Προς το περιεχόμενο

Toshiba Satellite P200D-12O ή HP Pavilion dv9710

sworder

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω καταλήξει σε δύο λάπτοπ: τον Toshiba Satellite P200D-12O και το HP Pavilion dv9710.

Ο επεξεργαστής του Toshiba είναι ο Turion 64 X2 TL-62 στα 2,10GHz της AMD ενώ του HP είναι ο Intel Core 2 Duo Τ5500 στα 1,83GHz.

Ποιός επεξεργαστής πιστεύετε ότι είναι καλύτερος καθώς και ποιό λάπτοπ είναι καλύτερό; Αν γνωρίζετε κάποιο άλλο καλό λάπτοπ παρόμοιο με αυτούς τους δύο πείτε τον.

Δημοσ.

το laptop για τη χρηση το θες?θα το μεταφερεις καθολου?σκεψου σοβαρα να πας σε 15,4 οθονη που εχεις περισσοτερες επιλογες και ουτος η αλλος μικρη ειναι η διαφορα με την 17αρα

Δημοσ.
Έχω καταλήξει σε δύο λάπτοπ: τον Toshiba Satellite P200D-12O και το HP Pavilion dv9710.

Ο επεξεργαστής του Toshiba είναι ο Turion 64 X2 TL-62 στα 2,10GHz της AMD ενώ του HP είναι ο Intel Core 2 Duo Τ5500 στα 1,83GHz.

Ποιός επεξεργαστής πιστεύετε ότι είναι καλύτερος καθώς και ποιό λάπτοπ είναι καλύτερό; Αν γνωρίζετε κάποιο άλλο καλό λάπτοπ παρόμοιο με αυτούς τους δύο πείτε τον.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900303 Αν θες για 15''

Για 17'' καλός και ο HP που λες.

Δημοσ.

δεν πιστευω αυτα που διαβαζω....καλα συγκρινονται αυτα τα δυο?

υποτεθιστω οτι απο αξιοπιστια ειναι ισαξιες εταιριες,το τοσιμπακι εχει ΠΟΛΥ καλυτερα χαρακτιριστικα.ακομα και η καρτα γραφικων του ειναι πολυ δυνατοτερη απο την 8400μ γσ.μην τα συγκρινεις....και με αυτο που θα σου πω τωρα,πας κατευθειαν για το τοσιμπακι(αν εχεις οικονομικη στενοτης...)....

στο καρφουρ,σε μερικα υποκαταστηματα εχοθν τον d11l sta 899.αυτος ειναι με τλ60 στα 2.0ghz .ολα τα αλλα ιδια

και εγω αυτο εχω σταμπαρει,που θα παει,θα γυρισει ο τροχος

Δημοσ.

Καλωσήρθες.

Πρόκειται για τα δύο καλύτερα entertainment 17'' , οπότε δεν υπάρχει κάτι άλλο να προτείνουμε.

Η διαφορές και στο θέμα επεξεργαστής (λιγότερο) αλλά και κάρτας γραφικών (περισσότερο) είναι υπέρ του Toshiba. Αλλά προσωπικά άλλος είναι ο λόγος που θα το προτιμούσα.

Το έχω ξαναγράψει πολλάκις ότι σε αυτή τη σύγκριση προτιμώ το Toshiba γιατί είναι πιο αθόρυβο και μου αρέσει περισσότερο το πληκτρολόγιο.

Θα σου πρότεινα να τα δεις και τα δύο από κοντά και να αποφασίσεις.

ΥΓ: Είσαι σίγουρος ότι χρειάζεσαι 17'' "φορητό" ?

Γενικά οι 15,4'' είναι υπεραρκετές, από εκεί και μετά χάνεται το νόημα της φορητότητας.

Δημοσ.

Ναι, θέλω laptop με 17" οθόνη. Μάλλον τον toshiba θα πάρω, απλώς ο μόνος μου ενδοιασμός είναι ο επεξεργαστής.

Δημοσ.

καλησπέρα , και εγώ σε αυτά τα δυο έχω κατάληξη και μάλλον παο για TOSHIBA . η αγορά είναι για έναν φίλο μου, έχει πρόβλημα χορού και για αυτό δεν μπορεί να πάρει επιτραπέζιο Υ/Π .Τον ενδιαφέρει να παίζει προ και ΝΒΑ live και να σερφάρει στο νετ .Η ερώτηση μου είναι το μηχάνημα θα ανταποκρίνεται σε αυτά τα games και για πόσες έκδοσις ακόμα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...