Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα εκκίνησης στα ΧΡ

apot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...Άλλη μια προβληματική περίπτωση εκκίνησης των ΧΡ.

Το πρόβλημα μου είναι ότι τα Windows φορτώνουν κανονικά,,φτάνει στο σημείο που ζητάει κωδικό χρήστη,,τον δέχεται και στο σημείου που βγάζει την οθόνη "Καλως Ήρθατε" Κολλάει.

Μένει αδρανής η οθόνη με το καλωσόρισμα για κανα λεπτό,,,,και μετα εμφανίζεται μια μαύρη οθόνη. Το μόνο που λειτουργεί είναι το Ctrl+Alt-Del το οποίο δείχνει διεργασίες αλλά καμία δε κάνει χρήση της CPU.

Σε Safe Mode τα ίδια καμία αλλαγή.

Καμιά ιδέα?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Πάτα ctrl +alt + del και μετά νέα εργασία και τρέξε explorer.

Λογικά τότε κάτι θα γίνει, μετά κάνε virus scan rootkit και όλα τα σχετικά ξέρεις (και άμα δέν γίνει τίποτε τρέξε msconfig και ξεκίνησε να απενεργοποιείς υπιρεσίες και εκκίνηση , μόνο πρόσεχε τί θα ξετσεκάρεις) αλιώς άρχησε να σβήνεις ΓΕΝΙΚΑ...

Δημοσ.
φιλε πρην σου κανει αυτο το προβλημα εγκαταστησες καπιο προγραμμα? αν ναι συμενη οτι φταει το προγραμμα..

Ναι!Έγινε μετά από κάποιο μήνυμα που έβγαλε το Sry Doctor (λεπτομέριες δε γνωρίζω,,δεν έγινε σε δικό μου pc)

Προφανώς κατά 99% θα είναι αυτό,,,πως όμως να το σβήσω αφου δε μπορώ να μπω?

Δημοσ.
με το Hiren's Boot Cd

Επειδή δε το γνωρίζω (αν και φαίνεται καλή περίπτωση) πρέπει να bootαρω απο το cd για να δώ τις επιλογές που μου λες (recovery tool)??

Ευχαριστώ

Δημοσ.

το φορματ ειναι για αρχαριους! κανουμε μονο φορματ οταν θελουμε να κανουμε παρτισιον!! και οταν στραβοσουν τα windows, repair

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...