localy Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 εβαλε ενας φιλος μου αdsl 24 mbit otenet και στις ριθμησεις εχουμε επιλεξει pppoe και μετα το router του εχει (level one) vc-mux based και llc-based στο encapsulation .εμεις βαλαμε το llc-based. και πιο πριν βαλαμε το vpi 8 και το vci 35. ειναι τα σωστα ??? περισσοτερο για το llc-based ρωταο.αυτο δεν βαζουν??? και mtu 1492
prigipa_m Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Όταν είχα ΟΤΕnet απο όσο θυμάμαι έπαιζε σε PPPoA...
borror Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 με PPPoA και vc-mux παίζουν από ότι ξέρω μέχρι 2 mbps. απο τα 4 mbps και πάνω παίζει από ότι ξέρω με PPPoE και LLC. Και αυτό γιατί ένας γνωστός μου έχει φοιτητικό απο otenet στα 2mbps και το πήγε στα 8. Χωρίς να αλλάξει τις ρυθμίσεις στο router σε PPPoE είχε πρόβλημα με τις χαμηλές πόρτες (msn, skype,κτλ). Με το που το άλλαξε σε PPPoE όλα παίξανε μια χαρα
poulinos Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 σιγα σιγα ολοι οι isp πανε se pppoe-llc το pppoa-vcmux 8α παιξει μεν και αυτο αλλα οχι σωστα παντα.οποτεκαλο 8α ειναι να το αλλαξεις
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Κι εγω που νομιζα απο τον τιτλο οτι εδω θα ειχε την μεταξελιξη του προτυπου pppoE... (πουλινε ολα παιζουν μια χαρα... δες το θεμα στο case modding)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.