Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με μTorrent

KnightRider

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το μΤοrrent και το πρόβλημα είναι όταν κατεβάζω κάποιο αρχείο μου το κατεβάζει στα 30-40 kb/s ενώ εγω έχω 12mbps. Τι μπορεί να είναι, μήπως φταίει το currect port ?

• Super Moderators
Δημοσ.

αν δεν σου στέλνουν οι άλλοι και 1gbit να έχεις πάλι με 30-40kb/sec θα κατεβάζεις...

Δημοσ.

Και γω σε εναν out of print retro τιτλο για το psone, μεχρι το 89% κατεβαζε με 60ΚΒ/s και μετα επεσε στο 1,5ΚΒ/s. Δεν κατεβαζεις από συγκεκριμενο server, αλλα από χρηστες. Αρα, η ταχυτητα κατεβασματος σου εξαρταται από την συνολική ταχυτητα με την οποια σου δινουν τα αρχεια οι χρηστες.

Ενα γρηγορο κολπο που κανω εγω για να αυξησω λιγο την ταχυτητα ειναι να βαζω upload limit (προσοχη, ΟΧΙ download limit) στο 5ΚΒ/s. Μην ρωτας γιατι, απλώς πιανει.

Δημοσ.
Έχω το μΤοrrent και το πρόβλημα είναι όταν κατεβάζω κάποιο αρχείο μου το κατεβάζει στα 30-40 kb/s ενώ εγω έχω 12mbps. Τι μπορεί να είναι, μήπως φταίει το currect port ?

Δοκίμασε να βάλεις Encryption από την καρτέλα BitΤorrent

Έχεις ικανό ποσό Seeders ; Για δες αυτοί μέσα από το swarm με τι ταχύτητες συνδιαλέγονται.

αν δεν σου στέλνουν οι άλλοι και 1gbit να έχεις πάλι με 30-40kb/sec θα κατεβάζεις...

Αυτά να τα ακούνε και οι "από κάτω πόστ "

Και γω σε εναν out of print retro τιτλο για το psone, μεχρι το 89% κατεβαζε με 60ΚΒ/s και μετα επεσε στο 1,5ΚΒ/s. Δεν κατεβαζεις από συγκεκριμενο server, αλλα από χρηστες. Αρα, η ταχυτητα κατεβασματος σου εξαρταται από την συνολική ταχυτητα με την οποια σου δινουν τα αρχεια οι χρηστες.

Ενα γρηγορο κολπο που κανω εγω για να αυξησω λιγο την ταχυτητα ειναι να βαζω upload limit (προσοχη, ΟΧΙ download limit) στο 5ΚΒ/s. Μην ρωτας γιατι, απλώς πιανει.

Ωραίο κόλπο. Όλοι μαζί να το πάμε 5 να κατεβάζουμε με 4.

Η φήμη των Greek Leechers είναι δίκαια χάλια.

Η λύση σου είναι μικρότερος ή μεγαλύτερος αριθμός ταυτόχρονων συνδέσεων ώστε να μην χάνεις σε φορτίο αναλόγως του τι θες να κάνεις.

Δημοσ.

Είδα τις απαντήσεις και στο torrent είδα οτι οι χρήστες μου στέλνουν με χαμηλή ταχύτητα αλλά όταν έκανα random port σε καποια σημεία μου κατέβαιναν γρήγορα και σε κάποια αργά. Εγώ που έχω 12 mbps στο speed guide να επιλέξω το 10mbit ή 20mbit και πόσο port πρέπει να βάλω ?

Δημοσ.
Ωραίο κόλπο. Όλοι μαζί να το πάμε 5 να κατεβάζουμε με 4.

Η φήμη των Greek Leechers είναι δίκαια χάλια.

Οπότε, να το αφησω unlimited, και, σε συνδιασμο με το ποταπό upload που δινει η ποτενετ (20KB/s και κατι) να μην κουνιεται τιποτα στο σερφαρισμα που κανω στο διπλα παραθυρο, και να αργει να κατεβει το αρχειο. Δωστε ταχυτητες, και θα αυξησουμε και το upload

Δημοσ.
Δωστε ταχυτητες, και θα αυξησουμε και το upload

Από τη μια, γράφεις σωστά πως στο torrent πρωτόκολλο, η ταχύτητα με την οποία κατεβάζεις εξαρτάται από το upload που ορίζουν seeds/peers. Και από την άλλη, παρακινείς τον κόσμο να χαμηλώνει το upload. Δεν καταλαβαίνεις ότι πρόκειται περί κλασσικού chicken-egg situation;

Δημοσ.

Το πρόβλημα μου λύθηκε έπρεπε να βάλω το σωστό port και τώρα το εικονιδιο απο κατω δείχνει το κιτρινο σύμβολο αλλά κατέβαζα μεχρι και 240kb/s και ευχαριστώ για τις απαντήσεις.:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...