Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η κουνελοτροφή, δεν παρέχει την τροφή που χρειάζεται και μπορεί να σου πάθει κάτι.

Η διατροφή τους είναι φρούτα, οπότε πάρε φτηνές σταφίδες (χωρίς ζάχαρες κλπ), ξερά βερύκοκα και ξερές μπανάνες. Κόψε και ένα μήλο (φάε/βαλτο στο ψυγείο τα 7/8 δώστου 1/8), κανένα σταφύλι (όταν έχεις το καλοκαίρι), και είσαι εντάξει. Δεν τρώνε και πολύ.

Αν βρεις και καλαμπόκι (ημίξερο μαζί με το stock) δώστου.

Για το κλουβί, αν βάλεις πριονίδι, θα μυρίζει λιγότερο, και θα έχει περισσότερη διάρκεια (2-3 εβδομάδες, μπορεί και 4).

Και μην ξεχνάς το αμμόλουτρο. (Έχουν πλάκα όταν καθαρίζονται με άμμο).

Δημοσ.

Καλησπερα και παλι. Τελικα βρηκα ενα pet shop που εχει ειδικη τροφη για chinchilla και δεν το ταιζω πλεον κουνελοτροφή. Γνωρίζει κανείς μήπως εάν υπάρχει κάποιο pet shop που να εχει ειδικα κουβιά για το ζωάκι; Στο εξωτερικό είναι πολύ οργανωμένα τα πράγματα. Μέχρι και ειδική wheel τους έχουν

Δημοσ.

γεια σας παιδια. εχω ενα γκρι τσιντσιλα, αλλα ψαχνω αλλο ενα το οποιο να ειναι θηλυκο. θα χαρω πολυ αν καποιος πουλαει καποιο η αν το χαριζει., ενημερωστε με σας παρακαλω

Δημοσ.
φιλε μου χαιρομαι πολυ... το θελουμε.. σε ποια πολη ζεις? τι χρωμα ειναι?

ειναι το κλασσικο γκρι χρώμα,7 μηνών κ ψάχνω να το δώσω γιατί γίνεται χαμός..στην κομοτηνή μένω..

Δημοσ.
ειναι το κλασσικο γκρι χρώμα,7 μηνών κ ψάχνω να το δώσω γιατί γίνεται χαμός..στην κομοτηνή μένω..

ωραια.. κοιτα εμεισ μενουμε γιαννενα, ποσο το δινεις γενικα? και οταν λες γινεται χαμος εννοεισ λογο του σκυλου? ειναι δραστηριο η καθεται για χαδια κτλ? πιστευεισ θα μπορεσει να μεινει μαζι με το δικο μας?

Δημοσ.
ωραια.. κοιτα εμεισ μενουμε γιαννενα, ποσο το δινεις γενικα? και οταν λες γινεται χαμος εννοεισ λογο του σκυλου? ειναι δραστηριο η καθεται για χαδια κτλ? πιστευεισ θα μπορεσει να μεινει μαζι με το δικο μας?

ειναι δραστηριο αλλα καθεται συνεχεια πανω μας κ περιμενει να το χαιδεψουμε..χαμος γινεται λογο του σκυλου..το δινουμε 80e..

Δημοσ.
ειναι δραστηριο αλλα καθεται συνεχεια πανω μας κ περιμενει να το χαιδεψουμε..χαμος γινεται λογο του σκυλου..το δινουμε 80e..

ειναι αυτο που εχει ελκος στα ματια που ελεγεσ ετσι? τωρα ειναι καλα? 80ευρω ειναι αρκετα ωστε να ερθουμε απο γιαννενα κομοτηνη να το παρουμε. αν ειναι ετσι παραγγελνουμε καινουργιο με 90 ευρω και μας ερχεται στα γιαννενα. θα μας βγει πανω απο 100 ευρω η μεταφορα. οποτε δεν μπορουμε να το παρουμε σε τετοια τιμη. αν το δωσεισ λιγοτερα ισως

Δημοσ.

Αυτο π ειχε ελκοσ στα ματια του ηταν ο αρσενικος μου..1μιση χρονων πλεον..το θηλυκο που θεσ εσυ ειναι υγιεστατο...60ευρω αν ειναι να ερθετε..

Δημοσ.
Αυτο π ειχε ελκοσ στα ματια του ηταν ο αρσενικος μου..1μιση χρονων πλεον..το θηλυκο που θεσ εσυ ειναι υγιεστατο...60ευρω αν ειναι να ερθετε..

υπαρχει περιπτωση να το φερεισ μεχρι καβαλα?

Δημοσ.
υπαρχει περιπτωση να το φερεισ μεχρι καβαλα?
ακυρο φιλε... εξαιτιας χωρισμου, ψαχνω και εγω να πουλησω το τσιντσιλα μου. οποιοσ ενδιαφερεται να μου στειλει. υπαρχει και κλουβι μεγαλο μολις αγορασμενο. και ολα μεσα κομπλε. οποιοσ ενδιαφερεται να στειλει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...