pmichal Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Καλησπέρα σε όλους! Κατ'αρχάς να πω ότι οι γνώσεις μου είναι μέτριες όσον αφορά την VB. Λοιπόν... Φτιάχνω μία εφαρμογή που να μπορεί να δείχνει σκαναρισμένες σελίδες βιβλίου σαν viewer. Μέχρι στιγμής δουλεύει κανονικά το κομμάτι του να πατάω επόμενη σελίδα και να μου τις αλλάζει και να μου γράφει κάτω σε ποια σελίδα είμαι. Θέλω όμως να δημιουργήσω περιεχόμενα. Καμιά ιδεά πως να τα βάλω? Έχω global μεταβλητές που δείχνουν ποια σελίδα θα δείξει μετά κλπ. Τα περιεχόμενα τα έχω σε rtf. Μπορώ να τα εισάγω ως HTML σε μία φόρμα και όταν θα γίνεται κλικ σε κάποιο από αυτά να μου αλλάζει την global μεταβλητή από το Module και να μου αλλάζει σελίδα εκεί? > Public nextPage As Integer Public prevPage As Integer Public curPage1 As Integer Public curPage2 As Integer Σας βάζω και ένα screenshot αν βοηθάει της κεντρικής μου φόρμας.
pmichal Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Απλά να πω ότι βρήκα τρόπο και έβαλα μία φόρμα και list όπου είχα μέσα τα περιεχόμενα... Άλλη ερώτηση.... Πώς μπορώ να το κάνω να τρέξει σε 1024χ768 και μόλις κλείσει να επιστρέψει στην αρχική ανάλυση? Βρήκα αυτό: http://dotnet.mvps.org/dotnet/faqs/?id=setscreenresolution&lang=en αλλά η ανάλυση παραμένει αλλαγμένη και μετά το κλείσιμο του προγράμματος... Καμιά ιδέα? Ευχαριστώ!
bilco Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Απλά να πω ότι βρήκα τρόπο και έβαλα μία φόρμα και list όπου είχα μέσα τα περιεχόμενα...Άλλη ερώτηση.... Πώς μπορώ να το κάνω να τρέξει σε 1024χ768 και μόλις κλείσει να επιστρέψει στην αρχική ανάλυση? Βρήκα αυτό: http://dotnet.mvps.org/dotnet/faqs/?id=setscreenresolution&lang=en αλλά η ανάλυση παραμένει αλλαγμένη και μετά το κλείσιμο του προγράμματος... Καμιά ιδέα? Ευχαριστώ! Πριν αλλάξεις την ανάλυση, θα βρεις την τρέχουσα ανάλυση με την System.Windows.Forms.Screen.PrimaryScreen.Bounds.Width και System.Windows.Forms.Screen.PrimaryScreen.Bounds.Height θα την αποθηκεύσεις σε δυο μεταβλητές και στο OnClose event θα την επαναφέρεις με τον τρόπο που την άλλαξες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.