Προς το περιεχόμενο

Tellas συνέχεια disconnect.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φανταζομαι εχουμε το ιδιο πακετο..

τελλας ζιστο στα 12 μεγαμπιτ?

εχουμε και το ιδιο ρουτερ..

επι ποση ωρα στο κανει αυτο?

δεν σταθεροποιειται?

εχεις κανει αναβαθμιση το ρουτερ σου?

δοκιμασες να αλλαξεις πρωτοκολλο?

περιοχη?

Δημοσ.

stimuli welcome to the club.Έχω το ίδιο πρόβλημα κοντά ένα χρόνο τώρα.Πήρα άπειρες φορές τηλέφωνο.Προσπάθησα πολλά πράγματα..Από την Τελλάς υποτίθεται έγιναν επίσης πολλές προσπάθειες επίλυσης του προβλήματος...Δε λύθηκε ποτέ...

Δημοσ.

Ναι, αυτό το πακέτο έχω.

Έχει δύο ώρες τώρα και δε λέει να παίξει σωστά.Τώρα μπήκα και σε λίγο θα με πετάξει.

Δεν σταθεροποιειται.

Πως να αλλαξω πρωτοκολο και να το κανω αναβαθμιση;

Δυτικη αττικη.

Τοσο μαπα το καρπουζι;

Δημοσ.

παιδια στο μειλ που σας δινει η τελλας θα σας εχουν στειλει firmware update για το ρουτερ..

ειχα αυτο το προβλημα και με αυτη τη διαδικασια λυθηκε..

ακομη οποτε εχω προβλημα μου ειπαν να αλλαζω το πρωτοκολλο απο PPPoA --> PPPoE και το αναποδο αναλογα ποιο απο τα 2 λειτουργει..

εχω να τους τηλεφωνησω απο τον Οκτωβριο..

Δημοσ.

αλλαγη πρωτοκολλου σε siemens speedstream 4200:

μπαινουμε στην ιστοσελιδα του ρουτερ http://192.168.254.254

κανουμε login

πηγαινουμε Setup ---> WAN Interface

παταμε πανω στον αριθμο που γραφει κατω απο τη στηλη VC (συνηθως πανω στον αριθμο 8/35)

στη σελιδα που βγαινει (ΑΤΜ settings) αν ειναι επιλεγμενη η επιλογη LLC, αλλαζουμε σε VCMUX.. παταμε Next..

επιλεγουμε το πρωτοκολλο που θελουμε.. αν πατησαμε VCMUX προηγουμενως, τοτε επιλεγουμε πρωτοκολλο PPPoA.. για LLC επιλεγουμε PPPoE.. δεν επιλεγουμε κανενα αλλο πρωτοκολλο..

παταμε συνεχεια next χωρις να αλλαξουμε κατι μεχρι να φτασουμε στη σελιδα που λεει "

PPP Options".. εκει επιλεγουμε μοναχα την επιλογη "Auto Connect On Disconnect"

παταμε συνεχεια Next χωρις να αλλαζουμε τιποτε και οταν φτασουμε στο "finish" θα μας ζητηθει να κανουμε reboot.. παταμε να γινει το reboot που διαρκει περιπου 45 δευτερολεπτα.. στο τελος του θα εχει αλλαξει το πρωτοκολλο μας...:-):-)

προσοχη! δεν το κανουμε επειδη μας εκανε ενα disconnect..

αλλωστε το σταθεροτερο πρωτοκολλο ειναι το ΡΡΡοΕ..

αν πραγματικα εχει ασταθεια η συνδεση, τεχνικος της τελλας μου ειπε να το κανω αυτο απο μονος μου..

δειτε αν λυνεται το προβλημα σας και πειτε μου..

επισης!!! firmware update κανατε??

ελεγξατε τα μειλ σας στο μειλ που σας εδωσε η τελλας?

αν δεν σας εχουν στειλει τιποτε γι αυτο το ρουτερ, παρτε τους τηλεφωνο και πειτε τους να σας στειλουν την αναβαθμιση!! ουτε εμενα μου την εστειλαν αυτοματα...:-(

Δημοσ.

Το έκανα αυτό . Μέχρι στιγμής δείχνει εντάξει.

Αν έχω κάποιο πρόβλημα θα ξαναγράψω.

Σε ευχαριστώ για το χρόνο που αφιέρωσες.

Δημοσ.

Παλι τα ιδια αλλα παρατηρησα το εξης:αν σηκωσω το σταθερο και κανω οτι κανω καπου κληση, αναβοσβηνει το λεντακι dsl και συνδεεται.Αλλιως τιποτα.

Τι παιζει;Απηυδησα.

Μπας και έχει πουθενά τικαρισμένη καμιά επιλογή να κάνει επανεκκίνηση μόνο του η επανασύνδεση;

Δημοσ.

την αναβαθμιση του ρουτερ την κοιταξες στα μειλ??

ειναι σημαντικο!

ειχα μεγαλο προβλημα μεχρι να κανω αναβαθμιση..

εχεις σπλιτερ στο μοντεμ σου?

αλλες τηλεφωνικες συσκευες υπαρχουν στο σπιτι σου?

τις εχεις βαλει φιλτρο dsl??

auto connect on disconnect σημαινει αυτοματη συνδεση μετα την αποσυνδεση.. αυτο σημαινει οτι μονο του θα ξανασυνδεθει σε περιπτωση disconnect....

Δημοσ.

Τελικά δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει.

Προσπάθησα να αναβαθμίσω το router και δεν μπορώ.

Προσπάθησα να συνδεθώ με κάποια άλλη σύνδεση, πάλι δεν έμπαινε.

Τελικά μετά από αρκετά τηλεφωνήματα αναφέρθηκε βλάβη για επανασυνδέσεις και ότι φταίει το dslam μου είπαν.Αφού δεν είχα όλο το βράδυ ίντερνετ,σήμερα μπήκε αφού τους πήρα τηλ και δεν έπαιζε είπαν γιατί είχαν αλλάξει από τα κεντρικά τους τον κωδικό της σύνδεσης.

Μέχρι στιγμής δεν με έχει πετάξει.Μακάρι να συνεχίσει έτσι, αν και κατάλαβα ότι η tellas είναι τραγική εταιρεία(σε θέμα ποιότητας και εξυπηρέτησης).Με forthnet ο αδερφός μου ένα στενό πιο κάτω δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα.

Δημοσ.

Ρε παιδια μολις σημερα μου αναβαθμιστηκε η συνδεση απο 2mb που ειχα στην tellas σε 12mb(βασικα 8,2mb γραφει..)με το tellas zisto..το προβλημα ειναι το εξης..Εχω ενα netgear wireless router DG834G το οποιο μεχρι στιγμης ειχε αποδειχτει πολυ αξιοπιστο και δουλευε μια χαρα στα 2mb..απο σημερα που αναβαθμιστηκε με το tellas zisto συνεχως κανει διακοπη και επανεκινηση της συνδεσης!Κατι δεν παει καλα σιγουρα..Καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει(το router υποστηριζει και adsl 2)??Να πω οτι εχω και ενα standar adsl modem sagem το οιποιο δεν παρουσιαζει τετοιο προβλημα..

Δημοσ.
Ρε παιδια μολις σημερα μου αναβαθμιστηκε η συνδεση απο 2mb που ειχα στην tellas σε 12mb(βασικα 8,2mb γραφει..)με το tellas zisto..το προβλημα ειναι το εξης..Εχω ενα netgear wireless router DG834G το οποιο μεχρι στιγμης ειχε αποδειχτει πολυ αξιοπιστο και δουλευε μια χαρα στα 2mb..απο σημερα που αναβαθμιστηκε με το tellas zisto συνεχως κανει διακοπη και επανεκινηση της συνδεσης!Κατι δεν παει καλα σιγουρα..Καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει(το router υποστηριζει και adsl 2)??Να πω οτι εχω και ενα standar adsl modem sagem το οιποιο δεν παρουσιαζει τετοιο προβλημα..

Τι εγινε ρε παδια δεν υπαρχει καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει και πως θα διορθωθει?Μεχρι και σημερα απο τη δευτερα το ιδιο προβλημα αποσυνδεσεων του ρουτερ συνεχιζει..Το aplo adsl modem λειτουργει κανονικα..

Ειπα μηπως ειναι προβλημα συνδεσμολογιας και συνεδεσα το ρουτερ κατευθειαν στην τηλεφωνικη πριζα χωρις splitter..παλι οι αποσυνδεσεις συνεχιζαν..Αλλα ετσι κι αλλιως μεχρι πριν ειχα 2mb στην Τελλας με την ιδια συνδεσμολογια και το ιδιο splitter οποτε δεν νομιζω να φταει αυτο..Καμια ιδεα?

Δημοσ.

Απο οτι λέει ο rebelion μάλλον το πρόβλημα ενδέχεται να ειναι στην τελλας και οχι αποκληστικα στο μοντεμ.

Εγώ παντος είχα ξεκινήσει με PPPoE και αφου ετρωγα disconect και είχα μακρύ ping το άλλαξα σε PPPoA.

Με PPPoA δεν έχω τοσο πολλα προβλήματα ,(σχετικα) μικροτερο ping, λίγο καλυτερες ταχύτητες και καθωλου αποσυνδέσεις.Αλλα πάλι δεν είναι όπως το περίμενα.

Σημειωση:Μπορεί κάπιος να μου στείλει link η να μου ανεβάσει το f/w update γιατι δεν μου ηρθε mail απο την tellas .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...