skiabox Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Πιστευετε οτι ειναι εφικτό να αλλαξω σκληρο δισκο στο laptop και μαλιστα να κανω και image το υπαρχον ωστε να μη χρειαστει να ξανακανω install κατι? Το εχει δοκιμασει κανεις με επιτυχια? Ευχαριστω.
haHa Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Ναι ,γινονται και τα 2 ευκολα! Να αγορασεις μια θηκη 2.5" για εξωτερικο σκληρο ωστε να μπορεσεις να κανεις το image και για να βαλεις μετα σε αυτην την θηκη τον τωρινο σου σκληρο!
skiabox Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Εξωτερικο σκληρο εχω ηδη.Αυτο που θελω να ξερω ειναι αν ειναι ευκολο να αλλαξεις σκληρο στο συστημα και μαλιστα να φορτωσεις και το image μετα και ολα αυτα χωρις παρενεργειες.
haHa Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Εξωτερικο σκληρο εχω ηδη.Αυτο που θελω να ξερω ειναι αν ειναι ευκολο να αλλαξεις σκληρο στο συστημα και μαλιστα να φορτωσεις και το image μετα και ολα αυτα χωρις παρενεργειες. Η αλλαγη ειναι πολυ ευκολη(στις περισσοτερες μαρκες φορητων)! Την θηκη που σου λεω θα την χρειαστεις για να μπορεσεις να περασεις στον καινουριο σκληρο το image.
skiabox Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Καλα υπαρχει και ειδικο καλωδιο που συνδεεις εσωτερικο σκληρο στη θυρα usb.Ετσι οπως το περιγραφεις ακουγεται πιο ασφαλες. Αν κατι δεν παει καλα βαζεις παλι τον παλιο σκληρο.
rem_rem Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Εύκολο είναι όπως αναφέρθηκε. Κάνε ένα ghost του σκληρού και μετά επανέφερέ το. Ένα δωρεάν - δοκιμασμένο - είναι αυτό http://www.excelcia.org/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=66 Η αλλαγή του σκληρού είναι στα περισσότερα πολύ απλή.
aristotelhs2060 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 εχει βρει καποιος 320gb ή 250gb στις 7200 rpm?αν ναι ας δωσει Link παρακαλω
haHa Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 εχει βρει καποιος 320gb ή 250gb στις 7200 rpm?αν ναι ας δωσει Link παρακαλω Δεν υπαρχει ακομα,μεχρι 200 GB κυκλοφορουν οι 7200.
Jikail Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Ρε παιδιά θα τρελαθούμε.. Δεν ανοίγω καινούργιο thread μιας και είναι παρόμοιο αυτό που θέλω με το ήδη υπάρχον thread.. Έχω ένα HP dv9660ev το οποίο έχει δύο θέσεις για δίσκους.. Αγοράζω έναν Seagate Momentus 7200rpm για να τον βάλω πάνω αλλά ανοίγοντας το κουτί του laptop βλέπω ότι χρειάζεται και ένα "drive mounting bracket kit" το οποίο είναι στην φωτογραφία που ακολουθεί.. Μιλάω με HP στην Ελλάδα με παραπέμπουν στην InfoQuest.. Μιλάω με Infoquest και μου λέει δεν το έχει και πρέπει να το παραγγείλει.. Κοιτάω στο αμερικάνικο site της HP και βρίσκω το εν λόγω ανταλλακτικό με κωδικό 434106-001 με τιμή 145 δολλάρια (+ μεταφορικά).. Είναι δυνατόν..; Έχει βάλει κανείς δεύτερο δίσκο στο laptop του;
rem_rem Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Ρε παιδιά θα τρελαθούμε.. Δεν ανοίγω καινούργιο thread μιας και είναι παρόμοιο αυτό που θέλω με το ήδη υπάρχον thread.. Έχω ένα HP dv9660ev το οποίο έχει δύο θέσεις για δίσκους.. Αγοράζω έναν Seagate Momentus 7200rpm για να τον βάλω πάνω αλλά ανοίγοντας το κουτί του laptop βλέπω ότι χρειάζεται και ένα "drive mounting bracket kit" το οποίο είναι στην φωτογραφία που ακολουθεί.. Μιλάω με HP στην Ελλάδα με παραπέμπουν στην InfoQuest.. Μιλάω με Infoquest και μου λέει δεν το έχει και πρέπει να το παραγγείλει.. Κοιτάω στο αμερικάνικο site της HP και βρίσκω το εν λόγω ανταλλακτικό με κωδικό 434106-001 με τιμή 145 δολλάρια (+ μεταφορικά).. Είναι δυνατόν..; Έχει βάλει κανείς δεύτερο δίσκο στο laptop του; Πονηριές της ΗΡ. Δεν ξερω από ΗΡ παντως έπρεπε να το ελέγξεις πριν την αγορά..
stauros772000 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 δεν πανε καλα....αν δεν βρεις και πιανουν τα χερια σου,κανε ενα εσυ.στις θηκες για 2.5" εχει τετοιο μπρακετ που κουμπωνει ο δισκος.το ζορι ειναι απο την πισω πλευρα που θα κουμποσει στην μητρικη.βγαλε τον παλιο δισκο και παρατηρα το μπρακετ,αν μπορεις να κανεις κατι,καντο....αλλα μην περιμενεις εγγυηση αν κανεις πατατα.... αλλα με την ισοτιμια δολ-ευρω θα σου βγει τελικη γυρω στα 100-110-120 ευρω.αν τα εχεις..χωστα
npapas1977 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Πιστευετε οτι ειναι εφικτό να αλλαξω σκληρο δισκο στο laptop και μαλιστα να κανω και image το υπαρχον ωστε να μη χρειαστει να ξανακανω install κατι?Το εχει δοκιμασει κανεις με επιτυχια? Ευχαριστω. Το εχω κανει 2 φορες στο δικο μου φορητο με απολυτη επιτυχια χρησιμοποιωντας μια θηκη usb για τον 1 δισκο και το acronis true image που βρηκα δωρεαν απο περιοδικο.Ειναι πανευκολο.
skiabox Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Η αλλαγη δισκου δεν αποσταθεροποιει δηλαδη το συστημα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.