Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Καλησπέρα. Εδώ και έναν χρόνο έχω adsl conn-x στα 2Mbps και θέλω να προχωρήσω σε αναβάθμιση στα 8Mbps επειδή είδα ότι συμφέρει. Θα ήθελα να μου πείτε αν αξίζει καταρχήν να κάνω αυτήν την αναβάθμιση και αν θα έχω κάποιο πρόβλημα με τον συγχρονισμό σε αυτήν την ταχύτητα. Λογικά πιστεύω ότι δεν θα υπάρχει θέμα συγχρονισμού σε αυτήν την ταχύτητα. Πείτε μου την γνώμη σας. Ευχαριστώ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Το αν θα εχεις προβληματα εξαρταται απο πολους παραγοντες...Αποσταση απο dslam του ΟΤΕ κυριως αλλα και ποιοτητα εσωτερικης καλωδιωσης κλπ κλπ .
poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 πες μας τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου να δουμε τι γινετε.
weirdo Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 παιδιά έχω k εγώ μια απορία, μου ήρθε χθες το conn-x στα 2 mb το ενεργοποίησα γύρω στις 8 το απόγευμα και ακόμη δεν έχω internet, ποσο παίρνει η ενεργοποίηση ? ευχαριστώ
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 παιδιά έχω k εγώ μια απορία, μου ήρθε χθες το conn-x στα 2 mb το ενεργοποίησα γύρω στις 8 το απόγευμα και ακόμη δεν έχω internet, ποσο παίρνει η ενεργοποίηση ? ευχαριστώ Η γραμμη σου εχει γινει adsl ????
kosmasgr Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Και εγώ είχα 2Mbit Connχ και κατέβαζα όλη μέρα με 200+ και ποτέ lag. Ρισκαρα να πάω στα 8 και έμεινα άφωνος. Εγώ και 4 μήνες με 8άρα δεν εχω πέσει ποτέ κάτω απο 800kb.s σε download Τα χαρακτηριστικά της γραμμής μου είναι τα εξής
weirdo Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 ναι, το ρουτερ βλεπει την γραμμη, εννοώ πως το φωτάκι σταματάει να αναβοσβήνει
poulinos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 παιδιά έχω k εγώ μια απορία, μου ήρθε χθες το conn-x στα 2 mb το ενεργοποίησα γύρω στις 8 το απόγευμα και ακόμη δεν έχω internet, ποσο παίρνει η ενεργοποίηση ? ευχαριστώ εχεις βαλει μεσα username και password?μηπως εχεις προβλημα no-ip αν ολα ειναι σωστα. Και εγώ είχα 2Mbit Connχ και κατέβαζα όλη μέρα με 200+ και ποτέ lag. Ρισκαρα να πάω στα 8 και έμεινα άφωνος. Εγώ και 4 μήνες με 8άρα δεν εχω πέσει ποτέ κάτω απο 800kb.s σε download Τα χαρακτηριστικά της γραμμής μου είναι τα εξής θα παιξεις και πολυ παραπανω εχεις καλα χαρακτηριστικα ναι, το ρουτερ βλεπει την γραμμη, εννοώ πως το φωτάκι σταματάει να αναβοσβήνει μιλα με οτενετ
foufoutios Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Και εγω μετα απο αναβαθμιση απο 1024 σε 4Mbit (conn-x) εχω αρκετα καλες ταχυτητες χωρις καμια αποσυνδεση εννοειται.. Πλεον κατεβαζω σταθερα με 300+ με 35,5 downstream attenuation.. Πολυ ευχαριστημενος και απο εξυπηρετηση ΥΓ : weirdo, στο username μην ξεχασεις να βαλεις @otenet.gr μετα. Η ενεργοποιηση γινεται αμεσως, αφου σου εχει ερθει η αναβαθμιση..
poulinos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 με 35 attenuation μεχρι 8 καλα 8α παει μετα 8α ειναι ζορικα.
tsoukalasexhaus Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 και εγω εχω συνδεση στα 8 mpbs αλλα δεν πρεπει να ειναι ουτε στα 2,5.κατεβαζει το πολυ με 100kpbs στα πολυ καλα του!εχω μιλησει 2 φορες με otenet κ μου ειπαν οτι θα το φτιαξουν αλλα τιποτα.και με πεταει κ συνεχως εξω
tsoukalasexhaus Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 που θα τα βρω τα χαρακτηριστικα του?εψαξα ολα του τα χαρτια αλλα τιποτα
poulinos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 ποια χαρτια βρε.μεσα στο μενου του ρουτερ 8α τα δεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.