eirinikp Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Έχω ένα κώδικα σε Java. Αρχικά έχω κάνει import τα εξής: > import java.awt.*; import java.awt.event.*; import javax.swing.*; import java.io.*; import java.util.*; Παρακάτω κάπου γράφω: > GroupLayout layout = new GroupLayout(getContentPane()); και ο compiler μου γράφει: cannot resolve symbol symbol : class GroupLayout location : class MyClass GroupLayout layout = new GroupLayout(getContentPane()); ^ Τι φταίει?
alex2005 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 To group layout παίζει μόνο στην Java 1.6 Ποια έκδοση έχεις εγκατεστημένη στον υπολογιστή σου??
eirinikp Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 OK ίσως φταίει αυτό. Μήπως έχεις ιδέα, αν θέλω να εγκαταστήσω τη Java στο cygwin θα πρέπει να κατεβάσω Java για linux, ή υπάρχει κάτι άλλο που δεν έχω βρει ακόμα? Ευχαριστώ πολύ!
alex2005 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δεν είμαι σίγουρος για αυτό για να σου δώσω απάντηση. Υποψιάζομαι όμως πως μπορείς να κατεβάσεις και την έκδοση για Win.
Γηρυόνης Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Μπορείς να το τρέξεις και χωρίς Java6. Απλώς χρειάζεσαι το swing-layout jar στο classpath σου. https://swing-layout.dev.java.net/ https://swing-layout.dev.java.net/files/documents/2752/70790/swing-layout-1.0.3.jar (μπορεί να χρειαστεί να κάνεις login)
eirinikp Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Μπορείς να το τρέξεις και χωρίς Java6. Απλώς χρειάζεσαι το swing-layout jar στο classpath σου. ΟΚ το κατέβασα αυτό το jar, αλλά όταν πάω να το ανοίξω μου βγάζει ένα μήνυμα από το Java Virtual Machine Launcher "Failed to load Main-Class manifest attribute from C:\cygwin\κλπ..." Είναι σοβαρά γιατρέ?
Γηρυόνης Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Μην το ανοίγεις. Βάλε το στο classpath απλώς. > import org.jdesktop.layout.GroupLayout; javac -classpath <path στο swing layout> yourjavafile.java Υπ' όψιν ότι θα πρέπει να το έχεις και στο classpath όταν θα τρέξεις το πρόγραμμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.