Προς το περιεχόμενο

ερωτήσεις για ιστοσελίδα

killer76

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!

έχω ενα forum στημένο phpbb και σιγα σιγα καταφέρνω να το αναβαθμίζω. τώρα θέλω να φτιάξω και ένα τοπικο site σε 2 γλώσσες με ειδήσεις,φωτογραφίες και να πουλάω και online τοπικα προιοντα. τώρα αν μπορώ να ενσωματώσω και το φορουμ σε αυτο ακόμα καλύτερα.

α) Υπάρχει πλατφόρμα σχετικά ευκολη (π.χ. joomla) που να μπορω να τα κάνω όλα αυτα??? (και αν ναι πια είναι και αν υπάρχει και χώρος host που να έχει εγκατεστημένη αυτη τη πλατφορμα?)

β) είναι καλύτερα να ψαχτώ σε πρόγραμμα που φτιάχνει αυτόματα σελίδες?

ή

γ) τέλος να μάθω να προγραμματίζω εξ αρχης την σελίδα μόνος μου? και αν ναι πια είναι η κατάληλη γλώσσα γι' αυτό? (π.χ. PHP,ASP κ.λ.π)

Σας παρακαλώ όλους βοηθήστε με!!!!

Δημοσ.

Το joomla το ειχα δοκιμάσει μια φορα και εκτός οτι μου φανηκε πανδυσκολο νομιζω οτι δεν εχει καθολου δυνατοτητες.

ξερετε κανενα site γνωστο φτιαγμενο σε joomla για να δω δυνατότητες?

υπαρχουν στο ιντερνετ σελίδες (μονο στα ελληνικα) να διαβάσω για το joomla και να μάθω?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!

Δημοσ.
Το joomla το ειχα δοκιμάσει μια φορα και εκτός οτι μου φανηκε πανδυσκολο νομιζω οτι δεν εχει καθολου δυνατοτητες.

υπαρχουν στο ιντερνετ σελίδες (μονο στα ελληνικα) να διαβάσω για το joomla και να μάθω?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!

Διαφωνώ απόλυτα.

Αν καταλάλεις τη ''λόγική'' του CMS είναι παιχνιδάκι.

Και οι δυνατότητες καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα εφαρμογών.

Βιάστηκες να βγάλεις συμπέρασμα νομίζω.;)

Δημοσ.

Είναι από τα σχετικά εύκολα cms αρκεί να πιάσεις το "νόημά" του όπως είπε κι ο φίλος πιο πάνω. Μετά είναι αρκετά ευέλικτο. Θα μπορούσα να σου προτείνω να δοκιμάσεις και το Drupal αλλά νομίζω πως θα σου φανεί πιο δύσκολο από το Joomla.

http://www.insomnia.gr :P

Δημοσ.

έχω εγκαταστήσει εγώ JOOMLA, είναι όντως ευκολουτσικο

ΑΛΛΑ, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, δε μπορώ να προσθέσω σε κανένα άρθρο RAPIDSHARE link... έχει συμβεί σε κανέναν κάτι παρόμοιο? πως το αντιμετωπίζω?

επίσης, μπορείτε να μου προτείνεται άλλες πλατφόρμες να δοκιμάσω (σχετικά euvkoles)

Δημοσ.
έχω εγκαταστήσει εγώ JOOMLA, είναι όντως ευκολουτσικο

ΑΛΛΑ, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, δε μπορώ να προσθέσω σε κανένα άρθρο RAPIDSHARE link... έχει συμβεί σε κανέναν κάτι παρόμοιο? πως το αντιμετωπίζω?

επίσης, μπορείτε να μου προτείνεται άλλες πλατφόρμες να δοκιμάσω (σχετικά euvkoles)

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να γράψεις το άρθρο σου στον editor, και στη συνέχεια να επιλέξεις το κείμενο που θες να είναι link, και από την μπάρα του editor να επιλέξεις μετά το εικονίδιο που μοιάζει με αλυσίδα (είναι το 1ο της 3ης σειράς).

Δημοσ.
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να γράψεις το άρθρο σου στον editor, και στη συνέχεια να επιλέξεις το κείμενο που θες να είναι link, και από την μπάρα του editor να επιλέξεις μετά το εικονίδιο που μοιάζει με αλυσίδα (είναι το 1ο της 3ης σειράς).

έτσι κάνω πάντα, το πρόβλημα είναι ότι δέχεται να link-άρω τα πάντα σε ότι site θέλω ΕΚΤΟΣ του RAPIDSHARE.com ... μόλις το κάνει σε rapidsahre.com μου εμφανίζει ένα μήνυμα

:mad:

Not Acceptable

An appropriate representation of the requested resource /index.php could not be found on this server.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...