Προς το περιεχόμενο

Που κατασκευάστηκε το κινητό σας ?

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

N91 --> 00 :-)

EDIT: Antonl επειδή είχαν είδη postάρει και άλλοι μετά από εσένα, βασικά δεν το είδα καθόλου οπότε δεν είναι πως το είδα και το αγνόησα...:-)

Δημοσ.

Αφού από ό,τι βλέπω πέρασε στο ντούκου το προηγούμενο post μου, κοιτάξτε κάτω απ' τη μπαταρία αν θέλετε να δείτε την χώρα κατασκευής του κινητού.

Δημοσ.

Ωραιά και τι να κοιτάξουμε αντώνη;Μιας και δεν κοίταξα πολύ την ιστοσελίδα της βικιπαιδείας γιατί βαριόμουν.

Δημοσ.

Εγω να δεις ποσο βαριεμαι.

Παντως η μπαταρια και το αυτοκολλητο απο κατω της λενε made in Κινα.

Τελος παντων λιγο πολυ ολα Κινεζικα ειναι!

Δημοσ.
Ωραιά και τι να κοιτάξουμε αντώνη;Μιας και δεν κοίταξα πολύ την ιστοσελίδα της βικιπαιδείας γιατί βαριόμουν.

Prior to 2002, the TAC was 6 digits long and followed by a two-digit Final Assembly Code (FAC), which was a manufacturer-specific code indicating the location of the device's construction.

[...]

The format changed from April 1, 2004 when the Final Assembly Code ceased to exist and the Type Approval Code increases to eight digits in length and became known as the Type Allocation Code. From January 1, 2003 until this time the FAC for all phones was 00.

source

Με λίγα λόγια δε σημαίνουν τίποτα τα νούμερα που παραθέτονται στα προηγούμενα Posts (εκτός αν μιλάμε για κάποιο παλιό κινητό).

Αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε κι από εδώ. Για το Nokia 6300 δε μου έβγαλε κάποιο FAC μιας και όπως είπαμε δεν υφίσταται πλέον. Για το 3310 έβγαλε όμως (91=>Finland).

Οπότε για τα νέα κινητά, η χώρα κατασκευής μπορεί να φανεί μόνο από το "Made in xxxx" που υπάρχει κάτω από τη μπαταρία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...