jimarass Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Παιδιά για μισθωτούς η προθεσμία υποβολής ήταν μέχρι 31/03. Εγώ δεν υπέβαλα ακόμα, πειράζει? Μπορώ ακόμα να την κάνω ηλεκτρονικά??
leftermann Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 για ελεύθερους επαγγελματίες ήταν ως 31-3. Για μισθωτούς είναι ως τον Μάιο.
jimarass Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 το είδα στο site taxisnet. Μου έκανε εντύπωση. Tώρα που το ξαναβλέπω έχετε δίκιο! Στραβωμάρααααααα
gatoulis Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 να ρωτήσω και εγώ κάτι..τις αποδείξεις απο αγορές ρούχων κτλ τις δηλώνουμε?? και κάτι άλλο τις βεβαιώσεις μερισμάτων απο μετοχές μας συμφέρει να τις δηλώσουμε???
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 το είδα στο site taxisnet. Μου έκανε εντύπωση. Tώρα που το ξαναβλέπω έχετε δίκιο! Στραβωμάρααααααα Μέχρι και τις 2 Ιουνίου ανάλογα με το ΑΦΜ . http://www.gsis.gr/prothesmies/proth_fp_2008.pdf Πάντως αν την κάνεις ηλεκτρονικά μπορείς οποιαδήποτε στιγμή να την καταχωρίσεις και να λάβεις επί τόπου το εκκαθαριστικό (αν είναι μηδενικό).
leftermann Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 να ρωτήσω και εγώ κάτι..τις αποδείξεις απο αγορές ρούχων κτλ τις δηλώνουμε?? και κάτι άλλο τις βεβαιώσεις μερισμάτων απο μετοχές μας συμφέρει να τις δηλώσουμε??? Αποδείξεις από ρούχα όχι. Μόνο εστιατόρια - ταβέρνες, ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί κλπ, και φυσικά γιατροί και φροντιστήρια. Τα μερίσματα προφανώς δεν σε συμφέρει να τα δηλώσεις, μπορείς όμως να κάνεις κι αλλιώς; Εκτός κι αν τα μερίσματα έχουν ήδη φορολογηθεί, οπότε θα έχεις βεβαίωση καταβληθέντος φόρου, και ανάλογα με την φορολογική σου κλίμακα ίσως πάρεις επιστροφή.
jimarass Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Αποδείξεις από ρούχα όχι. Μόνο εστιατόρια - ταβέρνες, ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί κλπ, και φυσικά γιατροί και φροντιστήρια.Τα μερίσματα προφανώς δεν σε συμφέρει να τα δηλώσεις, μπορείς όμως να κάνεις κι αλλιώς; Εκτός κι αν τα μερίσματα έχουν ήδη φορολογηθεί, οπότε θα έχεις βεβαίωση καταβληθέντος φόρου, και ανάλογα με την φορολογική σου κλίμακα ίσως πάρεις επιστροφή. Τα μερίσματα μετοχών δε φορολογούνται νομίζω....ή μήπως τα κέρδη από πώληση μετοχών? Δε θυμάμαι....
leftermann Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 τα δικά μου μερίσματα πάντως φορολογούνται κανονικά. Εκτός από αυτά που έχουν ήδη φορολογηθεί πριν αποδοθούν.
CptBill Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Επειδη κριμα ειναι να πηγαινω σε λογιστη για μια και μονο απορια: Φέτος λογο κάποιας διακοπής ασφάλιστρου ζωής που ειχα στην alico εισέπραξα ενα ποσό γυρω στα 200 ευρω. Πριν λιγες ημερες η alico μου εστειλε μια "βεβαιωση είσπραξης ασφαλιστρου ζωης λογο διακοπής" για τυχων φορολογικη χρηση. Και ρωταω εγω. Πρεπει να δηλωσω στο Ε1 πως εισεπραξα απο ασφαλιστρο ζωης καποιο ποσο? Μεχρι και περισυ δηλωνα (κωδικός 073) το αντιθετο δηλαδη οτι εδινα καποιο ποσο για ασφαλιστρο ζωης και αυτο λειτουργούσε υπερ μου. Τωρα τι γινεται?
jimarass Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Παιδιά εγώ πλήρωσα ενοίκιο από 15 Δεκέμβρη 2007. Στη δήλωση φορολογίας όμως επιτρέπει να βάλω μόνο ακέραιο αριθμό μηνών. Τι να βάλω, 2 ή 3? Γιατί επιρρεάζει και το συνολικό ποσό ενοικίου που θα δηλώσω!! Επίσης στο μισθωτήριο συμβόλαιο αναφέρεται και ως συγκάτικος η γυναίκα μου. Θα πρέεπει να μοιράσω το ενοίκιο που πληρώσαμε στους κωδικούς 811 812 ή όλο το πληρώνω εγώ?? Επίσης εκεί δηλώνεται όλο το ποσό ή το μηνιαίο ποσό??
kx5 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Ρε παιδιά το taxisnet.gr σας δουλεύει? Εδώ μου τρώει γερά κολλήματα.
kx5 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Για όποιον ενδιαφέρεται το taxisnet.gr δεν ισχύει πλέον. Ναι μπορεί κάποιος να βάλει username και κωδικό, ΑΛΛΑ δεν ισχύει. Από εδώ και πέρα μόνο στο gsis.gr
jimarass Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Περίπου πότε θα πάρω τα λεφτά τις επιστροφής??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.