Προς το περιεχόμενο

Απορία για Conn-x

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Εδώ και έναν χρόνο έχω adsl conn-x στα 2Mbps και θέλω να προχωρήσω σε αναβάθμιση στα 8Mbps επειδή είδα ότι συμφέρει.

Θα ήθελα να μου πείτε αν αξίζει καταρχήν να κάνω αυτήν την αναβάθμιση και αν θα έχω κάποιο πρόβλημα με τον συγχρονισμό σε αυτήν την ταχύτητα.

Λογικά πιστεύω ότι δεν θα υπάρχει θέμα συγχρονισμού σε αυτήν την ταχύτητα.

Πείτε μου την γνώμη σας.

Ευχαριστώ.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παιδιά έχω k εγώ μια απορία, μου ήρθε χθες το conn-x στα 2 mb το ενεργοποίησα γύρω στις 8 το απόγευμα και ακόμη δεν έχω internet, ποσο παίρνει η ενεργοποίηση ?

ευχαριστώ

Δημοσ.
παιδιά έχω k εγώ μια απορία, μου ήρθε χθες το conn-x στα 2 mb το ενεργοποίησα γύρω στις 8 το απόγευμα και ακόμη δεν έχω internet, ποσο παίρνει η ενεργοποίηση ?

ευχαριστώ

Η γραμμη σου εχει γινει adsl ????

Δημοσ.

Και εγώ είχα 2Mbit Connχ και κατέβαζα όλη μέρα με 200+ και ποτέ lag. Ρισκαρα να πάω στα 8 και έμεινα άφωνος. Εγώ και 4 μήνες με 8άρα δεν εχω πέσει ποτέ κάτω απο 800kb.s σε download ;) Τα χαρακτηριστικά της γραμμής μου είναι τα εξής :)

92447523mc9.jpg

Δημοσ.

ευχαριστώ

εχεις βαλει μεσα username και password?μηπως εχεις προβλημα no-ip αν ολα ειναι σωστα.

Και εγώ είχα 2Mbit Connχ και κατέβαζα όλη μέρα με 200+ και ποτέ lag. Ρισκαρα να πάω στα 8 και έμεινα άφωνος. Εγώ και 4 μήνες με 8άρα δεν εχω πέσει ποτέ κάτω απο 800kb.s σε download ;) Τα χαρακτηριστικά της γραμμής μου είναι τα εξής :)

92447523mc9.jpg

θα παιξεις και πολυ παραπανω εχεις καλα χαρακτηριστικα

ναι, το ρουτερ βλεπει την γραμμη, εννοώ πως το φωτάκι σταματάει να αναβοσβήνει

μιλα με οτενετ

Δημοσ.

Και εγω μετα απο αναβαθμιση απο 1024 σε 4Mbit (conn-x) εχω αρκετα καλες ταχυτητες χωρις καμια αποσυνδεση εννοειται.. Πλεον κατεβαζω σταθερα με 300+ με 35,5 downstream attenuation.. Πολυ ευχαριστημενος και απο εξυπηρετηση

ΥΓ : weirdo, στο username μην ξεχασεις να βαλεις @otenet.gr μετα. Η ενεργοποιηση γινεται αμεσως, αφου σου εχει ερθει η αναβαθμιση..

Δημοσ.

και εγω εχω συνδεση στα 8 mpbs αλλα δεν πρεπει να ειναι ουτε στα 2,5.κατεβαζει το πολυ με 100kpbs στα πολυ καλα του!εχω μιλησει 2 φορες με otenet κ μου ειπαν οτι θα το φτιαξουν αλλα τιποτα.και με πεταει κ συνεχως εξω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...