Ashdalande Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Καταρχην καλησπερα σας. Διαβαζω τα forum αυτα πολυ καιρο,αλλα ειπα να σας γραψω και εγω την ιστορια μου, ετσι για να σας διασκεδασω λιγο. Ξεκιναω λοιπον : Εχω Conn-x απο τον Νοεμβριο του 2005 (γραμμη 368 τοτε). Ειμαι ευχαριστημενος απο την γραμμη και την εξυπηρετηση (σπανια ειχα προβλημα με disconnect κλπ), τον Δεκεμβριο του 2007 ομως βρηκα μια προσφορα σε καποιο γνωστο καταστημα για ενα πακετο DSL 6μηνο στα 1Mbps της Forthnet(ηταν και φτηνο,6μηνη συνδεση μονο 70e, μαζι και με ενα modemaki usb). Θεωρωντας (σωστα αραγε?) οτι η Forthnet ειναι απο τις καλυτερες εταιριες στην περιοχη μου ,μιας κ ξεκινησε απο δω (Ηρακλειο Κρητης) το αγορασα, με την προοπτικη να ανβαθμιστω και στο ιδιοκτητο δικτυο της οταν με το καλο ερθει. Ελα μου ντε που εγω μετακομισα ομως και στην καινουρια πολυκατοικια δεν ειχε ακομα κουτι του ΟΤΕ. Συννεννουμαι με τον σπιτονοικοκυρη,κανει αιτηση στον ΟΤΕ να ερθουν να βαλουν τηλ...Και εδω ξεκινησαν τα ωραια... Ο ΟΤΕ δεν κανει τις συνδεσεις μονος...στελνει εξωτερικο εργολαβο παρακαλω!(το γιατι δεν θα το καταλαβω ποτε). Να μην μακρυγορω, ο εργολαβος εκανε 1,5 μηνα να μου συνδεσει το τηλ, θες γιατι μια δεν ειχε χρονο να ερθει,μια γιατι ηθελε να του φτιαξουμε υπογειο κουτι να περασει τα καλωδια και τελικα οταν ηρθε και ειδε οτι το φτιαξαμε, μας ζητησε να του φτιαξουμε και ενα ξυλινο μεσα στην πολυκατοικια να το περασει εναεριο !() Εγω επειδη ξερω οτι edo Ellada, εχω κανει εντωμεταξυ την αιτηση στην Forthnet, και δεν εχω διακοψει το connex. Λογω ομως του οτι δεν ειχα τηλ γραμμη,κολλησε και η αιτηση της Forthnet.Οταν με το καλο πηρα γραμμη, μετα απο 2 μερες ειχα connex.Προχωροντας η αιτηση της Forthnet ομως,κοβεται το connex απο τον ΟΤΕ και καλα για να παρει την γραμμη η Forthnet!!! Μετα απο τηλεφωνα διαμαρτυριας μου σε ΟΤΕ,Forthnet & connex να βρω ποιος φταιει και γιατι (δεν ειχα κανει αιτηση διακοπης στο connex), ανακαλυπτω πως το speedtouch μου εχει κρατησει τις ρυθμισεις και τα username-password του connex και μπορω να συνδεθω με 768 γραμμη κανονικα ,παρολο που πηρα τηλ στην ΟΤΕΝΕΤ και μου ειπαν οτι δεν υπαρχω σαν συνδρομητης και οτι η γραμμη μου ειναι πλεον της Forthnet !!!(απο την Forthnet "προχωρανε την διαδικασια" βεβαιως βεβαιως) Εν τελει συνδεθηκα και με Forthnet πριν απο 3 βδομαδες,ενω εχω και connex ακομα, αρκει να αλλαχω το username-password στο modem-router μου. Οποτε εφτασα στο σημειο να εχω και Forthnet και connex την στιγμη που σας γραφω, ενω η ΟΤΕΝΕΤ δεν με εχει σαν συνδρομητη, connex δεν πληρωνω γιατι ερχοταν η χρεωση μαζι με το τον λογαριασμο του ΟΤΕ και δεν με χρεωνουν πια... Το καλυτερο που εχω να κανω βεβαια ειναι να παω να υπογραψω καμια αιτηση διακοπης του connex, γιατι ειπαμε ... edo ellada! Συμπερασματα δικα σας, ευχαριστω για την υπομονη σας και ελπιζω να μην σας κουρασα.
stinsomnia Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Γιατί να το κόψεις; Αν είναι εξακριβωμένο ότι δεν πληρώνεις ή ότι δεν θα σε χρεώσουν "αναδρομικά", αστους να το καταλάβουν μόνοι τους!
poulinos Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 και μετα απο 5-6 μηνες θα φανει τιποτα και θα του πουνε πληρωσε τα μαζεμενα.δεν ειναι να παιζεις με αυτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.