Προς το περιεχόμενο

καλημέρα...και μια βοήθεια

GEORGETAX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα παιδιά

ένας φίλος μου πρότεινε αυτό το παρακάτω pc χωρίς το κουτί και το αν θα χρειαστώ τροφοδοτικό το οποία ελπίζω να μου προτείνετε εσείς.

untitled.jpg

Σας παρακαλώ πολύ αν δείτε κάτι το οποίο δεν στέκει αν μπορείτε να προτείνετε κάτι άλλο

το ποσό προσπαθώ να είναι μέσα στα 600- 700 ευρώ ( δραχμούλα δεν μπορώ παραπάνω :-D:-D )

οθόνη έχω μια 19 " και πληκτρολόγιο που υπάρχει μέσα το σκέφτομαι + ποντίκι φυσικά ( εδώ σκεφτόμουν για το σετ όπως τις Microsoft 6000 )

ΟΙ απαιτήσεις μου ίντερνετ, και κανένα παιχνίδι που τα έχω άχτι και δεν μπορώ να τα παίξω :cry::cry: όπως medal of honor airborne , assasins greed και τέλος πάντων κάποια παιχνίδια να μπορώ να είμαι αν όχι κορυφή να μπορώ να τα παίξω

Ευχαριστώ προκαταβολικά

:-)

Δημοσ.

+ 90 ευρώ βγαίνει παραπάνω είναι λίγο ακριβή,αλλά έχει τρελή διαφορά δλδ από αυτήν που μου πρότειναν?

για κουτί και τροφοδοτικό ?

Δημοσ.

Αντί της 3850 (@152?) προτείνω (με τη σειρά μου :P) κάποια 9600GT @ 130? ή 8800GT @ 145?.

Πληκτρολόγιο ας το για άλλη φορά δε βγαίνει με τίποτα το budget (που είναι στα 514 (χωρίς k/b)+vga+psu+case).

Όχι ότι τώρα βγαίνει <700? ...

Αν θες όμως παιχνίδια του επιπέδου του Assasin's Creed, με την 8500GT δεν πρόκειται να τα δεις.

Δημοσ.
Αντί της 3850 (@152?) προτείνω (με τη σειρά μου :P) κάποια 9600GT @ 130? ή 8800GT @ 145?.

Πληκτρολόγιο ας το για άλλη φορά δε βγαίνει με τίποτα το budget (που είναι στα 514 (χωρίς k/b)+vga+psu+case).

Όχι ότι τώρα βγαίνει <700? ...

Αν θες όμως παιχνίδια του επιπέδου του Assasin's Creed, με την 8500GT δεν πρόκειται να τα δεις.

η 8800 δεν υποστηριζει DX10.1 οποτε δεν θα την προτεινα στο παιδι

η 9600 ειναι παρομοια με την ΑΤΙ οποτε μπαινει και αυτη στις δυνατες επιλογες

Δημοσ.

antonl φίλε μου δεν θέλω οθόνη έχω οθόνη αν κατάλαβα δλδ καλά από αυτά που γράφεις για το budget. το πληκτρολόγιο το βλέπω και πολύ αργότερα.ωραία μιλάμε μόνο για το τι θα έχει το κουτί

να τα πάρουμε ένα ένα για να σκαμπάζω και εγώ λίγο ;);) ( δεν κατέχω το επάγγελμα )

για κάρτα γραφικών καταλήγουμε σε 9600 και ATI Radeon HD 3850 ( 130 - 150 ευρώ )

επεξεργαστής είναι οκ?

Δημοσ.

Ούτε η 9600 υποστηρίζει dx10.1. Αυτό όμως δεν είναι καλός λόγος ώστε να αποτρέψει κάποιον από την αγορά μιας εκ των δύο που ανέφερα μιας και οι δύο είναι ισχυρότερες από την 3850 και φθηνότερες.

antonl φίλε μου δεν θέλω οθόνη έχω οθόνη αν κατάλαβα δλδ καλά από αυτά που γράφεις για το budget.[...]

Μα δεν ανέφερα τίποτα για οθόνη :)

επεξεργαστής είναι οκ?

Αν δε θες να ανέβεις οικονομικά θα προτιμούσα έναν E8200 ή Ε8400 αντί του Q6600. Εξάλλου ο τετραπύρηνος ελάχιστα έχει να σου προσφέρει αυτή τη στιγμή στα παιχνίδια και γενικά δεν προτείνω 4-πύρηνους για χρήστες που δεν χρησιμοποιούν συγκεκριμένες εφαρμογές που τους εκμεταλλεύονται και έχουν σχετικά περιορισμένο budget.

Δημοσ.

Kαι λοιπόν?

Όχι δεν είναι παρόμοια. Η 9600 είναι πολύ καλύτερη από την 3850, και ~ισάξια με την 3870.

Δημοσ.

ok καταληγουμε στην 9600 gt

antonl ok λάθος δικό μου.όσων αφορά των επεξεργαστή πανάθεμα με αν ήξερα ότι είναι 4πύρηνος .μήπως μπήκε για μελλοντική χρήση?

δλδ να ψάχνω για 2πύρηνους και αν ναι ποια πρόταση υπάρχει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...