Προς το περιεχόμενο

Αγορα εξ.σκληρου δισκου Ethernet !!

blademyc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλή σας μέρα και καλό μήνα. Είμαι καινούριος στην παρέα και έχω ένα πρόβλημα με τον νέο μου εξωτερικό δίσκο, ο οποίος αγοράστηκε στις 30/4/2008. Συγκεκριμένα είναι της WD 500G ο οποίος συνδέεται σε ethernet και το πρόβλημα που έχω ειναι ότι κατα τη διάρκεια μιας μεταφοράς αρχείων μου βγάζει error access dinied με αποτέλεσμα να σταματάει η αντιγραφή. Το περίεργο είναι ότι μετά το σφάλμα τα αρχεία του δίσκου μπορώ να τα δω αλλά δεν μπορώ να τα επεξεργαστώ(αντιγραφή,διαγραφή,κτλ). Για να διορθωθεί το πρόβλημα (προσωρινά μέχρι το επόμενο error) πρέπει να τον κλείσω και να τον ξανα ανοίξω απο το κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης.

Θα ήθελα να μου πείτε σχετικά με το θέμα αν γνωρίζεται για να μπορέσω να διορθώσω το πρόβλημα. Τον δίσκο τον συνδέω πάνω σε ένα router της linksys wag200g.

ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε απαντηση σας.

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα συνάντησα κι εγώ με τον ίδιο σκληρό τον οποίο απέκτησα αυτές τις μέρες κι εγώ, επομένως αν έχει κάποιος κάτι να μας βοηθήσει ας το μοιραστεί μαζί μας.

Ειδάλλως ίσως σκεφτώ αυτό.

140 ευρώ δεν είναι λίγα.

:-)

Δημοσ.

Καθόλου καλορίζικος :P.

Είναι τραγικός....δε μπορώ να περάσω ΤΙΠΟΤΑ! Μετά τα πρώτα 5 μεταφοράς, μου βγάζει "access denied" error.

Έχω δοκιμάσει ασύρματα, ενσύρματα, από vista, από ubuntu....τίποτα.

Θα τον κάνω reset τώρα κι αν δε γίνει τίποτα, τον γυρίζω πίσω.

Δημοσ.
χμ... τον αγόρασες έ? εγώ θα σου πρότεινα αυτόν : http://www.zero1.gr/product_info.php?products_id=46295

:)

Καλορίζικος κι αυτός που πήρες ;)

Καλή περίπτωση ο Maxtor και καλή τιμούλα (αν δεν ειχα είδη 2χ500 μπορεί να τον χτύπαγα).

Μπορεί να μου εξηγίσει κανείς γιατί τα e-shop απο τη Θεσαλονίκη έχουν πιο χαμηλές τιμές; Τους τελευταίους 6 μήνες και βάλε το βλέπω συνέχεια αυτό το πράγμα...

Δημοσ.
Καθόλου καλορίζικος :P.

Είναι τραγικός....δε μπορώ να περάσω ΤΙΠΟΤΑ! Μετά τα πρώτα 5 μεταφοράς, μου βγάζει "access denied" error.

Έχω δοκιμάσει ασύρματα, ενσύρματα, από vista, από ubuntu....τίποτα.

Θα τον κάνω reset τώρα κι αν δε γίνει τίποτα, τον γυρίζω πίσω.

Πάντως αυτός που σου έδωσα το link παίζει κανονικά με ubuntu απ' ότι διάβασα στο ubuntuforums. Άρα δε θα έχεις πρόβλημα (λογικά) παρόλο που μέσα στα requirements αναφέρει μόνο win και macOS νομίζω.

Όλα αυτά θεωρητικά φυσικά, γιατί δεν πήρα το δίσκο. Έμεινα στο σχεδόν, και μετά προέκυψαν άλλα έξοδα. Ελπίζω να τον πάρω εντός επομένων μηνών!

Καλή περίπτωση ο Maxtor και καλή τιμούλα (αν δεν ειχα είδη 2χ500 μπορεί να τον χτύπαγα).

Μπορεί να μου εξηγίσει κανείς γιατί τα e-shop απο τη Θεσαλονίκη έχουν πιο χαμηλές τιμές; Τους τελευταίους 6 μήνες και βάλε το βλέπω συνέχεια αυτό το πράγμα...

Για τον ίδιο λόγο που οι κρέπες είναι πιο φτηνές στη Θεσσαλονίκη? και το φαγητό? και ο καφές? Ξέρω γω? Ίσως απλά τα βάζουν πιο πάνω στην Αθήνα...

Πάντως το συγκεκριμένο δεν τον βρήκα Αθήνα σε κάπου.. Τον βρήκες κάπου? :rolleyes:

Δημοσ.
Τον παραγγειλα αυριο τον εχω !!!!

Τελικά τι έχεις πάρει; και αν εχεις πάρει το LINKSYS NAS200 NETWORK STORAGE SYSTEM 750GB είσαι ευχαριστημένος ;

Δημοσ.

Πείρα τον WD world edition 2 1024mb

Τον έχω αρκετές μέρες και τον λειτουργώ σε raid mirror για μεγαλύτερη ασφάλεια που ήταν και το ζητούμενο μου.

Είμαι ευχαριστημένος με την ταχύτητα που κυμαίνετε 3-4 mb\s και πάνω και κάτω σε 100ari LAN (Προς το παρόν).

Έχω δώσει αλλά δικαιώματα σε καθένα από τους 3 χρηστές που έχω.

και λειτουργώ κάποιους φάκελους όπως τους δίσκους δικτύου... και φυσικά έχουμε κοινά(με τους αλλού χρηστές μου) την μουσική μας κτλ.

Έχω εντοπίσει στο internet αρκετές κρυφές δυνατότητες του ακόμα και πρόγραμμα του κάνει download μονός του torrent, αλλά εκεί χρειάζεται αρκετές γνώσεις linux που δεν έχω. άρα αν ξέρει κάνεις ας βοηθήσει...

Στα ελαττώματα του θα έβαζα το αργό web interface του, το ότι δεν έχει από την μάνα του FTP (είχα πρώτα ένα κουτί εξωτερικό 30? και το είχε...) και δεν μπορώ να πω ότι η οδηγίες του έλεγαν τίποτα σημαντικό αντιθέτως ασχολιόντουσαν με το προγραμματακι anywhere access που εγώ προσωπικά δεν κατάλαβα προς τι τόσο προώθηση....

Αν θέλετε άλλες πληροφορίες με ρωτάτε...

Δημοσ.
Πείρα τον WD world edition 2 1024mb

Τον έχω αρκετές μέρες και τον λειτουργώ σε raid mirror για μεγαλύτερη ασφάλεια που ήταν και το ζητούμενο μου.

Έχω εντοπίσει στο internet αρκετές κρυφές δυνατότητες του ακόμα και πρόγραμμα του κάνει download μονός του torrent, αλλά εκεί χρειάζεται αρκετές γνώσεις linux που δεν

ασφαλεια και torrent δεν πανε μαζι νομιζω...

εγω τουλαχιστον τα αρχεια που δεν θα ηθελα να χασω με τιποτα τα εχω σε usb δισκο που δεν ειναι ποτε συνδεμενος σε pc και δεη και τον συνδεω μονο για να κανω update τα αρχεια.

τον WD world edition 500gb που εχω δεν τον εμπιστευμαι για να φυλαξω σοβαρα αρχεια.εκτος του οτι ζεστενεται υπερβολικα,ενας δισκος ον να γυρναει συνεχεια ποσο να αντεξει??

ο μονος λογος που τον πηρα ειναι για αμεση προσβαση σε ταινιες-μουσικη απο ολο το λαν μου ωστε να μην εχω τα ιδια αρχεια σε καθε πισι και να χρειαζομαι τοσο πολυ χωρο,τιποτα παραπανω.

Δημοσ.

ναι η διαφορα στην δευτερη εκδοση ειναι οτι εχει 2 δισκους μεσα χαλαει ο ενας μενη ο αλλος...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...