Προς το περιεχόμενο

Αποσυνδέσεις

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάθε μέρα γίνονται 2 με 3 αποσυνδέσεις.Έχω Forthnet2Play.

Eίναι το πρόβλημα της Forthnet ή η μετατροπή του router από ΑnnexB σε AnnexA(USRobotics 9107);

Δημοσ.

μαλον το 2ο και εγω forthnet 2play εχω αλλα δεν εχω κανενα τετοιο προβλημα το μονο οτι τις 3 τελεφτεες ημερες σερνετε και δεν ξερω γιατι....ξερει κανεις μηπως??

Δημοσ.
Κάθε μέρα γίνονται 2 με 3 αποσυνδέσεις.Έχω Forthnet2Play.

Eίναι το πρόβλημα της Forthnet ή η μετατροπή του router από ΑnnexB σε AnnexA(USRobotics 9107);

a.δοκιμη με το σιεμενς.β.αν υπαρχει προβλημα στην γραμμη και πεφτει το margin τοτε σε αλλαζουν προφιλ για να ειναι πιο σταθερο.επισης φιλτρα παντου να μην εχεις παραξενη καλωδιωση και ολα αυτα σχετικα με την εσωτερικη καλωδιωση

Δημοσ.

Δεν είναι καλά τα στοιχεία σου. το margin είναι πολύ χαμηλό. Το downstream μου και μένα έπαιζε απο 4 μέχρι 6 και τους πήρα τηλ και μου αλλάξανε προφίλ και όλα καλά τώρα. Αλλά και το upstream σου είναι πολύ χαμηλό. Για να μην έχεις προβλήματα καλό θα είναι το margin να είναι πάνω απο 11. Αν είσαι 8 με 9 margin τότε πολυ πιθανόν να μην έχεις προβλήματα αποσυνδέσεων και πάλι. Βγάλε όλες τις τηλεφωνικές συσκευές να δεις αν χωρίς τα τηλέφωνα τα στοιχεία είναι περίπου ίδια. Αν είναι περίπου ίδια δήλωσε το να σου αλλάξουν προφιλ. Αν δεις ότι έχεις μεγάλη αλλαγή ταχήτυτας (προς τα πάνω βέβαια) με το που βγάλεις τα τηλέφωνα θα πρέπει καποιο τηλ να βραχικύκλωνει την γραμμή. Αν είναι αυτή η περίπτωση (λίγο δύσκολη βέβαια) παρε τους τηλ και πες τους να σε πάρουν σε ένα κινητό να δούνε ποιο τηλέφωνο (πιθανόν και φίλτρο αν ειναι καμμένο) προκαλεί το πρόβλημα. Και όπως είπε και ο poulinos χρειάζονται φίλτρα σε όλα τα τηλέφωνα

Δημοσ.

οπως και αμα ξερεις απο καλωδιωση κανε δοκιμη στον κατανεμητη του σπιτιου σου η απομονωσε ολο το σπιτι και κρατα μονο το κεντρικο πριζακι .το margin στο upload σου μου φενεται λιγο παραξενο.αλλιως αλλαγη προφιλ.κατα τα αλλα αν εξερεσουμε το upload margin ολα τα αλλα ειναι κανονικα.

Δημοσ.

Συμφωνώ. Εμένα μου κάναν περίπου 1 βδομαδα να μου την κάνουν. Δήλωσε το για να γλυτώσεις τα προβλήματα

Δημοσ.

αν δεν πιανουν αλλο τα χερια σου για να κανεις αλλη δοκιμη τοτε ναι παιρνεις τηλ για αλλαγη προφιλ

Δημοσ.

λογικα μια φορα να το πεις οτι 8ελω αλλαγη προφιλ δεν νομιζω να μην το κανουν αλλα λογικα θα τσεκαρουν να δουν αν υπαρχει και τιποτα παραξενο στην γραμμη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...