Προς το περιεχόμενο

Η πιο φτηνη adsl χωρις παγιο ΟΤΕ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια ειναι ρε παιδια ???? Θελει να βαλει ενας ξαδερφος μου που δεν κανει αστικα και υπεραστικα τηλεφωνα. Δεν τον ενδιαφερει η ταχυτητα . Και 1 ΜΒps του ειναι αρκετα.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Αν είναι φοιτητής η αν μπορεί να χρησιμοποιήσει την φοιτητική ιδιότητα κάποιου άλλου, ας κοιτάξει στη δίοδο.

Νομίζω πως το πακέτο της HOL είναι το πιο οικονομικό αυτή τη στιγμή.

Δημοσ.

H hol ας πούμε που μπήκα τώρα και είδα, έχει στα 16.50 ευρώ το hibox στα 6Mbps, στο ιδιόκτητο δίκτυό της.

Σίγουρα θα υπάρχει και κάτι φθηνότερο.

Δημοσ.

Η forthnet έχει το πακέτο ADSL in a box, στα 11.50 ευρώ για τους πρώτους 6 μήνες, και τους υπόλοιπους 6 που μάλλον είσαι υποχρεωμένος να μείνεις(ίσως και να μην είσαι), στα 19.50 ευρώ.

Για το πρώτο δωδεκάμηνο δηλαδή, σου βγαίνει ο μήνας 15.5 ευρώ.

Και ταχύτητα έως 24Mbps.

Δημοσ.
Στα 16.5 ευρώ είναι και το Connx στα 1024, αλλά εκεί έχεις και πάγιο οτέ.

Που σημαινει οτι παμε στα 34 ευρω τον μηνα.

Η forthnet έχει το πακέτο ADSL in a box, στα 11.50 ευρώ για τους πρώτους 6 μήνες, και τους υπόλοιπους 6 που μάλλον είσαι υποχρεωμένος να μείνεις(ίσως και να μην είσαι), στα 19.50 ευρώ.

Για το πρώτο δωδεκάμηνο δηλαδή, σου βγαίνει ο μήνας 15.5 ευρώ.

Και ταχύτητα έως 24Mbps.

Αυτα χωρις παγιο ΟΤΕ ???

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Ναι, γιατί αν μπεις στις σελίδες τους, μιλάν για ιδιόκτητο δίκτυο, Άρα χωρίς πάγιο ΟΤΕ.

Απλά δεν θα έχεις τηλέφωνο.

Δημοσ.

Αυτό που δεν διευκρινίζεις, είναι το αν θέλεις να έχεις και τηλεφωνική γραμμή ή όχι.

Λες πως δεν ενδιαφέρεται ο φίλος σου για αστικές και υπεραστικές, θέλει όμως να έχει τηλέφωνική γραμμή??

Αν ναι, τότε το telefonet της vivodi είναι αρκετά καλό.

Αν δεν θέλει τηλέφωνο καθόλου, τότε υπάρχουν σίγουρα φθηνότερες λύσεις από το telefonet.

Αν δεν σκοπέυει να παίρνει τηλέφωνο πάντως, τότε τι να την θέλει την γραμμή? Για να τον παίρνουν?

Δημοσ.

Κατάλαβα.

Τότε αυτό που προτείνεις είναι μάλλον το πιο οικονομικό που υπάρχει.

Το θέμα είναι βέβαια πως σε μια τέτοια περίπτωση, που το τηλέφωνο είναι απόλυτα αναγκαίο, εμπεριέχει ρίσκο το να φύγεις από τον ΟΤΕ και να μπεις σε κάποιον άλλο πάροχο. Ποτέ δεν ξες σε τι περίπτωση θα κάτσεις. Κι αν έχει προβλήματα με το τηλέφωνο?

Εγώ είμαι στη forthnet εδώ και 4 μήνες, και υπήρχαν διήμερα συνεχόμενα που δεν είχα τηλέφωνο.

Οπότε θέλει σκέψη.

Για αυτό που ψάχνεις πάντως, δεν πιστεύω πως υπάρχει κάτι πιο οικονομικό από αυτό που προτείνεις.

Δημοσ.
Ναι, γιατί αν μπεις στις σελίδες τους, μιλάν για ιδιόκτητο δίκτυο, Άρα χωρίς πάγιο ΟΤΕ.

Απλά δεν θα έχεις τηλέφωνο.

Κάνεις λάθος εδώ. «Ιδιόκτητο δίκτυο» δε σημαίνει πάντα «χωρίς πάγιο ΟΤΕ». Στην περίπτωση του ADSL in a Box της Forthnet συγκεκριμένα (αλλά και σε αντίστοιχα προϊόντα άλλων εταιρειών), πρόκειται για Shared LLU. Δηλαδή, μόνο το «κομμάτι» της γραμμής που αφορά την παροχή Internet δίνεται από το ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet, κατά τα άλλα πρέπει να παρέχεται κανονικά από πριν το «κομμάτι» της τηλεφωνίας από τον ΟΤΕ, οπότε δε γλυτώνεις κανένα πάγιο.

Αυτό που εννοείς εσύ ονομάζεται naked ή dry DSL και δεν υπάρχει ακόμη πρόβλεψη στο σχετικό κανονιστικό πλαίσιο της Ε.Ε.

Δημοσ.
Κατάλαβα.

Τότε αυτό που προτείνεις είναι μάλλον το πιο οικονομικό που υπάρχει.

Το θέμα είναι βέβαια πως σε μια τέτοια περίπτωση, που το τηλέφωνο είναι απόλυτα αναγκαίο, εμπεριέχει ρίσκο το να φύγεις από τον ΟΤΕ και να μπεις σε κάποιον άλλο πάροχο. Ποτέ δεν ξες σε τι περίπτωση θα κάτσεις. Κι αν έχει προβλήματα με το τηλέφωνο?

Εγώ είμαι στη forthnet εδώ και 4 μήνες, και υπήρχαν διήμερα συνεχόμενα που δεν είχα τηλέφωνο.

Οπότε θέλει σκέψη.

Για αυτό που ψάχνεις πάντως, δεν πιστεύω πως υπάρχει κάτι πιο οικονομικό από αυτό που προτείνεις.

Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Φίλε μοθ να 'σαι καλά, δεν σε βοήθησα και πουθενά.

Φίλε parsifal ,εχεις δίκιο, ήμουν σίγουρος πως ήταν διαθέσιμο και σε Full LLU το adsl in a box, πράγμα όμως που δεν είναι εφικτό αν δεν παρέχεται και σήμα τηλεφώνου.

Με άλλα λόγια, αν δεν έχω τηλέφωνο, δεν γίνεται να έχω ADSL?? Πρέπει να πληρώνω σε κάποιο πάροχο και πάγιο για γραμμή τηλεφώνου δηλαδή....

Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...