Toufas Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 θελω να φυγω απο την αγγλια..ειναι σκατα το μερος που μενω, και πιστευω οτι θα θελα να παω σε καποια αλλη χωρα σκεφτομουνα για αμερικη μιας και εχω τουριστικη βιζα μεχρι το 2013. ειναι ευκολο να βρεις δουλια χωρις την αδεια εργασιας/πρασινη καρτα? σε εστιατοριο ενδιαφερομαι. επισης με ενδιαφερει ο καναδας και η αυστραλια. ειναι ευκολο να βγαλεις γενικα πρασινη καρτα? ποσα θα ειναι εξοδα για αυτο το ρισκο? ο αρχι chef στο εστιατοριο που ειμαι ειχε παει αυστραλια και ειχε δουλεψει χωρις visa. σε 3 μερες ειχε δουλια αφοτου ειχε φτασει εκει.
tsakonas Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Γιατι ρε τι σε χαλασε στην Αγγλια? lol.... Οι αυστραλοι ειναι σαν τους αγγλους του καλοκαιριου....η χωρα ομως τα σπαει....να παρεις βιζα για εκει αρκετα δυσκολα...μονο οπως ο φιλος σου....και μενα ενας φιλος το ψαχνε πριν κανα χρονο και θυμαμαι βιζες διναν μονο σε κηπουρους,κομμωτες,σεφ κλπ....εκτος αν εχεις καμια ειδικοτητα που ειναι στο προγραμμα. Τα λεει ολα αναλυτικα στη σελιδα τους ,δεν ξερω αν αλλαξε κατι... http://www.uk.embassy.gov.au/lhlh/Visas_and_Migration.html Το μονο αρνητικο ειναι οι 24 ωρες αποσταση....αν δε σε χαλαει αυτο , μη το σκεφτεσαι καν....εχεις φυγει.... Για αμερικα ντεν ξερω....δε θα πηγαινα παντως να μεινω ποτε εκει....κανα βεγκας ταξιδακι ναι. Αντε και βανκουβερ καναδα.
Toufas Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 chef ειμαι απο εξοδα ποσο να υπολογιζω μεχρι να πληρωθω ? κανα 1000αρι ευρω + εισητηρια? δεν βρισκω αυτο που λες (για ειδικοτητες) ειδα το working holiday visa αλλα δεν ειναι για ελλαδα
tsakonas Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 400-500£ στην καλυτερη για airplane,και αλλα τοσα για εκει....το δολλαριο τους ειναι λιγο κατω απτο αμερικανικο ,δλδ κατι παραπανο απτο μισο π.χ 10 λιρες 21 δολλαρια. δλδ με ενα χιλιαρικο δολλαρια την βγαζεις μεχρι τον πρωτο μισθο.Τα ενοικια ειναι πιο φτηνα απο αγγλια φυσικα...και η ζωη...σε φαση usa. Δεν βρισκω και γω το λινκ, θα τον ρωτησω συντομα.Ισως να το βρηκε απο την ελληνικη πρεσβεια στο λονδινο, ισως απο την αυστραλιανη της αθηνας.
kage Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 μηπως να αλλαζες πολη κ οχι χωρα? ειναι θεμα δουλειας,παρεας,χρηματων ή κουλτουρας? απο αγγλια εισαι ενα 3ωρο κ πεταγεσε οποτε θες Ελλαδα κ με λιγα λεφτα αν εχεις κλεισει απο νωρις εισητηρια.τετοια σκηνικα στις χωρες π λες ξεχασε τα.
Toufas Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 νταξ το ξεπερασα το να ερχομε καθε 3 και λιγο ελλαδα, μεγαλωσα κιολας...πανε αυτα. αλλα θα παω λονδινο το καλοκαιρι ετσι και αλλιως, οτι σχεδια κανω, ειναι για πιο μετα.
katerina807 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 chef ειμαιαπο εξοδα ποσο να υπολογιζω μεχρι να πληρωθω ? κανα 1000αρι ευρω + εισητηρια? δεν βρισκω αυτο που λες (για ειδικοτητες) ειδα το working holiday visa αλλα δεν ειναι για ελλαδα το καλυτερο για την αυστραλια απ'οτι μου ειπαν καποιοι φιλοι που ανεβοκατεβαινουν... ειναι να πας με τουριστικη βιζα και αν θες να μεινεις να κανεις εκει τις αιτησεις και να παρεις την βιζα εργασιας, ειναι πιο ευκολα. στο αμστερνταμ ειχαν κανει και ημεριδα και καλουσαν κοσμο για να παει να εργαστει στην αυστραλια. παντως η πρεσβεια τους εδω ειναι για 'τα μπαζα' και δεν ξερουν τιποτα για τα προγραμματα. δουλεια παντως θα βρεις ευκολα και γρηγορα αντε καλη τυχη και να μας γραφεις απο εκει.
kage Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 εγω απ οτι εμαθα τα πραγματα εχουν αλλαξει πολυ απο θεμα εγκληματικοτητας τα τελευταια τουλ.6χρονια
frenzy Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Γιατί δεν πας καμιά Ολλανδία ρε συ? Ζωή φουλ, και δεν έχουν κόμπλεξ με τους ξένους και τα αγγλικά είναι δεύτερη γλώσσα τους. Είχα ένα φίλο που δούλευε σου-σεφ στο Χίλτον εκεί και πέρασε πολύ καλά ένα χρόνο. Και μπορείς να βρεις και δουλειά από εκεί που είσαι ώστε να πας έτοιμος και θα είσαι Ε.Ε. με ένσημα και χωρίς βίζες και μαλακίες.
Toufas Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 να πω την αμαρτια μου....αμερικη θελω πιο πολυ απο ολα αυτες οι κληρωσεις για τις πρασινες καρτες πως δουλευουν? οσο καλη να νε η ολλανδια, αν δεν ξερεις την γλωσσα ειναι αλλιως
frenzy Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δεν ξέρω πως δουλεύει το σύστημα αυτό. Με τουριστική βίζα δουλεύεις σε κρουαζιερόπλοιο Miami-Καραϊβική σίγουρα. Κάτι τέτοιο πως σου φαίνεται? και μετά αν βρεις κάτι την κάνεις Miami και βλέπεις.
Toufas Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 μια χαρα μου φενεται, κανα link εχεις για τετοιες δουλιες?
frenzy Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 μια χαρα μου φενεται, κανα link εχεις για τετοιες δουλιες? Εδώ . Τώρα προσλαμβάνουν αυτούς.
Toufas Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 θενκξ ε λοτ ρώτησα και σε ένα άλλο forum που είναι για άγγλους για το πως να πάνε σε άλλες χώρες και με βρίσανε και από πάνω http://britishexpats.com/forum/showthread.php?p=6218919#post6218919 επρεπε να το παιξω σωστο newbee και να απαντησω με τον ιδιο τροπο μου φενεται.
frenzy Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 θενκξ ε λοτρώτησα και σε ένα άλλο forum που είναι για άγγλους για το πως να πάνε σε άλλες χώρες και με βρίσανε και από πάνω http://britishexpats.com/forum/showthread.php?p=6218919#post6218919 επρεπε να το παιξω σωστο newbee και να απαντησω με τον ιδιο τροπο μου φενεται. :lol: έπεσες σε τζιμάρα σάξονα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.