χάπι Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Χάπι βλέπω την πολιτιστική κληρονομιά την τιμάς με μώλωπες στα γόνατα, αλλά τον Παπανικολάου γραμμένο τον έχουμε ε!!! Ααααααχ ...τι μου θύμισες τώρα... Έχω κι αυτό ! συμπληρώνω με έντιτ παρ'αυτα...
MiltoZ Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Γκουσγκούνης. Γιατί γνωμικά όπως "χούβερ", "βεντούζα", "και τα παπούτσια μέσα" κλπ έχουν γράψει ιστορία.
χάπι Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 @ Λούσι Να συμπληρώσω Πικιώνης Δ. Καβάφης Κ. Καραθεοδωρής Κ. «Αν θέλετε να μπείτε στον κόπο να μου εξηγήσετε ακόμα και τους κανονικούς μετασχηματισμούς θα βρείτε έναν ευγνώμονα και ευσυνείδητο ακροατή. Αν όμως λύσετε και το πρόβλημα των κλειστών γραμμών του χρόνου, θα σταθώ μπροστά σας με σταυρωμένα χέρια. Πίσω από αυτό υπάρχει κρυμμένο κάτι που είναι αντάξιο του ιδρώτα των καλυτέρων.» — Επιστολή του Αϊνστάιν προς τον Καραθεοδωρή, 1916 Τσαρούχης Γ. Θεοτοκόπουλος Δ.
sodeli Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Ο κυρ Βασίλης στη γωνία που φτιάχνει και γ@μω τα σουβλακια
IOCTL Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 ΚΑΤΜΑΝ ΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΒΑΣ ΒΑΣ ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΕΖΕΤΑΚΟΥ ΛΟΥΚΑΣ ΒΥΝΤΡΑ
MrSeanKon Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 LOL ναι η Ρουλα Βροχοπουλου (αλλα δεν εβρεξε ακομη). Α ναι μια και θα περασει το σχεδιο να παντρευομαστε με το καθετι βαλτε και το Βαλιανατο στην παρεα....
insomniaK Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 ΚΑΤΜΑΝΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΒΑΣ ΒΑΣ ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΕΖΕΤΑΚΟΥ ΛΟΥΚΑΣ ΒΥΝΤΡΑ μπορείτε να χλευάζετε το συγκεκριμένο μήνυμα, αλλά είναι το μόνο που έχει και γυναίκες...
Garnele Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 όχι, σε προηγούμενη σελίδα αναφέρθηκε και η Μερκούρη.
IOCTL Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 μπορείτε να χλευάζετε το συγκεκριμένο μήνυμα, αλλά είναι το μόνο που έχει και γυναίκες... Kαι όχι μόνο. 2 γυναίκες , 2 άντρες και εναν εξωγήινο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.