gtsamour Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Και άμα σου αρρωστήσει και ψωφήσει το κάνεις ένα ωραιότατο τσαντί για την κοπελιά σου
markos_20 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 δεν νομίζω να είναι καλή λύση..αν ήξερες κάτι για το πρόβλημά του θα με βοηθούσες..
Freakster Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Και άμα σου αρρωστήσει και ψωφήσει το κάνεις ένα ωραιότατο τσαντί για την κοπελιά σου Πολύ απάνθρωπο σχόλιο Για όνομα. Φίλε Μάρκο http://www.chinchillaworld.com/forums/ ρώτα και εδώ μπας και ξέρει κάποιος. 1
duende Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 τερμα αφυδατωση μου μυριζει (δεν εχει σχεση με το νερο απλα)...αλλα και παλι, αυτο αν ηταν σαυρα, για τρωκτικα δε ξερω τι παιζει..μπορει να ειναι κατι αλλο.ψαξε το ομως, γιατι συνηθως βλεπουμε οτι κατι παει στραβα μονο οταν ειναι οριακα τα πραγματα..
markos_20 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Πολύ απάνθρωπο σχόλιο Για όνομα. Φίλε Μάρκο http://www.chinchillaworld.com/forums/ ρώτα και εδώ μπας και ξέρει κάποιος. ευχαριστώ ρε φιλε.....γιατι εχω ψιλοστεναχωρηθει μ αυτο...αν μαθεις τπτ αλλο στειλε.... -----Προστέθηκε 24/10/2008 στις 01 : 45 : 10----- ρε φιλε μπαινω αλλα δεν μπορω να στειλω μηνυμα..μπορεις να βοηθησεις; -----Προστέθηκε 24/10/2008 στις 02 : 09 : 45----- τερμα αφυδατωση μου μυριζει (δεν εχει σχεση με το νερο απλα)...αλλα και παλι, αυτο αν ηταν σαυρα, για τρωκτικα δε ξερω τι παιζει..μπορει να ειναι κατι αλλο.ψαξε το ομως, γιατι συνηθως βλεπουμε οτι κατι παει στραβα μονο οταν ειναι οριακα τα πραγματα.. κ στην περιπτωση της αφυδατωσης τι κανουμε?
Freakster Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 μάρκο, κάνεις εγγραφή εδώ http://www.chinchillaworld.com/forums/index.php?act=Reg&CODE=00 και μετά μπορείς να ανοίξεις ενα θέμα με το πρόβλημα σου εδώ. http://www.chinchillaworld.com/forums/index.php?showforum=93
markos_20 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 τελικα παιδια πηρα ενα τσιντσιλα μωρο..κ το αλλο μ το τσιντσιλα εχει ελκος στα ματακια του που ευτυχως γιατρευεται με σταγονες..
ababapanos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 να ρωτησω αυτους που εχουν γιατι σκευτομαι να παρω ενα... τελικα το τσιντσιλα μυριζει ασχημα? και γενικα ποσο βρομικοειναι σαν ζωο? γιατι σε διαφορα σαιτ που διαβασα, εγραφε οτι ειναι απο τα ποιο καθαρα ζωα,και δεν μυριζει καθολου, αλλα ,ας μου πει καποιος που το ζει καθε μερα ,να πει
VassoMad Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 τελικά βρήκα λευκό τσιντσιλά που έψαχνα με 140 ευρω. :) Ψάχνω κ εγώ για τσιντσιλά!Μήπως θα μπορούσες να με βοηθήσεις?Όσα εχω βρεί είναι γκρί ενώ εγώ ενδιαφέρομαι για λευκό...ή όσα έχω βρεί είναι πολύ ακριβά...
ababapanos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 εγω βρισκω το γκρι 95 και το λευκο 150... δεν ξερω πιο να παρω.. δεν ειναι θεμα χρηματων παντως
markos_20 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 να ρωτησω αυτους που εχουν γιατι σκευτομαι να παρω ενα... τελικα το τσιντσιλα μυριζει ασχημα? και γενικα ποσο βρομικοειναι σαν ζωο? γιατι σε διαφορα σαιτ που διαβασα, εγραφε οτι ειναι απο τα ποιο καθαρα ζωα,και δεν μυριζει καθολου, αλλα ,ας μου πει καποιος που το ζει καθε μερα ,να πει τα τσιντσιλα ειναι πραγματικα πολυ καθαρα ζωακια..δεν μυριζουν καθολου..στο λεω εγω που εχω δυο..ειναι πολυ παιχνιδιαρικα κ περιεργα γι'αυτο κ συνεχεια ψαχνουν κ μυριζουν το χωρο..ειναι φοβερα ζωακια...
eeeeevaaaaa Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα, μόλις πήρα ένα πολύ γλυκό θηλυκό τσιντσιλά, με λευκή φουντωτή ουρίτσα, λευκή κοιλιά και ανοιχτο γκρι τρίχωμα. Προσωρινά το έχω μόνο του σε κλουβι για κουνελια, το οποίο είναι είναι αρκετά πλατύ (πάνω από 70cm), αλλα δυστυχώς κοντό και θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζεται που μπορώ να πάρω καινούργιο κλουβί σε νορμάλ τιμή (κατά προτίμηση κάτω από 150€) το οποίο να το κάνει να νιώθει άνετα (έχω βρει πάρα πολλά site κυρίως βρετανικά, όπου έχουν τρελή ποικιλία από κλουβιά, αξεσουάρ, τροφές, etc για τσιντσιλα, εδώ στην Ελλάδα μόνο 2). Προς το παρόν μέσα στο κλουβί του έχω βάλει σε ένα μπωλ άμμο, σε άλλο τροφή, του έριξα λίγο χορταράκι, νερό και ένα μικρό κομμάτι ξύλο (από ό,τι διάβασα το βοηθάει να ροκανίζει τα δόντια του) Είναι καταπληκτικό ζωάκι, το είχα όλη μέρα ελεύθερο και έτρεχε σαν παλαβό, έκανε απίστευτους σάλτους. Επίσης είναι όλα τα λεφτά όταν κάνει αμμόλουτρο και τρώει τα σποράκια της τροφής με συγκεκριμένη διαδικασία: το σπάει στη μέση, κρατάει στο ένα χεράκι το ένα τσόφλι και στο άλλο το άλλο και αρχίζει και μασουλάει το σπόρο από μέσα. Η μόνη μου ανησυχία είναι ότι έχει πιει πολύ λίγο νερό μέχρι στιγμής, δεν ξέρω εάν γενικά σαν ζώα δεν καταναλώνουν πολύ Η2Ο. Υπάρχει περίπτωση να μην του αρέσει η "πιπίλα" του νερού που του έχω βάλει;
eeeeevaaaaa Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα, μόλις πήρα ένα πολύ γλυκό θηλυκό τσιντσιλά, με λευκή φουντωτή ουρίτσα, λευκή κοιλιά και ανοιχτο γκρι τρίχωμα. Προσωρινά το έχω μόνο του σε κλουβι για κουνελια, το οποίο είναι είναι αρκετά πλατύ (πάνω από 70cm), αλλα δυστυχώς κοντό και θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζεται που μπορώ να πάρω καινούργιο κλουβί σε νορμάλ τιμή (κατά προτίμηση κάτω από 150€) το οποίο να το κάνει να νιώθει άνετα (έχω βρει πάρα πολλά site κυρίως βρετανικά, όπου έχουν τρελή ποικιλία από κλουβιά, αξεσουάρ, τροφές, etc για τσιντσιλα, εδώ στην Ελλάδα μόνο 2). Προς το παρόν μέσα στο κλουβί του έχω βάλει σε ένα μπωλ άμμο, σε άλλο τροφή, του έριξα λίγο χορταράκι, νερό και ένα μικρό κομμάτι ξύλο (από ό,τι διάβασα το βοηθάει να ροκανίζει τα δόντια του) Είναι καταπληκτικό ζωάκι, το είχα όλη μέρα ελεύθερο και έτρεχε σαν παλαβό, έκανε απίστευτους σάλτους. Επίσης είναι όλα τα λεφτά όταν κάνει αμμόλουτρο και τρώει τα σποράκια της τροφής με συγκεκριμένη διαδικασία: το σπάει στη μέση, κρατάει στο ένα χεράκι το ένα τσόφλι και στο άλλο το άλλο και αρχίζει και μασουλάει το σπόρο από μέσα. Η μόνη μου ανησυχία είναι ότι έχει πιει πολύ λίγο νερό μέχρι στιγμής, δεν ξέρω εάν γενικά σαν ζώα δεν καταναλώνουν πολύ Η2Ο. Υπάρχει περίπτωση να μην του αρέσει η "πιπίλα" του νερού που του έχω βάλει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα