vakol Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Καλησπέρα! Σκέφτομαι να βάλω Connex 24 mbps αλλά το πρόβλημά μου είναι ότι είμαι αρκετά μακριά από το DSLAM. Τα στατιστικά μου τα βλέπετε στο screenshot. Ο προβληματισμός μου είναι μήπως στα 24 mbps χάσει η γραμμή τη σταθερότητά της. Στο 1 mbps είναι βράχος, καμία αποσύνδεση και καλές ταχύτητες download (100-105 kb/s) με forthnet. Δυστυχώς στην περιοχή που είμαι δεν μπορώ να έχω ιδιόκτητο Forthnet. Με βάση τα στατιστικά της γραμμής και την εμπειρία σας, η γραμμή μου σηκώνει 24 mbps;
parsifal Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Πολύς θόρυβος στη γραμμή σου. Δεν είσαι για πολύ παραπάνω, εξάλλου φαίνεται και από το στατιστικό Attainable rate. Το πολύ-πολύ να ζητήσεις μία αναβάθμιση στα 2Mbps...
vakol Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Πολύς θόρυβος στη γραμμή σου. Δεν είσαι για πολύ παραπάνω, εξάλλου φαίνεται και από το στατιστικό Attainable rate. Το πολύ-πολύ να ζητήσεις μία αναβάθμιση στα 2Mbps... το Attainable rate τι ακριβώς είναι??? Παίζει να είναι άλλο το attenuation εάν βάλω CONNEX??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 το attainable rate είναι το μέγιστο θεωρητικό που μπορείς να συγχρονίσεις...κοινώς ξεχνάς τα έως 24mbit... όχι κατά 99% δεν πρόκειται να αλλάξει το attenuation
vakol Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 το attainable rate είναι το μέγιστο θεωρητικό που μπορείς να συγχρονίσεις...κοινώς ξεχνάς τα έως 24mbit... όχι κατά 99% δεν πρόκειται να αλλάξει το attenuation ΚΡΙΜΑ!!!! :cry::cry: Δηλαδή η μετακομίζω ή παραμένω στα 2Mbit.
titikos46 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Τα ενοικια κοντα σε dislam ειναι στα πανω τους.
alexasso Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Τα ενοικια κοντα σε dislam ειναι στα πανω τους. ναι οντως , χα χα χα. παντως 24 σε πολυ λιγα σημεια πιανουν αυτες τις ταχυτητες , ασε που θα χασεις την σταθεροτητα που εχεις τωρα.
vakol Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Διαβάζοντας λίγο το forum είδα ότι παίζει και πολυ η ποιότητα του καλωδίου. Η αλήθεια είναι ότι έχω κάνει διάφορες ενώσεις μεχρι να φτάσει το καλώδιο στο router. Θα δοκιμάσω να πάω το router κοντά στο κεντρικό καλώδιο του ΟΤΕ. Ελπίζω να γλυτώσω την μετακομιση.:cool:
gogosst Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Πόσο μακριά απο το dslam του ΟΤΕ εισαι?PSTN exeis?Ενας γνωστος μου σε απόσταση 1.5χλμ περιπου συγχρονησε στα 17.
com_hs Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Πολύς θόρυβος στη γραμμή σου. Δεν είσαι για πολύ παραπάνω, εξάλλου φαίνεται και από το στατιστικό Attainable rate. Το πολύ-πολύ να ζητήσεις μία αναβάθμιση στα 2Mbps... Σωστό σε βρίσκω
vakol Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δεν ξέρω πόσο μακριά είναι το DSLAM του ΟΤΕ.Αλήθεια πώς μπορώ να μάθω? Έχω ISDN. Δόκίμασα να συνδέσω το ρούτερ πριν το σπλιτερ, και το attenuator έπεσε κατά 1,5db.
titikos46 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Διαβάζοντας λίγο το forum είδα ότι παίζει και πολυ η ποιότητα του καλωδίου.Η αλήθεια είναι ότι έχω κάνει διάφορες ενώσεις μεχρι να φτάσει το καλώδιο στο router. Θα δοκιμάσω να πάω το router κοντά στο κεντρικό καλώδιο του ΟΤΕ. Ελπίζω να γλυτώσω την μετακομιση.:cool: Πολλα παιζουν,αυτοι ομως ειναι απαιχτοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.