Watt Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Χαίρεται! Έχω αγοράσει ένα Playstation 3 και το μόνο παιχνίδι που έχω είναι το PES 2008. Σκέφτομαι να αγοράσω κανά δυο παιχνίδια ακόμα. Μου αρέσουν κυρίως τα RPG και Action-Hack'n'Slash. To Assassin's Creed θα το δανριστώ από ένα φίλο μου και σκέφτομαι να αγοράσω το Devi May Cry 4. Ενδιαφέροντα φαίνοται τα Heavenly Sword και Genzi: Days of the Blade. Κάτι παιχνίδια τύπου Sonic, λένε τίποτα είναι είναι για πιο μικρούς παίχτες; Ευχαριστώ πολύ! Watt
Udontneed2know Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Uncharted οπωσδηποτε, και σαν action/RPG προτεινω το Folklore, επισης παρα πολυ καλο ειναι και το Rachet & Clank.
Watt Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Κατέβασα κάτι gameplay videos. Καλό φαίνεται το Uncharted. Το Folklore και Το Rachet & Clank φαίνονται και αυτά ενδιαφέροντα, αλλά το Uncharted μάλλον θα δοικιμάσω... Σκεφτόμουν βέβαια και κάτι που να έχει και multiplayer, όπως το Call of Duty 4, για το οποίο έχω ακούσει και καλές κριτικές. Εσείς τι λέτε;
af8artos Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 viking battle for asgard, κλασικό hack n slash
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.