Προς το περιεχόμενο

Αντικατασταση dvdrw σε packard beell

a8eofovos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και χρονια πολλα θα μπορουσατε να με βοηθησετε στην αντικατασταση του dvdrw σε λαπτοπ packard belleasynote r3320?Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Φίλε καταρχάς αν είσαι Αθήνα μπορείς να πας σε ένα κατάστημα και να στο αντικατααστήσουν αρκετά φθηνά. Αν είσαι επαρχία και τα Multirama καλά είναι . 65 Ευρώ και σε κάποια δε σου παίρνουν ούτε εργασία. Αυτό στο συνιστώ αν δε ξέρεις ποια dvd rw είναι συμβατά, γιατί αν για παράδειγμα το IDE είναι "κλειδωμένο" τότε αν απλά αγοράσεις το dvd rw για να το βάλεις μόνος σου και δε κάνει....

Αν τελικά πας σε κάποιο κατάστημα και σου πουν ότι θέλει κάποιο συγκεκριμένο, συνήθως αυθεντικό,( ελπίζω να μην έχεις MAtshita Panasonic), Τότε ξαναγράψε και βλέπουμε. Αν ταιριάζουν όλα , στο e-shop θα βρεις nec dvd drive rw με 38,5 Ευρώ

Δημοσ.

Τη σελίδα με το original drive δε μου τη βγάζει. Πάντως επειδη το site φαίνεται οκ, ίσως να σου πουν τηλεφωνικά. Αυτό του e-shop μια χαρά είναι και συνήθως κάνει παντού, αλλά όχι σε όλα. Σου επαναλαμβάνω όμως, ότι αν φοράς matshita panasonic αυξάνονται οι πιθανότητες να μην κάνει. Στα δικά μου τα λαπτοπ σε ένα δεν έκανε π.χ.

Αν μου γ΄ρψεις μοντέλπ υπολογιστή και drive, ίσως να σε βοηθήσω . Σε ποια πόλη είσαι; Δε πιστεύω Ρόδο. ΑΝ είσαι Ρόδο υπάρχει κι άλλη λύση

Δημοσ.
Τη σελίδα με το original drive δε μου τη βγάζει. Πάντως επειδη το site φαίνεται οκ, ίσως να σου πουν τηλεφωνικά. Αυτό του e-shop μια χαρά είναι και συνήθως κάνει παντού, αλλά όχι σε όλα. Σου επαναλαμβάνω όμως, ότι αν φοράς matshita panasonic αυξάνονται οι πιθανότητες να μην κάνει. Στα δικά μου τα λαπτοπ σε ένα δεν έκανε π.χ.

Αν μου γ΄ρψεις μοντέλπ υπολογιστή και drive, ίσως να σε βοηθήσω . Σε ποια πόλη είσαι; Δε πιστεύω Ρόδο. ΑΝ είσαι Ρόδο υπάρχει κι άλλη λύση

http://support.packardbell.com/uk/item/?sn=467200390230&g=1400

αυτο ειναι το μοντελο του υπολογιστη μαζι με οτι εχει φορεμενα

Δημοσ.

Πέρα από το γεγονός ότι το μοντέλο σου δεν βρίσκεται εύκολα στο εξωτερικό, τα χαρακτηριστικά των δύο drive είναι ίδια. Του κερατά είναι και η ίδια μάρκα. 99% κάνει. Αλλά μόνο αν το βάλεις θα είσαι σίγουρος. Προσπάθησε να επικοινωνήσεις με HP πάντως. Δε χάνεις τίποτα

Δημοσ.

παντως εχω φαει τον κοσμο να βρω το service manual αλλα δε μπορω να το βρω πουθενα..εγω εχω το user's guide αλλα δε μου δειχνει κανενα τροπο να το αλλαξω το τιμημενο..

Δημοσ.

Γύρισε το λαπτοπ ανάποδα , ξεβίδωσε τις βίδες γύρω από το drive. συνήθως είναι μία μπροστά και μία προς τα πίσω. Έχοντας ανοιχτό το drive προσπάθησε να το τραβήξεις έξω, απλά. Αν βρείσκεις αντίσταση, τότε έχει βίδα και κάτω από το πληκτρολόγιο. Τα πληκτρολόγια είναι κουμπωτά. Τα βγάζεις απλά αν πιέσεις τις άκρες προς τα πάνω με ένα λεπτό αντικείμενο. Πρόσεξε μόνο μήπως πρώτα πρέπει να βγάλεις και το πάνω κομμάτι, δηλαδή το μέρος που βρίσκονται τα κουμπιά εκκίνησης, ηχεία, την περιοχή πάνω από το Esc, γιατί σε κάποια μοντέλα βγαίνει και αυτό.

Αφού βγάλεις το drive, βάζεις το καινούριο, το κουμπώνεις, δε βιδώνεις τίποτα, και ανοίγεις το λάπτοπ. Αν ανοίξει χωρίς πρόβλημα, σημαίνει, ότι όλα είναι μια χαρά. Βιδώνεις τα πάντα και είσαι έτοιμος. Αν δεν το αναγνωρίσει θα βγάλει κατα την εκκίνηση IDE#1 ERROR. Tότε....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...