teodkats Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 εωδιαφέρομαι για τον http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=05&category=69980225&product=1079581 του πλαισίου. Τον έχει στην κατοχή του κάποιος; ευχαριστημένος, συν πλην; θόρυβος, θερμοκρασία; Άλλη πρόταση μέχρι 1200 ?; Απ΄ ότι διάβασα οι turbo-x δεν χαιρουν μεγαλης εκτίμησης λόγω φτηνών πλαστικών - κατασκευής και 1 χρόνο εγγύηση.To laptop θα δουλευει οσ΄επί το πλείστον το wow και πολλές ώρες.
teodkats Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δεύτερη επιλογή με μικρότερο επεξεργαστή ο http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&product=1079336 Πάλι θόρυβος θερμοκρασία αξιοπιστια;
novice21 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Το καλο με αυτο το μηχανημα ειναι. Οτι και να σου παθει μεσα στην εγγυηση, σε 2 ωρες εχεις αλλο μηχανημα καινουργιο.Ενω με αλλων εταιρειων,θα σε ταλαιπωρουν εβδομαδες,ισως και μηνες.Αυτο ειναι +1 για τον turbo-X.Οσο για τα "σπλαχνα" του,δεν διαφερει απο τους αλλους επωνυμους. Το εχει ενα εξαδελφακι μου 8 μηνες τωρα,χωρις κανενα προβλημα.
mkyprian Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 ειναι αναγκη να παρεις απο το πλαισιο??? αυτο εχω να πω. και δεν βαζουν και καλες μπαταριες. παρε τιποτα απο καμια εταιρεια με εμπειρια. ξερω θανε ακριβοτερα μαλλον αλλα....τι να πω??
Nikos_Vita Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Aν και έχω TurboX. αν δίνεις τόσα λεφτά καλύτερα πάρε κάτι άλλο περισσότερο επώνυμο. Εγώ θα έβλεπα κάτι σε Toshiba / ASUS / LG / DELL / HP COMPAQ Τα ΤurboX είναι καλύ λύση όταν δεν θέλεις να δώσεις πολλά χρήματα και προσπαθείς να τα βολέψεις όλα...σε τιμή προσιτή.
michalis2610 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Οπως γράφει και ο Nikos_Vita, είμαι και εγώ της άποψης ότι εφόσων διαθέτεις τέτοιο ποσό είναι καλύτερα να στραφείς σε κάτι καλύτερο ποιοτικά ακόμα και αν υστερεί ελαφρώς σε ταχύτητα. Για αυτό το λόγο θα κοίταγα κάτι όπως το Compaq 8710p GC102EA ή αν θέλεις Pavillion το dv9730ev.
bzitstavros Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Φίλε μου θα σου πω να κανεισ οτι θες!! Το turbo x που πηρα εγω ειναι της σειρας onyx και ειναι αρκετα καλο.. Εχει εγγυηση 1 χρονο αλλα συγχρονως 3 χρονια εγγυηση καλης λειτουργειας που συμαινει οτι το πλαισιο ειναι υποχρεωμενο να παρεχει service για 3 χρονια εστω και με το αντιστοιχο αντιτιμο. Το λαπτοπ εχει πλαστικα πολυ ασχημα αλλα κανενα προβλημα οσων αφορα τη λειτουργια του!! Ενας φιλος μου εχει turbo χ εδω και 1.5 χρονο αλλα ειναι υπερευχαριστημενος!! Αν σε ενδιαφερουν οι επιδοσεις του και οχι η ποιοτητα τοτε ορμα, ομως για την πολυωρη δουλεια που το θες εσυ δεν νομιζω να ειναι καλη επιλογη γιατι οσο το χρησιμοποιεις τοσο φθειρεται και σιγουρα φθειρεται πιο πολυ απο ενα αλλο επωνυμο.. Αν θες ριξε μια ματια και στα multirama laptop τα οποια ειναι πολυ ανωτερα κατασκευαστικα αλλα στις ιδιες τιμες περιπου..
IMMORTALFRANK Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Κοίτα και αυτό Πολύ καλύτερο μοντέλο και σε σχέση με την αξιοπιστία και με τα χαρακτηριστικά. Και βεβαίως έχει και μεγαλύτερες δυνατότητες αναβάθμισης
Nikos_Vita Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Ρε παιδιά χαλαρώστε. Διαβάζω και διαβάζω οτι τα πλαστικά των Turbo X είναι "άσχημα". Δηλαδή, τι "άσχημα"; Δεν ξέρω για τις σειρές Onyx κλπ... αλλά τα πλαστικά των Prime δηλαδή των CLEVO είναι μία χαρά. Οποιος έχει εμπειρία με σασί των GATEWAY / HP / COMPAQ / ACER τότε διαπιστώνει ότι είναι τα ίδια πλαστικά. Στην Αμερική αυτά τα σασί δίνουν και παίρνουν στα πολυκαταστήματα. Τα TURBO-X είναι μία χαρά μηχανάκια αλλά όταν κάποιος θέλει να δώσει μεγάλο χρηματικό ποσό τότε είναι καλύτερα να κοιτάξει τα βαριά πυροβολικά των επώνυμων εταιρειών. Ο λόγος απλός. Οταν κάποιος επενδύει 1200euro σε φορητό, σημαίνει ότι θα το έχει τουλάχιστον 4 ή 5 χρόνια. Τα TURBO-X Onyx/Prime κλπ... σε 4-5 θα είναι στην ιστορία. Το ΠΛΑΙΣΙΟ θα έχει φέρει φορητούς άλλων κατασκευαστών και θα κοτσάρει επάνω το turbo-χ brandname. Αλλο 650euro σε Turbo-X και άλλο 1200euro...
bzitstavros Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Εφόσων αληθεύει οτι η σειρα prime ειναι κατασκευασμένη από την clevo τοτε φιλαρακο μου ορμα χωρις κανενα δισταγμο!!!! Η clevo παντα εχει αρκετα ποιοτικα laptop.. To δικο μου που ανεφερα πιο πανω ειναι η σειρα onyx με κατασκευαστρια τιν arima που ειναι γνωστη για την ασχημη ποιοτητα της..
IMMORTALFRANK Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Εφόσων αληθεύει οτι η σειρα prime ειναι κατασκευασμένη από την clevo τοτε φιλαρακο μου ορμα χωρις κανενα δισταγμο!!!! Η clevo παντα εχει αρκετα ποιοτικα laptop.. To δικο μου που ανεφερα πιο πανω ειναι η σειρα onyx με κατασκευαστρια τιν arima που ειναι γνωστη για την ασχημη ποιοτητα της.. Συμφωνώ....το maestro σασί κατασκευή επίσης από clevo!!!
teodkats Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τις απαντήσεις σας Θα καταλήξω πιθανότατα στην πρόταση του IMMORTALFRANK http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=05&category=69980225&product=1079603 Αν τον έχει κανεις ας μου πει τη γνώμη του
IMMORTALFRANK Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Πριν προχορήσεις οτιδήποτε να πας να το δεις από κοντά εννοείται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.