alt10 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 καλησπερα, επαθα κατι τρομερο μου εκλεψαν το κινητο με την σιμ μεσα παρακαλω να μου πειτε γρηγορα τι να κανω για να τημωρηθουν οι ενοχοι η εστω να το ΒΡΩ? κατι με τον κοδικο ΙΜΕΙ δεν θυμαμαι ... ΒΟΗΘΕΙΑ>>>
alt10 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 δεν νομιζω οτι αυτο με καλυπτει ... δεν μπορει να γινει κατι με την αστυνομια ?
papahlamidas Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Φίλε μου δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά έχω φίλους που τους κλέψανε κινητά μέσα από τα χέρια και έχοντας πινακίδα κυκλοφορίας του αυτοκινήτου αυτού που τους τα πήρε η αστυνομία ποτέ δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ! Εδώ ρε φίλε κλέψανε το πορτοφόλι της αδελφής μου στο Mall μέσα σε κλάσματα χωρίς να σηκωθεί από το τραπέζι που καθότανε... (είναι και λίγο UFO να το αφήσει επάνω στο τραπέζι) Και εννοείται πως δεν το βρήκε ποτέ.
iNorganic Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 πολλες ταινιες βλεπεις . αμα η καρτα sim σου ηταν με συνδεση τοτε ακυρωσε τη asap αμα δεν το εχεις ηδη κανει
darth_revan Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 δεν νομιζω οτι αυτο με καλυπτει ... δεν μπορει να γινει κατι με την αστυνομια? Νομίζω ότι αυτό είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις. Δυστυχώς. Μάλλον η μόνη πιθανότητα να ξαναβρεις τη συσκευή σου είναι να την βρήκε κάποιος και να σου την επιστρέψει βασισμένος στα τηλέφωνα που έχεις αποθηκευμένα...
kallair Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 στην καλύτερη περίπτωση ΑΝ ασχολιόντουσαν σοβαρά με το θέμα σου, να έβρισκαν σε ποια περιοχή είναι οι κλέφτες. όλα αυτά μόνο στην περίπτωση που ο άλλος χρησιμοποιήσει το κινητό σου. το μόνο που μπορείς να κάνεις εσύ είναι να πας στην εταιρεία σου και να σου δώσουν μια νέα sim με τον ίδιο αριθμό που είχες.
Sadamiraq Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Φιλε ξεχασε το κινητο απο την στιγμη που στο κλεψανε το κινητο μετα απο 10 λεπτα το κινησου "Ερεε" μεσα σε καποια φλεβα το πιο πιθανον το κινητο σου να ειναι σε μαγαζι κλεπταποδοχο που θα το πουλησει ακριβοτερα η το εχει κανει κιολας.
kostetos Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Συμφωνω με τον προλαλησαντα....Αρχισε να ψαχνεις για καινουργιο
slipknot Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Η αστυνομία δεν θα ασχοληθεί με κλεμμένο κινητό...
thereisnolife Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 καλησπερα,επαθα κατι τρομερο μου εκλεψαν το κινητο με την σιμ μεσα παρακαλω να μου πειτε γρηγορα τι να κανω για να τημωρηθουν οι ενοχοι η εστω να το ΒΡΩ? κατι με τον κοδικο ΙΜΕΙ δεν θυμαμαι ... ΒΟΗΘΕΙΑ>>> σιγα το τρομερο ρε φιλε...ελεος κανεις και σου σκοτωσαν καποιον... τι ακριβως τιμωρια θες?θανατικη ποινη η ισοβια?
Critter Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Εμενα παντως μου φαγανε το κινητο στο αεροδρομιο το οποιο ειχε σε 2 in 1 της cosmote 2 εταιρικα νουμερα (απο διαφορετικες εταιριες)....Μολις προσγειωθηκα Αθήνα, πηγα στο Γερμανο και σε 5 λεπτα ειχα και τα 2 νουμερα παλι σε 2 in 1 να δουλευουν κανονικα. Οι επαφες μου ηταν ΦΥΣΙΚΑ σωσμενες στο outlook και ευτυχως το κινητο ηταν εταιρικο οποτε μου πηραν αλλο. Το ζητημα παντως ειναι οτι τη sim τη ν ξαναφτιαχνεις σε 5 λεπτα. Οσο για τους κλεφτες, απλα ας μην το συζητησουμε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.