3XOTICA Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 1ον εχω την samsung SyncMaster 2232BW και ειχε 2 καλωδια στο κουτι ενα analog και ενα digital, εγω την συνεδεσα με το αναλογικο γιατι ηταν της προηγουμενης οθονης και ειπα να μην το βγαλω, υπαρχει προβλημα σε αυτο? εχει διαφορα το πιο θα συνδεσω? (VGA:8800GTS) 2ον μπορει να μου πει καποιος με τη να καθαρισω την οθονη και το πλαισιο της... ευχαριστω προκαταβολικα!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 1) Σημαντικη διαφορα οχι, αλλα καλο θα ηταν αφου υποστηριζεται να βαλεις το DVI. 2) Τη βγαζεις απο τη μπριζα και τη περνας με ενα απαλο πανακι λιγο νωπο (βρεγμενο και στραγγισμενο). Μετα με ενα άλλο στεγνο, απαλο παντα! Και τελος βγαζεις τις σκονες με πανακι καθαρισμου γυαλιων (αυτα που εχουν μεσα στις θηκες τους τα γυαλια και ειναι για σκονη). Ισιες κινησεις οχι κυκλικες..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 βάλε dvi οεο και βγάλε το d-sub...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.