Προς το περιεχόμενο

CONNX αναβάθμιση απο 1->2mbit. XANIA. ναι η όχι


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χερεται, επειδη μεχρι να βάλω το 1mbps είδα και επαθα με τα καφαο και τα καλωδιακα ζητήματα της σύνδεσης, θελω να μου πει αν ξερει καποιος θετικα αν η αναβαθμιση γινεται απο το dsl lam ή αν χρειαζεται και καλωδιακή αλλαγη οποτε να μην το κανω καθολου (τα τσικαλαρια δεν παλευονται). By the way ποσο χρόνο παιρνει η ολη διαδικασια, και αν ειναι να μεινω χωρις inet για καμια βδομαδα... :eek:

 

επισης δεν νομιζω ο θορυβος να μην μου φέρνει 2 mbps γιατι το 1 παει 100% συνέχεια, ασχετος και αν οντως δεν ειναι η καλητερη γραμμη (στο τηλέφωνο ακουο παρασιτα, στατικα πιο πολυ αλλα οχι δυνατα)

 

ευχαριστω

Δημοσ.

Κοίτα εγώ στα δικαστήρια είχα 1mbit και έπιανα φούλ 107k/sec. Πριν ένα μήνα πήρα στο 134 και το γύρισα σε 2mbit και εδώ επίσης διπλή και φούλ ταχύτητα. Η αλλαγή έγινε σε 2 ημέρες μέσα και φαντάζομαι ότι γίνεται μέσω δικτύου Η/Υ και όχι καλώδια και τέτοια.

Δημοσ.

Απο 1Mb σε 2Μb δε γινεται αλλαγή σε τίποτα.Ψηφιακά γίνεται.Η μόνη αλλαγή ειναι να σε βάλουν σε dslam to οποίο σηκώνει μέχρι 24(Αν έχουν) για αν κάνεις μελλοντική αναβάθμιση να γίνει πάλι ψηφιακά.Για την αλλάγη dslam απλά αλλαζουν τα καλώδια στον κατανεμητή του οτε της περιοχης σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...