niknax Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Γίνεται να μετατρέψεις boolean πίνακα σε int πίνακα? Π.χ έχω έναν boolean Pinaka [] = {true,true,true,true,true}; και έπειτα από κάποιες διαδικασίες ,έγιναν κάποια από τα στοιχεία του false. Eγώ θέλω να δείξω ποια είναι true και ποια false ή μόνο true ή μόνο false αντίστοιχα. Σκέφτηκα έναν Μετρητή int αλλά είχα πρόβλημα..
edhunter Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 θες δηλαδη να σου επιστρεφονται πχ τα index στα οπoια εχεις true η θες να μετρας ποσα ειναι true και ποσα false η θες να δημιουργησεις ενα νεο πινακα int στον οποιο θα μπαινει πχ ο αριθμος ενα στα index στα οποια ο boolean πινακας εχει true;
elis88 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δεν κατάλαβα ακριβώς τι ενωείς, αλλά αν απλά θες σε εναν πίνακα να μπορείς να βάζεις κι άλλες τιμές εκτός από boolean. Θα μπορούσες τον πίνακα να τον ορίσεις Object[] και να βάλεις μέσα ότι θέλεις. Βέβαια για τους primitive τύπους πρέπει να χρησιμοποιήσεις το αντίστοιχο αντικείμενο, αν και νομίζω ότι το κάνει αυτόματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.