Προς το περιεχόμενο

κλοπη κινητου

alt10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,

επαθα κατι τρομερο μου εκλεψαν το κινητο με την σιμ μεσα παρακαλω να μου πειτε γρηγορα τι να κανω για να τημωρηθουν οι ενοχοι η εστω να το ΒΡΩ?

κατι με τον κοδικο ΙΜΕΙ δεν θυμαμαι ...

ΒΟΗΘΕΙΑ>>>

Δημοσ.

Φίλε μου δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά έχω φίλους που τους κλέψανε κινητά μέσα από τα χέρια και έχοντας πινακίδα κυκλοφορίας του αυτοκινήτου αυτού που τους τα πήρε η αστυνομία ποτέ δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ!

Εδώ ρε φίλε κλέψανε το πορτοφόλι της αδελφής μου στο Mall μέσα σε κλάσματα χωρίς να σηκωθεί από το τραπέζι που καθότανε... (είναι και λίγο UFO να το αφήσει επάνω στο τραπέζι)

Και εννοείται πως δεν το βρήκε ποτέ.

Δημοσ.
δεν νομιζω οτι αυτο με καλυπτει ... δεν μπορει να γινει κατι με την αστυνομια

?

Νομίζω ότι αυτό είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις. Δυστυχώς. Μάλλον η μόνη πιθανότητα να ξαναβρεις τη συσκευή σου είναι να την βρήκε κάποιος και να σου την επιστρέψει βασισμένος στα τηλέφωνα που έχεις αποθηκευμένα...

Δημοσ.

στην καλύτερη περίπτωση ΑΝ ασχολιόντουσαν σοβαρά με το θέμα σου, να έβρισκαν σε ποια περιοχή είναι οι κλέφτες. όλα αυτά μόνο στην περίπτωση που ο άλλος χρησιμοποιήσει το κινητό σου. το μόνο που μπορείς να κάνεις εσύ είναι να πας στην εταιρεία σου και να σου δώσουν μια νέα sim με τον ίδιο αριθμό που είχες.

Δημοσ.

Φιλε ξεχασε το κινητο απο την στιγμη που στο κλεψανε το κινητο μετα απο 10 λεπτα το κινησου "Ερεε" μεσα σε καποια φλεβα το πιο πιθανον το κινητο σου να ειναι σε μαγαζι κλεπταποδοχο που θα το πουλησει ακριβοτερα η το εχει κανει κιολας.

Δημοσ.
καλησπερα,

επαθα κατι τρομερο μου εκλεψαν το κινητο με την σιμ μεσα παρακαλω να μου πειτε γρηγορα τι να κανω για να τημωρηθουν οι ενοχοι η εστω να το ΒΡΩ?

κατι με τον κοδικο ΙΜΕΙ δεν θυμαμαι ...

ΒΟΗΘΕΙΑ>>>

σιγα το τρομερο ρε φιλε...ελεος κανεις και σου σκοτωσαν καποιον...

τι ακριβως τιμωρια θες?θανατικη ποινη η ισοβια?

Δημοσ.

Εμενα παντως μου φαγανε το κινητο στο αεροδρομιο το οποιο ειχε σε 2 in 1 της cosmote 2 εταιρικα νουμερα (απο διαφορετικες εταιριες)....Μολις προσγειωθηκα Αθήνα, πηγα στο Γερμανο και σε 5 λεπτα ειχα και τα 2 νουμερα παλι σε 2 in 1 να δουλευουν κανονικα. Οι επαφες μου ηταν ΦΥΣΙΚΑ σωσμενες στο outlook και ευτυχως το κινητο ηταν εταιρικο οποτε μου πηραν αλλο. Το ζητημα παντως ειναι οτι τη sim τη ν ξαναφτιαχνεις σε 5 λεπτα. Οσο για τους κλεφτες, απλα ας μην το συζητησουμε....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...