xbiker Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Καταρχην καλος σας βρηκα! χαιρετω ολη την κοινοτητα . Λοιπον ,εχω το laptop HP DV9393EA και ενω δεν εχω κανενα προβλημα απο τοτε που το αγορασα, πηγα πριν λιγες μερες και πηρα τα logitech speakers V10 (USB) για να εχω καπως καλυτερη ποιοτητα και ενταση στο ηχο, αλλα ματαια! ηχος....τιποτα! τα βλεπει σαν συσκευη στο device manager αλλα δεν τα εχει στο volume mixer για να τα επιλεξω σαν συσκευη εξοδου. Τα δοκιμασα σε ενα pc με xp και αυτοματα επαιξαν, το ιδιο και σε αλλο laptop με vista! στο δικο μου με τιποτα γιατι? δοκιμασα και αλλους drivers καρτας ηχου αλλα και παλι τιποτα. Συγνωμη για τα πολλα λογια....αλλα δεν ξερω τι αλλο να κανω Αν μπορει καποιος να βοηθησει....thks
xbiker Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Κανεις καμια ιδεα????εχω φρικαρει τελειως!
kyran Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Εψαξες μηπως υπαρχουν drivers για το συγκεκριμενο μοντελο?
xbiker Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Απλα για ενημερωση, το προβλημα διορθωθηκε με το που εγκατασταθηκε το service pack 1 των vista.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.