jamespap100 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Γειά σας παιδιά, έχει ιδέα κανείς πώς διαλλέγεις dvd drive για laptop; Είναι όλα συμβατά; Επίσης αν κάποιος έχει το ίδιο pc , μπορεί να μου πεί πιό είναι το original γιατί δεν το βλέπω, μια και έσπασε.... Κάποιο Matshita UJ .... είναι. Ευχαριστώ.
poulinos Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 οταν το βγαλεις πρεπει να γραφει πανω.το βασικο ειναι να κουμπωνει το καινουριο που θα παρεις.μπορεις να ρωτησεις και την toshiba αν εχουν και ποσο κανει βεβεα.
jamespap100 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Άσε φίλε η Toshiba αρνείται να μου πει ποιό μοντέλο από τα καινούρια της MAtshita Panasonic είναι σύμβατα!!!! Ναι καλά άκουσες!!!! Ούτε να μου το στείλουν δέχονται και να τους πληρώσω. Το μόνο , που μπορούν να κάνουν.... είναι να τους το στείλω από Ρόδο και να μου το τοποθετήσουν . 200 Ευρολάκια θέλουν μόνο!!!! Ευτυχώς δέχτηκε το service της Toshiba κάπου στην Αγγλία και να μου πει ποιό είναι το νέο μοντέλο αλλά και να μου στείλει αν θέλω ένα ίδιο με αυτό που έχω, όπως και έκανα με το αστρονομικό κόστος των 40 Ευρώ. Το περιμένω μεσ τη βδομάδα.
poulinos Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 τα service στην ελλαδα ειναι λιγο χαλια αυτο το ξερουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.