Technology fan Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Μετα απο recovery disk εχω μερικες φοτογραφιες οι οποίες ειναι οι φωτογραφιες που βγαίνουν όταν παίζουν τα τραγούδια που αντιπροσωπεύουν! Υπάρχει κανα πρόγραμμα για να τις ενσωματώσω στα τραγούδια?
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Να βάλει το artwork να βγάινει αυτόματα με το που παίζει ένα τραγούδι.. ξέρω πως αυτό γίνεται με iTunes, δεν έχω δουλέψει σε WMP11 για να σου πώ όμως.
kastel Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις έναν mp3 tag editor (π.χ. Tag & Rename) για να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις τις "φωτογραφίες" των albums που εννοείς.
Technology fan Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις έναν mp3 tag editor (π.χ. Tag & Rename) για να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις τις "φωτογραφίες" των albums που εννοείς. Είχα δουλέψει παλιά με tag editor αλλα ήξερα οτι είναι μονο για τους τίτλους των τραγουδιών!
kastel Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Στο Tag & Rename κάνεις διπλό κλικ πάνω στο τραγούδι που σ΄ενδιαφέρει και κάνεις αυτά που περιγράφω στην εικόνα παρακάτω:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.