vaggelisk Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 εχω αυτο το router Sagem F@st 1500WG Pstn. Ειναι αυτο που δινει η Οτενετ. εχω ομως 2 ερωτησεις. Εχω 2 pc συνδεδεμενα με το router. Ομως οταν παει να παρει καποιο αρχειο(μεγαλο συνηθως) απο το 1ο pc πολλες φορες με πεταει απ το ιντερνετ γενικα, ισως να μπουκωνει το router η ισως το pc(γιατι ειναι παλιο) βεβαια το δοκιμασα και με αλλα laptop και συμβαινει ακριβως το ιδιο. 1)Υπαρχει καμμια ιδεα πανω σ αυτο? αν παρω ενα switch ξεμπερδευω? 2)Πως γινεται να ρυθμισω να επανασυνδεεται στο ιντερνετ μονο του κατευθειαν και να μην παω εγω να βαζω ξανα κωδικους?
citizen Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Βαλε κανονικο καλωδιο δικτυου... Απορώ πως δουλευει εστω και μερικώς. Αν εχεις βαλει τηλεφωνικό 4συρματο κλιπακι στο ρούτερ τοτε δεν χρησιμοποιεις τις ακιδες 1 και 2 (transmit). Στις ακιδες 3 και 6 (receive) πεφτουν πιθανοτατα σωστα καλώδια.Οι 4 5 7 8 δεν εχουν σημασία... Δες εδω http://www.ertyu.org/steven_nikkel/ethernetcables.html
vaggelisk Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 επανερχομαι μετα απο πολυ καιρο αφου δεν το ελυσα ακομα. δεν εχω τηλεφωνικο καλωδιο. κανονικα ειναι απλα ειχα κανει λαθος στο 1ο ποστ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.