Προς το περιεχόμενο

Microsoft Visual Studio 2008 και windows Xp

gusaxl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κυρίες και κύριοι,

Χρειάζομαι την βοήθεια σας.

Πριν μία βδομάδα εγκατέστησα το Microsoft Visual Studio 2008 Professional Edition σε Windows Xp (μέγα λάθος !!!!).

Από τότε όταν πάω να ανοίξω κάποιες από τις εφαρμογές που είχα εγκατεστημένες και δούλευαν ΑΨΟΓΑ πετάγεται σαν την .... ένα μύνημα που μου λέει τα ακόλουθα....

Visual Studio Just-In_time Debugger.

An unhandled win32 exception occurred in explorer.exe [3892]. Just-In-Time debugging this exception failed with the following error: No installed debugger haw Just-In-Time debugging enabled. In Visual Studio, Just-In-Time debugging can be enabled from Tools/Options/Debugging/Just-In-Time.

Check the documentation index for 'Just-In-Time debugging,errors' for more information.

Ψάχνωντας σε ένα forum της microsoft βρήκα μία πρόταση να ορίσο το DrWatchon ως debugger. Το έκανα και σταμάτησε να εμφανίζεται το μύνημα αυτό αλλά οι εφαρμογές εξακολουθούν να μην τρέχουν.

Προσπάθησα να κάνω απεγγατάσταση του Visual Studio αλλά δεν άλλαξε τίποτα.

Είμαι σχεδόν σε απόγνωση αφού την μόνη λύση που βλέπω είναι το format παρακαλώ όποιον γνωρίζει ας με βοηθήσει ώστε να εξαφανίσω το Visual Studio και όλα όσα έχει προσθέσει στο σύστημα μου για να επανέλθω στην πρότερη κατάσταση.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Κώστας

Δημοσ.

Δεν έχω τι να σου προτείνω. Φαντάζομαι ότι τόσες μέρες θα έχεις κάνει τελικά format. Πάντως είναι φοβερό, πιστεύω ότι όποιον και να ρωτήσεις θα έχει να σου διηγηθεί και μία λυπητερή ιστορία σχετική με προγράμματα της Microsoft. Θα σου πρότεινα, αν θες να προγραμματίζεις σε όποια γλώσσα σου καπνίσει χωρίς να ψάχνεις κάθε φορά το κατάλληλο πρόγραμμα, και χωρίς να βγάλεις τα windows, βρες και εγκατέστησε το cygwin. Είναι σαν Linux μέσα στα windows και δε θα σου προκαλέσουν δυσάρεστες παρενέργειες. Αλλιώς σου προτείνω ηρεμιστηκά μεσημέρι και βράδυ, μετά το φαγητό!

Δημοσ.
Δεν έχω τι να σου προτείνω. Φαντάζομαι ότι τόσες μέρες θα έχεις κάνει τελικά format. Πάντως είναι φοβερό, πιστεύω ότι όποιον και να ρωτήσεις θα έχει να σου διηγηθεί και μία λυπητερή ιστορία σχετική με προγράμματα της Microsoft. Θα σου πρότεινα, αν θες να προγραμματίζεις σε όποια γλώσσα σου καπνίσει χωρίς να ψάχνεις κάθε φορά το κατάλληλο πρόγραμμα, και χωρίς να βγάλεις τα windows, βρες και εγκατέστησε το cygwin. Είναι σαν Linux μέσα στα windows και δε θα σου προκαλέσουν δυσάρεστες παρενέργειες. Αλλιώς σου προτείνω ηρεμιστηκά μεσημέρι και βράδυ, μετά το φαγητό!

Μπράβο καλα τα πήγες! :P

Visual Studio Debuger > all σου λέει κάτι;

Έλεος όλοι κράζουμε την MS ετσι για να το παίξουμε hackers. :P

Δημοσ.

Δεν μου λέει κάτι, γιατί δε με ενδιαφέρει το θέμα. Τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι όσοι προτιμάνε το ελεύθερο λογισμικό το παίζουν hackers τι να πω... Μαγκιά μας!:P

Πάντως εγώ δεν τους ονομάζω hackers. Απλά υποστηρικτές του ελεύθερου λογισμικού!

Δημοσ.

Sorry αλλα έχεις πρόβλημα κατανοησης κειμενου.

Έλεος όλοι κράζουμε την MS ετσι για να το παίξουμε hackers. - Τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι όσοι προτιμάνε το ελεύθερο λογισμικό το παίζουν hackers τι να πω...

Να το κοιτάξεις :P

Δημοσ.

Αλήθεια, τώρα αναρωτιέμαι αν πρέπει να πάω στον οφθαλμίατρο. Γραφω εγώ ότι όσοι υποστηρίζουν το ελεύθερο λογισμικό είναι hackers??? Εντάξει θα το κοιτάξω, γιατί πραγματικά στην οθόνη μου διαβάζω ότι δεν τους ονομάζω hackers, αλλά αντελήφθην ότι εσύ το πίστευες...

Δημοσ.

Που κολλάει ο οφθαλμίατρος με την δυσκολία κατανόησης κειμένου; χαχα!

Καλά άστο ακόμα να σου κοψει! :-P Γεια σου Γιαννη - Κουκιά σπέρνω! :-P

Save The Whales!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...