Danny7 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 σημερα ενας φιλος μου βρηκε μια αγγελια που πουλαει καποιος ενα ps3 και ισχυριζετε οτι με επιπλεον 70ευρω σου βαζει ενα στιπακι για να παιζει αντιγραφεσ οι οποιες κανουν 10-15ευρω!!!δν ξερω αλλα γιατι να μου πει ψεματα και σε εμενα κ στον φιλο μου!ειμαι πολυ περιεργος να δω αμα ειναι αληθεια γιατι δν εχει ακουστει κατι!!ακομα ισχυριζετε οτι λητουργει σαν να το τσιπ του Ps2!sorry που δημιουργω ακομα ενα τετοιο θεμα για το ps3 αλλα ειμαι πολυ περιεργοσ αμα ξερετε και εσεισ κατι !
BucketheadGR Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Πρόκειται περί μούφας. Τώρα το γιατί να πει ψέμματα... μάλλον για να πάρει τα λεφτά;
Danny7 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 δεν ξερω εγω εχω μονο το τηλ του παιδιου!!απο χρυση ευκαιρια ειναι!!!ρε παιδια αφου λεει οτι μας το διχνει κ ολας δν γινεται να λεει ψεματα!γιατι ρωτασ toufas ομωσ?
Toufas Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 γιατι ειναι πρωταπριλιατικο αυτο που σου λεει. δεν στεκει κατι τετοιο μεχρι και αυτη την στιγμη και κοβω και το....χερι μου για αυτο. σαν ενα παιδι που ο φιλος του ειχε 360 που φορτωνε παιχνιδια απο τον σκληρο...
Udontneed2know Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Ε αφου το πιστευεις τραβα και δες το και με τα ματια σου, προσεχε μονο μην σε πιασουν κωτσο.
Danny7 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 ρε για να λεει ομωσ οτι μας το δειχνει και μπροστα μασ οτι δουλευει!!!δεν παιζει να ειναι ψεματα!!θα παω μαλλον να το δω!!!αλλα γινεται να βγηκε και να μν τ ξερει κανεισ ειναι τελιοσ κουφο :S!
Mr_Terror Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΙΠ ΓΙΑ PLAYSTATION 3 AKOMA.Αν υπηρχε θα το ηξερε ολοι η υφήλιος.
gherudos Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Όλα τα θέματα που ανοίγει ο φίλος μας Danny7 είναι τα ίδια,μην δίνετε σημασία σε τέτοια θέματα του στύλ μου είπε ο φίλος του φίλου μου της αδερφής της θείας της γιαγιάς του κουμπάρου τον αδερφό πως έχει τσιπάκι στο ps3.
Danny7 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 ειναι το δευτερο θεμα για τσιπ Ps3 που ανοιγω και ειπα και sorry απλα μου κινισε τν περιεργια και πηρα και τηλ ο ιδιοσ και μιλησα για αυτο ανοιξα και θεμα και οποιοσ θελει ας μ στειλει pm να του δωσω τον αριθμο για να δει και μονοσ του!!!και στο κατω κατω φιλε gherudos αμα δν γουσταρεισ τ θεμα και το νομιζεισ ανουσιο μην τ διαβασεισ κ ποσο μαλλον να ποσταρεισ κ ολασ!!!
Toufas Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 1: γραφε σαν ανθρωπος δεν ειναι sms εδω για συντομογραφιες του στυλ s t m kt gt 2: σου απαντησαμε οτι δεν υπαρχει chip για το ps3. αν ειχε βγει λες να σου λεγαμε ψεμματα? το τι λεει ο καθε randomας αστο
Danny7 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 μπερδευομε επειδη εχω συνηθησει με greeklish!οκ ξερω οτι δεν υπαρχει αλλα εγω θα παω να δω ομως γιατι δεν υπαρχει λογος να πει ψεματα! και με εχει φαει η περιεργια!και δεν ρωτησα αμα υπαρχει ειπα απλα τι μου ειπαν στο τηλ και αμα ξερετε κατι τιποτα αλλο!
Toufas Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 ΡΕ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ CHIP ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?
Danny7 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 μην μιλας με κεφαλαια γιατι εγω μιλαω πολυ ηρεμα σου ειπα οκ εγω ομως θελω να δω τι πα*** λεει αυτος απο κοντα!εσενα ποιο ειναι το προβλημα σου?!
Mr_Terror Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 toufas ηρεμισε λιγο.Το παιδι ουτε εβρισε ουτε ζητησε δανεικα.Φιλε Danny7 σιγουρα δεν υπαρχει τσιπ.Παντως ρωτα την πηγη που σου ειπε για το τσιπ να μας φυγει και εμας η απορια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.