Προς το περιεχόμενο

νεα firmware για linksys wag200

poulinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εισαι αρχηγος φιλε μου.

Αν εδινες και οδηγιουλες για το ποια ειναι η σωστοτερη διαδικασια για το Update, θα ημουν ευγνωμων. Αν θες ετσι, γιατι ακουω διαφορες διαδικασιες, και επειδη γνωριζω οτι δεν ειναι και η πιο ασφαλης διαδικασια, θα εκτιμουσα τη βοηθεια σου, οπως απλοχερα δινεις ολο αυτον τον καιρο σε μας τους μη γνωριζοντες :-)

Δημοσ.

και πανω που σε ψαχνα να σου πω για το update.καταρχην το κανουμε παντα με καλωδιο και οχι ασυρματα.β.μπαινουμε 192.168.1.1 και μετα καρτελλα administration και firmware update .απο εκει διαλεγοθμε το firmware Που το εχουμε ξεζιπαρει και το παιρναμε.απλα αν εχουμε το 1.00.05 πρωτα περναμε το 1.00.09 και μετα τα υπολοιπα.

Δημοσ.
και πανω που σε ψαχνα να σου πω για το update.καταρχην το κανουμε παντα με καλωδιο και οχι ασυρματα.β.μπαινουμε 192.168.1.1 και μετα καρτελλα administration και firmware update .απο εκει διαλεγοθμε το firmware Που το εχουμε ξεζιπαρει και το παιρναμε.απλα αν εχουμε το 1.00.05 πρωτα περναμε το 1.00.09 και μετα τα υπολοιπα.

Απλα αυτα δηλαδη... Επειδη ακουω κατι για πατημα του RESET για τοσα δευτερολεπτα, μετα σβησιμο, μετα ανοιγμα και κατι περιεργα. Απλα κανουμε browse το Update και περνιεται :-)

Δε με εβρισκες γιατι ειμαι δουλεια...

Θα κανω το update και αν δε συγχρονιζει πιο ψηλα απο το Siemens, θα το αφησω σαν access point χλιδατο :lol:

Δημοσ.

ρε παιδια θελω τη γνωμη σας δεν μπορω να παιξω σε ADSL2+ μου κοκκινιζει το ιντερνετ κατευθειαν. εχω forthnet 2play. γιατι γινεται αυτο?

Δημοσ.

χαρακτηρηστικα γραμμης

DSL Status: Connected

DSL Modulation Mode: G.dmt

DSL Path Mode: Interleaved

Downstream Rate: 7904 kbps

Upstream Rate: 1024 kbps

Downstream Margin: 8 db

Upstream Margin: 12 db

Downstream Line Attenuation: 37 db

Upstream Line Attenuation: 10.5 db

Downstream Transmit Power: 12 db

Upstream Transmit Power: 19 db

--------------------------------------------------------------------------------

PVC Connection

Encapsulation: RFC 2364 PPPoA

Multiplexing: VC

Qos: UBR

Pcr Rate: 0

Scr Rate: 0

Autodetect: Disable

VPI: 8

VCI: 35

Enable: Yes

PVC Status: Up

με κανενα firmware δεν παιζει σε adsl2+ ουτε σε multimode. δεν ξερω τι να πω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...