann Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 δεν κατάλαβα δηλαδή τι έχει ο τίτλος....λέω laptop HP format χρ η vista και ερώτησης...δηλαδή μήπως να μεταφέρω όλο το κείμενο στον τίτλο? τέλος πάντων τώρα δεν γίνετε να αλλάξω τίτλο και δεύτερον δεν σου ειπα να κρίνεις τι έγραψα στον τίτλο και μη θίγεις κάποιον αν δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει στο κεφάλι του εκείνη την ώρα!
juniorjack Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Για να βάλεις ΧΡ διάβασε τον οδηγό αυτό! (έχει κ drivers) Επίσης κάποιος φίλος είχε δώσει ενα λινκ για drivers HP για ΧΡ..
rem_rem Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 ... μη θίγεις κάποιον αν δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει στο κεφάλι του εκείνη την ώρα! Μα το ζητούμενο δεν είναι τι έχει στο κεφάλι του αλλά τι γράφει..
shadowmann Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Μα το ζητούμενο δεν είναι τι έχει στο κεφάλι του αλλά τι γράφει.. εννοώ τι προβλήματα μπορεί να έχει ο άλλος....έλεος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.