elinapara Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Sorry που άργησα να απαντήσω. Βασικά δεν έχω τα γνήσια windows και νομίζω δεν κάνει να μπω στο site της microsoft γιατι δημιουργούνται άλλα προβλήματα... Καμιά ιδέα για το τι να κάνω?
rem_rem Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Sorry που άργησα να απαντήσω. Βασικά δεν έχω τα γνήσια windows και νομίζω δεν κάνει να μπω στο site της microsoft γιατι δημιουργούνται άλλα προβλήματα... Καμιά ιδέα για το τι να κάνω? Θα πας: C:\WINDOWS\system32\verclsid.exe και θα μετονομάσεις το verclsid.exe σε verclsid.old. Τέλος.
elinapara Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Το έκανα αυτό που μου είπες rem_rem αλλά δεν δούλεψε.Πάλι κολλάει. Έλεος!
rem_rem Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Το έκανα αυτό που μου είπες rem_rem αλλά δεν δούλεψε.Πάλι κολλάει.Έλεος! Η κάρτα γραφικών σου είναι nvidia, σωστά;
rem_rem Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Λοιπόν κοίτα. Για να το λύσεις πρέπει να διαβάσεις. Ένα χρόνο πριν διόρθωσα το ίδιο πρόβλημα σε ένα φίλο μου. Τότε έφταιγε ο οδηγός της nvidia. Τώρα ίσως να είναι κάτι άλλο. Θα το βρεις κατεβάζοντας αυτό το μικρό προγραμματάκι από εδώ www.nirsoft.net/utils/shexview.html Ακολούθησε τις πολλές.... οδηγίες από εδώ.. http://ufies.org/archives/001815.html Καλό διάβασμα...
elinapara Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Θα ακολουθήσω την συμβουλή σου και θα αρχίσω το διάβασμα.Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!
nick#18 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 αυτο το εχω παθει και εγω στο desktop μου πολες φορες και οχι μονο με το δεηι κλικ και με αλλα....τις φορες 2 ηταν adaware που το panda τα βρηκε οταν εβαζα το cd του μεσα στην εκκινηση του pc και ανοιγε το andivirus και scanαρε....τις αλλες εστρωνε με μια επαναφορα συστηματος....δεν ξερω αν βοηθεισα καθολου
rem_rem Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Θα ακολουθήσω την συμβουλή σου και θα αρχίσω το διάβασμα.Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Νά' σαι καλά. Πες μας τι έγινε.
elinapara Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Κατέβασα το προγραμματάκι που μου είπες rem_rem και ακολούθησα τις οδηγίες από το site που μου έδωσες.. Επιτέλους λύθηκε το πρόβλημα!!! Ήταν 3 context menu (nView Desktop Context Menu,DesctopContext Class,NVIDIA CPL Extension). Ευχαριστώ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.