com_hs Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Εάν γνωρίζεται θα ήθελα να ρωτήσω πως είναι τα πράγματα σε επώνυμο μεσιτικό γραφε'ιο το ξέρω ότι έχει τρέξιμο αλλά απο λεφτά τι γίνετε ? Έχει τιποτα η τσάμπα το τρέξιμο Ευχαριστώ
axaxouxas Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Η σκεψη σου ειναι λαθος ... Κι αυτο διοτι δεν νομιζω να σκεφτηκες εστω για μια στιγμη τι εμπειριες θα αποκομισεις απο μια τετοια φαση.... ΚΟΙΤΑ - ΜΑΘΕ - ΕΦΑΡΜΟΣΕ .... Το χρημα ερχεται ΜΕΤΑ .... Αληθεια τι ηλικια εχεις ??? Νομιζω πως εχεις περασει τα 22 - 24 .... οχι παραπανω ε ???
PavelX Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Μήπως να ρωτήσεις το ίδιο το μεσιτικό γραφείο ?
katerina807 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Εάν γνωρίζεται θα ήθελα να ρωτήσω πως είναι τα πράγματα σε επώνυμο μεσιτικό γραφε'ιο το ξέρω ότι έχει τρέξιμο αλλά απο λεφτά τι γίνετε ? Έχει τιποτα η τσάμπα το τρέξιμοΕυχαριστώ πρωτα απ'ολα να τους ρωτησεις αν θα δουλευεις με μισθο η' ποσοστα? η' μισθο και ποσοστα?? στην αρχη δεν σε συμφερει να δουλεψεις με ποσοστα μονο γιατι το να επιτυχεις πωληση τον πρωτο καιρο ειναι αρκετα δυσκολο, και εκτος αυτου παιζει ρολο και η περιοχη που θα σου δωσουν και αν θα σου τη δωσουν εξ'ολοκληρου η' μαζι με αλλον. παντως στην αρχη θα βγαλεις 'λαντζα' και θα φας και 'χωσιμο' μεχρι να μαθεις αλλα αν το ξεπερασεις αυτο και εισαι και καλος στις πωλησεις θα βγαλεις λεφτα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.