mkyprian Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Βασικα σκεφτομαι να παρω laptop ASUS. εμπιστεύομαι την ASUS γιατί έχει πείρα στα hardware και έχει αρκετά βραβεία σαν εταιρεία! Επισης η εγγυηση της ειναι απο 2 χρονια τα περισσοτερα αν οχι ολα. Eίμαι κάτοχος ASUS και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημενος,εχει εγγυηση 2 χρονια,και καλό service. Βασικά είχε γίνει κάτι με το laptop μου(απροσεξία-λαλακια βασικά) και καηκε η μητρική(στο 1 χρόνο και κάτι μήνες). Από Κύπρο το πείρα εγω,και το πείρα στο κατάστημα που το αγόρασα και τα κανόνισαν αυτοι,το laptop πάντως έκανε το γύρο του κόσμου 2 μήνες(απο κυπρο αργησαν να το στειλουν βασικα) για να φτιαχτεί δωρεαν.Τελικα στάλθηκε στην κατασκευάστρια εταιρεία. Εγώ τώρα βασικά θα δώσω το δικό μου στους γονιούς μου και θα πάρω άλλο(98% ASUS). Θέλω να πάρω κάτι πολύ κορυφαίο και για games και για CAD και να μου είναι σαν υπολογιστής πολύ γρήγορος σχετικά με τα νέα προγράμματα/παιχνίδια που θα βγαίνουν για τουλάχιστον 2 χρόνια αφού το πάρω έτσι όπως προχωράει η τεχνολογία σήμερα. Το δικό μου το έχω εδώ και 4 χρόνια και δεν μου την σπάει με το να είναι αργό κτλ ή να σπάει συνέχεια. τι λετε???
rem_rem Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Αν θέλεις ντε και καλά ASUS πάρτο. Πάντως υπάρχουν και εταιρείες με μεγαλύτερη εξειδίκευση, πείρα και εγγύηση από την ASUS, όπως ΙΒΜ, ΗP, DELL, TOSHIBA. Για σκέψου το λίγο...
mkyprian Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 σκεφτομαι το οτι η ASUS εχει πειρα στα παντα,κατασκευαζει καρτες γραφικων,μητρικες,dvd rom,κτλ,κτλ.... ενω ποια αλλη εταιρεια ειναι τετοια φαση? ειναι και η εγγυηση τους μεγαλη,δεν πιστευω ναναι τυχαια ολα αυτα. τι λετε?
darth_revan Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Eίμαι κάτοχος ASUS και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημενος,εχει εγγυηση 2 χρονια,και καλό service. Βασικά είχε γίνει κάτι με το laptop μου(απροσεξία-λαλακια βασικά) και καηκε η μητρική(στο 1 χρόνο και κάτι μήνες).Από Κύπρο το πείρα εγω,και το πείρα στο κατάστημα που το αγόρασα και τα κανόνισαν αυτοι,το laptop πάντως έκανε το γύρο του κόσμου 2 μήνες(απο κυπρο αργησαν να το στειλουν βασικα) για να φτιαχτεί δωρεαν.Τελικα στάλθηκε στην κατασκευάστρια εταιρεία. Απλώς μια παρατήρηση: Το να κάνει το γύρο του κόσμου ένα laptop για δύο μήνες πριν επισκευαστεί, δεν μου φαίνεται και τόσο καλό service. Νομίζω ότι σε τέτοια θέματα η καλύτερη είναι η Dell: Σου κάνει την επισκευή μέσα σε 1 μέρα! Τους τηλεφωνείς και έρχονται από το σπίτι σου. Έχω ακούσει τέτοια περιστατικά από γνωστούς μου (δεν έχει τύχει να έχω Dell).
darth_revan Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 σκεφτομαι το οτι η ASUS εχει πειρα στα παντα,κατασκευαζει καρτες γραφικων,μητρικες,dvd rom,κτλ,κτλ....ενω ποια αλλη εταιρεια ειναι τετοια φαση? ειναι και η εγγυηση τους μεγαλη,δεν πιστευω ναναι τυχαια ολα αυτα. τι λετε? Κοίτα, δεν έχω δοκιμάσει ποτέ ASUS για να μπορώ να κρίνω τα laptop της. Η αλήθεια είναι πάντως ότι οι πιο "κλασικές" εταρείες στον τομέα (ibm/lenovo, dell, toshiba) δίνουν συνήθως από 2 και πάνω χρόνια εγγύση για τα μοντέλα τους. Η Dell για παράδειγμα δίνει 3 χρόνια με την τεχνική υποστήριξη που ανέφερα στο προηγούμενο post μου. Αν είσαι ευχαριστημένος από την ASUS, προφανώς θα έχεις τους λόγους σου, οπότε κοίταξέ το έτσι. Απλώς αυτό που λέω είναι ότι η εγγύηση που δίνει δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο... Καλή αγορά!
mkyprian Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 ευχαριστω. απο κυπρο πειρα το λαπτοπ οποτε δεν εχουμε εκει ASUS σαν εταιρεια και απλα κοιταξε το καταστημα αν μπορει να το φτιαξουν αυτοι γιαυτο καθυστερησε τοσο. το πηρα Λεμεσο,μετα το πειραν αυτοι Λευκοσια και μετα το εστειλαν εξωτερικο.Καπως δικεολογημενα αργησε τοσο. παρεπιπτωντος η DELL ειναι η πρωτη εταιρεια που κατασκευασε επεξεργαστη?
rem_rem Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 ευχαριστω.απο κυπρο πειρα το λαπτοπ οποτε δεν εχουμε εκει ASUS σαν εταιρεια και απλα κοιταξε το καταστημα αν μπορει να το φτιαξουν αυτοι γιαυτο καθυστερησε τοσο. το πηρα Λεμεσο,μετα το πειραν αυτοι Λευκοσια και μετα το εστειλαν εξωτερικο.Καπως δικεολογημενα αργησε τοσο. παρεπιπτωντος η DELL ειναι η πρωτη εταιρεια που κατασκευασε επεξεργαστη? Νομίζω η ΙΒΜ το 1964 με το System/360 που είχε τα βασικά χαρακτηριστικά των σημερινών CPU's. Εξαιρούνται ΕΝΙΑC και λοιποί πρόδρομοι.
mkyprian Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 αχαμ.... στο θεμα μας οποιος εχει να μου πει τιποτα για την ΑSUS:-)
michalis2610 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Το ότι μια εταιρεία φαίνεται να κατασκευάζει τα πάντα δε σημαίνει ότι είναι και η καλύτερη. Η Ferrari κατασκυάζει κορυφαία αυτοκίνητα αλλά δεν κατασκυεάζει όλα τα parts τους όμως. Ούτε η RR, Porsche κοκ. Γράφω φαίνεται γιατί ειδικά στους φορητούς δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ εταιρία που να κατασκευάζει ούτε καν το 50% των εξαστημάτων που χρησημοποιούνται, οπότε μην έχεις την ξευδαίσθηση ότι θα είναι όλα τα υποσυστήματα Asus. Η Asus είναι μια αξιόλογη εταιρεία που στους φορητούς διακρίνεται για την ακρετά καλή ποιότητα κατασκευής τους, την καλή αξιοπιστία και όλα αυτά με 2ετή εγγύηση. Μέχρι εκεί όμως. Δεν είναι τίποτα το ιδαίτερο αλλά ούτε είναι και για τα μπάζα. Τα όποια προβλήματα εντοπίζονται στο θέμα service της, μιας που ακόμα και στην Ελλάδα φαίνεται να υπάρχουν ακόμα κάποια προς επίλυση θέματα στο εσωτερικό της εταιρείας. Επίσης βλέπω να υπάρχουν κάποιες αλλαγές στο θέμα της διανομής που δημιουργεί με τη σειρά του προβλήματα διαθεσιμότητας. Αν αυτό ισχύει για τα νέα προιόντα, τότε τι μπορώ να περιμένω για ανταλλακτικά? Δεν ξέρω τι ισχύει στην Κύπρο, όμως το θεωρώ απαράδεκτο να περιμένω 2 μήνες για την επισκευή του φορητού και να είμαι και ικανοποιημένος για αυτό. Δηλαδή τι πόσο είναι το χειρότερο? Κανένα 6μήνο? Κατά το παρελθόν ήμουν πιο ζεστός με το θέμα Asus Laptop πλεόν όμως είμαι επιφυλλακτικός. Θα προηγούνταν άλλες εταιρείες, εκτός και αν υπήρχε καμια σούπερ προσφορά όπως αυτή που είχαν τα Mediamarkt προ 6μήνου στην Ελλάδα και έφυγαν εν ριπή οφθαλμού. Είναι απολύτως λογικό από τη στιγμή που έχεις μείνει ευχαριστημένος από το προηγούμενο φορητό σου να μείνεις πιστός στην ίδια εταιρεία. Δες ποιοι φορητοί καλύπτουν τις απαιτήσεις σου και ξεχώρησε τους 2-3 καλύτερους. Αν από αυτούς προτιμάς τον Asus καλορίζικος.
mkyprian Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 ειπα οτι καθυστερησε λογω του καταστηματος καιι οχι της ASUS.ευχαριστω για την απαντηση σου. κατι αλλο που εχω προσεξει ειναι οτι η ΑSUS ακριβεινε σαν εταιρεια. ετσι πιστευω δηλαδη.
21century Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Κοίταξε οι ελληνικές αντιπροσωπείες όπως και σε όλα ταπ ροιόντα βαράνε στο ψαχνό είτε πάρεις φορητό είτε κατι άλλο, πάς στη Γερμανία ή Ίταλία δίπλα και τα βρίσκεις σε πολύ καλυτερες τιμές, άσε που οι περισσότεροι προτιμουν ηλεκτρονικά καταστήματα. Η εταιρεία μου αρέσει για τους υποφορητούς της πάντως...
mkyprian Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 υποφορητους? δλδ??? για την ΑSUS μηλας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.