Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
φιλε ειμαι απο καβαλα και ενδιαφερομαι για το τσιντσιλα σου...6945928488.....παρε τηλ να μιλησουμε....κωστας

---------- Προσθήκη στις 15:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:54 ----------

θελω εγω να το αγορασω φιλε....6945928488... κωστας απο καβαλα....περιμενω τηλ να ερθω κομοτηνη....

---------- Προσθήκη στις 15:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:56 ----------

παιδια καλησπερα...ενδιαφερομαι για τσιντσιλα...μπορει καποιος να βοηθησει?να πουλαει η να χαριζει?κωστας...

Πουλάω ένα θηλυκο αν ενδιαφέρεσε ακόμα πάρε τηλ στο 6959993599

---------- Προσθήκη στις 17:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:21 ----------

Για σας ενδιαφέρομαι και εγώ να αγοράσω ένα τέτοιο ζωάκι αλλα θέλω να μάθω περισσότερες πληροφορίες για αυτό που μπορώ να βρώ πληροφορίες;

Μπες εδώ http://www.quiko.gr/8A21729D.el.aspx

Για οτι άλλο θέλεις στείλε μήνυμα.

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πριν λιγο καιρο εγινα και εγω μελος των προνομιουχων που εχουν chinchilla :P

θα σας πω την ιστοριουλα μου

Λοιπον πριν λιγο καιρο αγορασα για την κοπελα μου ενα chinchilla για δωρο το πήρα απο τα quicko της θεσσαλονικης μπορω να πω οτι είναι απιστευτα υγιείς και δραστηριο.

Ομως επειδη ζήλεψα είπα να αγορασω και εγω ένα και ετσι προχώρησα σε αυτην την κίνηση

Πήγα λοιπον απο ενα αλλο μαγαζι να το παρω (Smart Pets) στην Αλεξ. Σβώλου για όποιον ξέρει και πήρα ενα. Το πήγα σπιτι και το είδα να μην τρώει και φοβισμένο (ειπα απο μεσα μου οκ ειναι πρώτη μέρα θα συνηθίσει αλλα το πρωί που σηκώθηκα το ειδα απλα να ανασενει και να μην κανει κατι αλλο και τρέχαν σάλια απο το στομα του! Το πήγα πίσω και μου έδωσε άλλο το οποιο το πήγα σπίτι το έβαλα στο κλουβί και το συγκεκριμένο το είδα μια χαρα.. Ομως το πρωι που σηκώθηκα το είδα πεθαμένο.. Άρχιζω να αναριωτεμαι μηπως φταει κατι.. Του το πήγα πίσω και είπε θα μου φέρει αλλο...

Να προσθέσω οτι

1) Αυτος τα chinchilla τα έφερε απο το καλοχώρι στις 13-10 και το πήρα την ίδια μερα και την επόμενη το δευτερο

2) Εχω μεγάλο κλουβι θερμοκρασία χώρου 21 βαθμους

3)Ετρωγαν μονο χορτα και τιποτα αλλο

Απλα θέλω να ξέρω αν έκανα κατι λάθος εγω ή φταιει ο συγκεκριμένος και το θέμα ειναι οτι δεν δινει πισω τα λεφτα μου μονο σε είδος....

Λεω να του πω οταν φερει chinchilla να τα κρατήσει 4-5 μερες πριν το παρω....

Δημοσ.

Λοιπον πριν λιγο καιρο αγορασα για την κοπελα μου ενα chinchilla για δωρο το πήρα απο τα quicko της θεσσαλονικης μπορω να πω οτι είναι απιστευτα υγιείς και δραστηριο.

Ομως επειδη ζήλεψα είπα να αγορασω και εγω ένα και ετσι προχώρησα σε αυτην την κίνηση

Πήγα λοιπον απο ενα αλλο μαγαζι να το παρω (Smart Pets) στην Αλεξ. Σβώλου για όποιον ξέρει και πήρα ενα. Το πήγα σπιτι και το είδα να μην τρώει και φοβισμένο (ειπα απο μεσα μου οκ ειναι πρώτη μέρα θα συνηθίσει αλλα το πρωί που σηκώθηκα το ειδα απλα να ανασενει και να μην κανει κατι αλλο και τρέχαν σάλια απο το στομα του! Το πήγα πίσω και μου έδωσε άλλο το οποιο το πήγα σπίτι το έβαλα στο κλουβί και το συγκεκριμένο το είδα μια χαρα.. Ομως το πρωι που σηκώθηκα το είδα πεθαμένο.. Άρχιζω να αναριωτεμαι μηπως φταει κατι.. Του το πήγα πίσω και είπε θα μου φέρει αλλο...

Να προσθέσω οτι

1) Αυτος τα chinchilla τα έφερε απο το καλοχώρι στις 13-10 και το πήρα την ίδια μερα και την επόμενη το δευτερο

Απλα θέλω να ξέρω αν έκανα κατι λάθος εγω ή φταιει ο συγκεκριμένος και το θέμα ειναι οτι δεν δινει πισω τα λεφτα μου μονο σε είδος....

Δημοσ.

Tα τσιντσιλα εχουν πολυ ευαισθητο πεπτικο συστημα και δεν αντεχουν σε τοξικες τροφες .

Ηταν τα χορταρακια που τους εδωσες ξερα και ειδικα για τους τσιτσους ?

Καλο θα ειναι να μην τα ταιζουμε με οτι τρωμε εμεις , αλλα ΜΟΝΟ με οσα πουλανε τα pet shop που θεωρητικα ειναι μελετημενα για αυτα ...

Επισης τα chinchilla να γνωριζετε πως ΑΠΕΧΘΑΝΟΝΤΑΙ το νερο ...

επαφη με νερο μπορει να τους προκαλεσει μυκητες ...

μπανιο μονο με την ειδικη αμμο (νομιζω ειναι αυτονοητο , απλα το αναφερω )

Δημοσ.

Tα τσιντσιλα εχουν πολυ ευαισθητο πεπτικο συστημα και δεν αντεχουν σε τοξικες τροφες .

Ηταν τα χορταρακια που τους εδωσες ξερα και ειδικα για τους τσιτσους ?

Καλο θα ειναι να μην τα ταιζουμε με οτι τρωμε εμεις , αλλα ΜΟΝΟ με οσα πουλανε τα pet shop που θεωρητικα ειναι μελετημενα για αυτα ...

Επισης τα chinchilla να γνωριζετε πως ΑΠΕΧΘΑΝΟΝΤΑΙ το νερο ...

επαφη με νερο μπορει να τους προκαλεσει μυκητες ...

μπανιο μονο με την ειδικη αμμο (νομιζω ειναι αυτονοητο , απλα το αναφερω )

Δημοσ.

Στην προκειμένη περίπτωση δεν φταίς εσύ.Ίσως τα τσιντσιλά να μην βρίσκονται σε καλές συνθήκες πριν πάνε στο μαγαζί ή όταν τα παραλαμβάνει ο πωλειτής δεν τους παρέχει την φροντίδα που χρειάζονται.Μπορεί να τα ταϊζει με τροφή για κουνέλια και το συστημά τους να μην το αντέχει.Καλύτερα να μην πάρεις ζωάκι απο αυτό το πετ σοπ.Καλύτερα πήγαινε πάρε και εσύ απο το quiko!Έχω αγοράσει και εγώ ενα απο τα τσιντσιλά μου απο εκεί.Είναι πολύ υγειής και επειδή είναι και το μεγαλύτερο πετ σοπ σε ολη την Ελλάδα φροντίζει τα ζωάκια που έχει και τους παρέχει την κατάλληλη φροντίδα που χρειάζονται.Αν πάρεις ξανά τσιντσιλά απο εκέινο το πετ σοπ μπορεί να μην σου εμφανίσει απο τις πρώτες κι όλας μέρες προβλήματα αλλά αργότερα.

Να προσθέσω οτι

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλμέρα παιδιά,

πήρα το τσιντσιλά μου πρίν άπο λίγο καιρό με μεγάλο ενθοσιασμό. Είναι αρσενικούλης και πολύ όμορφος και εξημέρωμενος με τουσ ανθρώπους. Δυστυχώς παρουσίασα αλλεργία. Προσπάθησα να τον κρατήσω γιατί τον αγαπάω τον μικρούλι, αλλα τελικά δεν αντέχεται. Οπότε με βαριά καρδιά αποφάσισα να τον δώσω. Θα ήθελα κατά προτίμηση να τον πάρει κάποιος που έχει ήδη τσιντσιλά ή να ξέρει από αυτά τα ζωάκια για να ξέρω ότι πάει σε καλά χέρια και να είμαι σίγουρη ότι δεν θα καταλήξει σε τίποτα άθλιες συνθήκες. Τον πήρα 80Εύρω, τον δίνω κάπου γύρω στα 50 συζητίσιμη ή 80 μαζί με το κλουβί του. Αν ενδιαφέρεται κανείς είναι μεγάλο κλουβί με μπαλκονάκια και όλα τα αξεσουάρ. Πάνω από όλα όμως με ενδιαφέρει να πάει σε ένα καινούριο σπιτάκι όπου θα τον αγαπάνε και θα τον φροντίζουν καλά. Αν ενδιαφέρεστε ή ξέρετε κάποιον, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου με πρωσοπικό μήνυμα

Επεξ/σία από pantalen
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλμέρα παιδιά,

πήρα το τσιντσιλά μου πρίν άπο λίγο καιρό με μεγάλο ενθοσιασμό. Είναι αρσενικούλης και πολύ όμορφος και εξημέρωμενος με τουσ ανθρώπους. Δυστυχώς παρουσίασα αλλεργία. Προσπάθησα να τον κρατήσω γιατί τον αγαπάω τον μικρούλι, αλλα τελικά δεν αντέχεται. Οπότε με βαριά καρδιά αποφάσισα να τον δώσω. Θα ήθελα κατά προτίμηση να τον πάρει κάποιος που έχει ήδη τσιντσιλά ή να ξέρει από αυτά τα ζωάκια για να ξέρω ότι πάει σε καλά χέρια και να είμαι σίγουρη ότι δεν θα καταλήξει σε τίποτα άθλιες συνθήκες. Τον πήρα 80Εύρω, τον δίνω κάπου γύρω στα 50 συζητίσιμη ή 80 μαζί με το κλουβί του. Αν ενδιαφέρεται κανείς είναι μεγάλο κλουβί με μπαλκονάκια και όλα τα αξεσουάρ. Πάνω από όλα όμως με ενδιαφέρει να πάει σε ένα καινούριο σπιτάκι όπου θα τον αγαπάνε και θα τον φροντίζουν καλά. Αν ενδιαφέρεστε ή ξέρετε κάποιον, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου με πρωσοπικό μήνυμα

[/quo

εχεις φωτο μαζι με το κλουβι?

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά Δυστυχώς λόγω ελειψης χρόνου και χώρου Ενας φίλος Πουλαει το Chincila του, μαζι με το κλουβι(2οροφο), τροφη φιραμα, χορτο αποξηραμενο, ροκανίδι, ολα τα παρελκομενα ,δεν χρειαζεται απολυτος τπτ, μόνο χρόνο για να εξοικειωθεί με τον νεο ιδιοκτήτη. Θεσσαλονίκη βρισκεται, οποιος θελει ας ερθει σε επαφη μαζι μου με μυνημα [email protected]

Καλημέρα

post-216290-0-08859500-1299577605_thumb.jpg

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά έχω ένα τσιντσιλά μπέζ θηλυκό αλλά δεν έχω την δυνατότητα να την κρατήσω γιατι έχουμε ήδη πολλά κατοικίδια..η μικρούλα χαρίζεται..οποιος ενδιαφέρετε ας επικοινωνίσει απο εδώ.

Επεξ/σία από dixie_16
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

γεια σας παιδια.! ομολογω πως προσεξα οτι τελευταια ολοι δινουμε τα κατοικιδια μας και υποθετω πως λογο κρισης δεν εχουμε ουτε χρονο ουτε χρηματα για να τα φροντισουμε οπως πριν. ετσι κι εμεις δινουμε τα δικα μας λογο του οτι αναγκαζομαστε συν της αλλης να μετακομισουμε σε πολυ μικροτερο σπιτι με αποτελεσμα να μην χωραει κανενα κλουβι ικανο να μεγαλωσουν δυο τσιντιλα ευτυχισμενα. μονο κλουβι πουλιων υποθετω αλλα δεν χωρανε σε καμια περιπτωση. τα ζωακια ειναι δυο , ενα καταλευκο(οχι αλμπινο) θυληκο 16 μηνων και εναν κλασικο γκρι γυαλιστερο αρσενικο 10μηνων . δυο κλουβια (ενα πεντε οροφων και ενα δυο οροφων τα οποια τα ενωσαμε αλλα αποσπονται εαν χρειαστει, μαζι τους συυνοδευονται ενα εξωτερικο σπιτακι μεταφορας και κλουβι μεταφορας , μπολακια φαγητου νερου, μεγαλο δοχειο ειδικο για την αμμο τους, επισης αποπαρασιτικο κλουβιου, τροφη υποστρωμα αμμος και χορτο διατιθενται προς το παρον για οποιον ενδιαφερθει εγκαιρως. διαφορετικα θα καταναλωθουν. Ειναι πολυ κοινωνικα ιδιαιτερα η θυλικη,ο αρσενικοσ ειναι αρκετα ποιο ησυχος. ειναι πειναλεα τρελενονται για μπισκοτα ειδικα για τσιντσιλα και αρκετα παιχνιδιαρικα. Σας παρακαλουμε οποιος ενδιαφερθει να ειναι γνωστης η τουλαχιστον να τα αγαπαει! απαντηστε μας με προσωπικο μηνυμα. μενουμε Θεσσαλονικη.

με εκτιμηση Γιώτα Αλέξης

Δημοσ.

γεια σας παιδια.! ομολογω πως προσεξα οτι τελευταια ολοι δινουμε τα κατοικιδια μας και υποθετω πως λογο κρισης δεν εχουμε ουτε χρονο ουτε χρηματα για να τα φροντισουμε οπως πριν. ετσι κι εμεις δινουμε τα δικα μας λογο του οτι αναγκαζομαστε συν της αλλης να μετακομισουμε σε πολυ μικροτερο σπιτι με αποτελεσμα να μην χωραει κανενα κλουβι ικανο να μεγαλωσουν δυο τσιντιλα ευτυχισμενα. μονο κλουβι πουλιων υποθετω αλλα δεν χωρανε σε καμια περιπτωση. τα ζωακια ειναι δυο , ενα καταλευκο(οχι αλμπινο) θυληκο 16 μηνων και εναν κλασικο γκρι γυαλιστερο αρσενικο 10μηνων . δυο κλουβια (ενα πεντε οροφων και ενα δυο οροφων τα οποια τα ενωσαμε αλλα αποσπονται εαν χρειαστει, μαζι τους συυνοδευονται ενα εξωτερικο σπιτακι μεταφορας και κλουβι μεταφορας , μπολακια φαγητου νερου, μεγαλο δοχειο ειδικο για την αμμο τους, επισης αποπαρασιτικο κλουβιου, τροφη υποστρωμα αμμος και χορτο διατιθενται προς το παρον για οποιον ενδιαφερθει εγκαιρως. διαφορετικα θα καταναλωθουν. Ειναι πολυ κοινωνικα ιδιαιτερα η θυλικη,ο αρσενικοσ ειναι αρκετα ποιο ησυχος. ειναι πειναλεα τρελενονται για μπισκοτα ειδικα για τσιντσιλα και αρκετα παιχνιδιαρικα. Σας παρακαλουμε οποιος ενδιαφερθει να ειναι γνωστης η τουλαχιστον να τα αγαπαει! απαντηστε μας με προσωπικο μηνυμα. μενουμε Θεσσαλονικη.

με εκτιμηση Γιώτα Αλέξης

Δε πιστεύω να εννοείς αυτό που κατάλαβα; :confused:

Δημοσ.

Δε πιστεύω να εννοείς αυτό που κατάλαβα; :confused:

Ναι λεμε να τα δοκιμαζουμε στο στιφαδο αντι για κουνελια. :P τα αναλωσιμα ειδη τους εννοουμε οτι θα καταναλωθουν. αμμος τροφη υποστρωμα και χορταρακι. μεχρι να βρεθει ο επομενος ιδιοκτητης τους..

Δημοσ.

Ναι λεμε να τα δοκιμαζουμε στο στιφαδο αντι για κουνελια. :P τα αναλωσιμα ειδη τους εννοουμε οτι θα καταναλωθουν. αμμος τροφη υποστρωμα και χορταρακι. μεχρι να βρεθει ο επομενος ιδιοκτητης τους..

Να τα γράφετε πιο καθαρά ρε παιδιά γιατί στο τσακ ήμασταν να καλέσουμε καμιά φιλοζωική :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...