grmako Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Παλικάρια σκέφτομαι να αγοράσω ένα lapto μέχρι 1400 ευρώ και είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1074695 kai http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1089633 Το πρώτο έχει πιο γρήγορο σκληρό δίσκο, αλλά πιο μικρή οθόνη και αυτο μου την σπάει λίγο γτ το θέλω περισσότερο για παιχνίδια το laptop..! Το δεύτερο το μόνο κακό που έχει ειναι οτι έχει πιο αργο σκληρό σε σχέση με το άλλο!!! Πείτε τις απόψει σας σχετικά με το τι να αγοράσω γτ δν θέλω να το μετανιόσω.... Ψάχνω κάτι που να έχει οσο το δυνατόν καλύτερες επιδόσεις στα games..! Οτιδήποτε σχετικό μην διστασετε γτ αυριο, μεθαυριο καπιο θα αγοράσω.... Ευχαριστώ για τον χρόνο σας....
benZiDirK Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Κοιτα.. η γνωμη μου ειναι να μην παρεις Acer καταρχας... γιατι απο την εμπειρια μου ως πωλητης σε μαγαζι 1ης γραμμης ειναι η εξης.. 1ον Τις συχνοτερες βλαβες στα λαπτοπ τις βγαζουν τα acer σε συγκριση με τις αλλες εταιριες.. 2ον δεν σου φαινετε υποπτο που ενω εχει τετοια χαρακτηριστικα εχει τοσο χαμηλη τιμη.... Καλυτερα να προτιμισεις κανενα Toshiba ή κανενα που να εχει καλο και γρηγορο σερβις... Παντως αν επιμενεις για acer τοτε το 2ο... εφοσον ειναι για games..
grmako Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1091212 Τότε μήπως να προτιμήσω αυτό???? Γτ toshiba δεν βρίσκω με τέτοια χαρακτηριστικά! Το έχω ψάξει πολύ το θέμα και καταλήγω στο HP για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο....
koprodogis Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 δε νομιζω οτι θα εχεις κανενα προβλημα με τον acer αλλα πιστευω οτι ειναι πολλα τα λεφτα που εισαι ετοιμος να διαθεσεις για μια φορητη παιχνιδομηχανη. Χωρις να θελω να σε μεταπεισω θα σου προτεινα να περιοριστεις σε 15,4" και θα μπορουσες να κοιταξεις και καποια μηχανηματα με την HD 2600 που ειναι ενα κλικ κατω απο την 8600 gt αλλα ανωτερη απο την 8600 gs. Τωρα αν εχεις καταληξει σε αυτα που δειχνεις εγω θα επαιρνα τον μεγαλο acer.
SOWHAT Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Eκτός και αν το θες για να παίζεις παιχνίδια και εκτός σπιτιού, απορώ που είσαι διατεθειμένος να δώσεις τόσα λεφτά για ένα λάπτοπ, και όχι για ένα desktop, το οποίο θα μπορείς να αναβαθμίζεις και πολύ πιο εύκολα καθώς περνούν τα χρόνια και ίσως τα παιχνίδια που παίζεις να γίνονται και πιο απαιτητικά....
grmako Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Θέλω ένα laptop γιαυτο το καλοκαίρι και ίσως και το επόμενο..για να μπορώ να πέξω και κανα παιχνιδάκι στις διακοπές μου..! Μετά έχω μαζέψει λεφτά για να πάρω deskopt! Απλά θέλω κάτι για αυτά τα 2 χρόνια το οποίο όμως να έχει μια σχετική αντοχή και ποιότητα για το δόσω στον πατέρα μου όταν θα πάρω το deskopt...έτσι ώστε να μήν πάει χαμένο.... Γιαυτό θέλω κάτι καλό αυτή τη στιγμή.... ΚΑι 80% αγοράζω το HP pavillion που αvέφερα παραπάνω..!
michalis2610 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Αγόρασε ένα Xbox360-PS3 για παιγνίδι και ένα φορητό των 600-700 ευρώ για τα υπόλοιπα. Και φθηνότερα θα σου έρθει και θα απολαμβάνεις παιγνίδια για περισσότερα χρόνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.