furtune Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Γεια σας παιδια ειμαι νεος στο φορουμ.Εχω ενα πολυ σπαστικο προβλημα με το λαπ τοπ (fujitsu siemens amilo).Ανοιγω το λαπ τοπ και ξαφνικα το πληκτρολογιο ειναι τελειως νεκρο.Το λαπ τοπ ανοιγει κανονικα μονο που δεν μπορεις να πατησεις τιποτα.Μεσα απο τις ρυθμισεις των windows οταν στα kεyboards εκει δεν με βγαζει τιποτα.Μονο ενα γρι παραθυρο που μου λεει keyboards και αυτο ηταν.Δεν μου δινει καμια επιλογη.Προσπαθησα να μπω στο bios αλλα ουτε εκει μπαινει διοτι δεν μπορω να πατησω τιποτα. Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να το προκαλεσε και αν γνωριζει καμια λυση.Ειναι λιγο απηθανο να χαλαει ετσι ενα πληκτρολογιο.
kavatzoulas Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 μηπως ,λεω μηπως ανοιξες το φορητο και η καλωδιοταινεια που ενωνει το πληκτρολογιο με τη μητρικη δεν εφαρμοζει καλα η στη χειροτετη περιπτωση κοπηκε?
furtune Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 οχι φιλε μου ειδα την καλωδιοταινια και ειναι ενταξη.Δεν ξερω ποσο πηθανο ειναι να αρπαξε κανεναν ιό και εσβησε τους οδηγους.Δεν ξερω αν γινεται αυτο βεβαια αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι δεν μπορεις να μπεις ουτε στο bios.
poihths Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 δοκιμασε κανενα live cd σαν το ubuntu να δεις αν κανει τα ιδια και εκει.. αμα το κανει εχεις προβλημα hardware
P270 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 βγαλε το k/b και βγαλε και την καλωδιοταινια απο το main board ξαβαλε τα στην θεση τους και ξεκινα το pc αν δεν παιξει βαλε ενα boot cd hirens η κατι αναλογο και δοκιμασε αν παιζει αλλιως πας για κ/β τιμη περιπου χωρις φπα 40 εως 50ευρω και χωρις εργασια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.