Προς το περιεχόμενο

Επέκταση Σήματος AirPort...Wi-Fi

Helectronic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Μπορεί να με διαφώτιση κάποιος.

Έχω ένα Mac Book Αυτό που θέλω να κάνω είναι να αυξήσω την εμβέλεια του AirPort γιατί δεν μπορώ να πιάσω σήμα από ένα Access Point το οποιο είναι ακριβώς στον επάνω όροφο. Μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιο Router και αν ναι πιο....

Γιατί είναι και το θέμα συμβατότητας (έτσι νομίζω...).

Το περίεργο τις υπόθεσις είναι πως το Philips router (Access Point) είναι για τα μπάζα, έχει ΠΟΛΎ αδύνατο σήμα. Όταν ρυθμίζω το MacBook ως Access Point το σήμα του εκπέμπει στη διπλάσια απόσταση από το Philips. Η απόσταση είναι γύρο στα 10 Μετρα, αλλα υπάρχει πολύ μπετόν, αλλα και πάλι δεν δικαιολογείται τέτοιο σήμα...τόσο ΠΑΤAΤΑ...

Λοιπόν τι προτείνεται??

Thank you!!

Δημοσ.

Για να κάνεις επέκταση σήματος απο ένα σημείο σε άλλο, θα χρειαστείς ή δεύτερο airport express/extreme ή κάποια ανάλογη συσκευή αν και νομίζω θα γίνει σωστά μόνο με airport... απο εκεί και πέρα το setup ενός WSD δεν είναι τόσο δύσκολο, αρκεί να έχεις τα εφόδια.

Δημοσ.

Θα μπορούσες να πάρεις ένα δεύτερο access point το οποίο να συνδέετε στο Philips σου και εσύ σ' αυτό έτσι αξιοποιείς την κεραία του.

Το μόνο δύσκολο της υπόθεσης είναι το setup γιατί θα πρέπει να κάνεις τα δύο access points ουσιαστικά να έχουν κοινό δίκτυο, χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω ότι είναι η επιλογή repeater στο 1 από τα 2ο.

Δημοσ.

Επειδή δεν έχω και τις καλύτερες γνώσης σε αυτά τα θέματα, με βλέπω να μένω έτσι...

Για λίγα μετρα ρε "μαμοτο"....:-(

Double Post

Μάλλον η καλύτερη και πιο εύκολη λύση είναι η αλλαγή Router. Προς τα εκεί με βλέπω.

Κάνα καλο Ασύρματο Router....

PS: Εννοείτε με τρελοί μετάδοση σήματος...:lol:

Δημοσ.

Το καλύτερο θα ήταν να τραβήξεις ένα καλώδιο δικτύου μεταξύ των 2 ορόφων και με αυτό να βάλεις ένα 2ο access point στον όροφο που βρίσκεται το MacBook.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...