axaxouxas Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Μιας και ειμαι Λαχειοπωλης 20 χρονια τωρα σκεφτηκα να ανοιξω αυτο το θρεντ και να βοηθαω οποιον θελει να μαθει τροπους παιξιματος των λαχειων Θα απανταω σε οποιες ερωτησεις καθημερινα η σχεδον καθημερινα και θα επιλυω οσο μπορω τις οποιες αποριες σας . Δεν θα απαντησω σε ερωτησεις οικονομικης φυσεως (ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΩ κτλ) διοτι πολυ απλα ΚΑΝΕΙΣ δεν θα πει .... Επεισης να ΤΟΝΙΣΩ πως το επαγγελμα του λαχειοπωλη το απαξιωνουν αυτοι που δεν γνωριζουν.... καθοδηγουμενοι απο εικονες λαχειοπωλων που προσπαθουν με το ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ η ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΑ να προσελκυσουν πελατες και ετσι να σπρωξουν το εμπορευμα τους με ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ Πρεπει να κατανοησουμε οτι προκειται για επαγγελμα που εχει σχεση με το χρυσορυχειο που ονομαζεται ΤΖΟΓΟΣ Και προς Θεου μην νομισει κανεις οτι προσπαθω να ψαρεψω πελατες ... ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ....εδω δεν προλαβαινω καλα-καλα αυτους που εχω....
slipknot Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Κοίτα,συνήθως όταν είναι να αγοράσω λαχείο,συνήθως δεν πλένω το χέρι με το οποίο θα το πιάσω για καμιά βδομάδα. Επίσης απαραίτητα: Έχω την τυχερή μου άπλυτη κάλτσα,απ το δημοτικό. Την φωτογραφία του chuck norris στο πορτοφόλι μου. Σκόρδα,σταυροί,φυλαχτά,τυχερά ελεφαντάκια,πέταλα,τριφύλλια κλπ
axaxouxas Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Κοίτα,συνήθως όταν είναι να αγοράσω λαχείο,συνήθως δεν πλένω το χέρι με το οποίο θα το πιάσω για καμιά βδομάδα. Επίσης απαραίτητα: Έχω την τυχερή μου άπλυτη κάλτσα,απ το δημοτικό. Την φωτογραφία του chuck norris στο πορτοφόλι μου. Σκόρδα,σταυροί,φυλαχτά,τυχερά ελεφαντάκια,πέταλα,τριφύλλια κλπ XA XA XA XA XA ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ :lol: ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΑ ΤΕΤΡΑΦΥΛΛΑ Αν παιζεις λαχεια ειμαι προθυμος να σου λυσω οποια απορια εχεις Η εικοσαετη εμπειρια μου ειναι στην διαθεση ολων αρκει μονο να ειναι κατανοητη και οσο γινεται πιο σαφης η οποια απορια υπαρχει .
thanocaster Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Έχω την τυχερή μου άπλυτη κάλτσα,απ το δημοτικό. Ώστε εσύ την έκλεψες την τυχερή άπλυτη κάλτσα μου απ' το δημοτικό!
axaxouxas Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 tsk tsk tsk .... Δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα .... καλτσες - απλυτα χερια κτλ .... ενταξει εχω δει περιεργα αλλα οχι σε αυτο το βαθμο που αναφερετε υπαρχουν ''μανιωδεις'' παιχτες αλλα υπαρχουν και ''συντηριτικοι'' και ''περιστασιακοι'' αλλωστε ειναι νομιμος ΤΖΟΓΟΣ με ''κερδη και χασουρες'' απο ολες τις πλευρες.... Εγω εχω δωσει ... 8 φορες τον πρωτο στο ΕΘΝΙΚΟ (ΜΕΧΡΙ 150.000 ευρω) ΚΥΡΙΑ ΑΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ 2 φορες στο ΛΑΙΚΟ (ΜΕΧΡΙ 135.000) ατιμη σειρα 1 φορα στο ΚΡΑΤΙΚΟ (ΣΕ ΑΛΛΗ ΣΕΙΡΑ 2.000.000 δρχ το '94) δικο μου αν ειχα την σειρα ηταν 600.000.000 δρχ με 25% τοκο η τραπεζα τοτε .... οποτε θα δουλευα αλλιως ....
slipknot Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Ώστε εσύ την έκλεψες την τυχερή άπλυτη κάλτσα μου απ' το δημοτικό! Όχι,ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ είναι.
user12 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Ο τροπος που αγοραζω ειναι περιπλοκος.Δινω λεφτα στον λαχειοπωλη και αυτο δινει τον λαχνο. Αν παρω 3 τον χρονο ζητημα συνηθως τα χριστουγεννα
axaxouxas Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Ο τροπος που αγοραζω ειναι περιπλοκος.Δινω λεφτα στον λαχειοπωλη και αυτο δινει τον λαχνο.Αν παρω 3 τον χρονο ζητημα συνηθως τα χριστουγεννα αρα εισαι αυτο που λεμε ''περιστασιακος παιχτης'' Αλλα τυχερα παιχνιδια παιζεις ? αν ναι ποσα χρηματα διαθετεις για τυχερα παιχνιδια τον χρονο ???
axaxouxas Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Γνωριζετε οτι αναλογα με το τι χρηματα μπορεις να διαθεσεις για παιχνιδι με τα λαχεια μπορειτε να αυξησετε την πιθανοτητα επιτυχιας με ειδικα συστηματα ??? Π.Χ. Ενας που αγοραζει ενα ΛΑΙΚΟ αξιας 10 ευρω την εβδομαδα Εχει πιθανοτητα επιτυχιας να παρει τον ληγοντα 10% Αν αναλογιστουμε οτι παιζει ΟΛΟ τον χρονο 52 εβδομαδες του κοστιζει συνολικα χωρις να εχει πιασει τιποτα ληγοντες κτλ 520 ευρω ! Αν αυτος ο παιχτης επενδυσει σε Εθνικο το οποιο εχει πιθανοτητα επιστροφης των χρηματων που παιζει 33% ανα σαιζον οταν πιασει την χιλιαδα αυτοματως εχει πιθανοτητα απο την χιλιαδα αλλο ενα 4-6 % να πιασει εναν οποιοδηποτε λαχνο γιατι οχι και τον πρωτο ....
Japan Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δηλαδή το Εθνικό έχει τις καλύτερες πιθανότητες? Είναι αυτό που λένε 1 στους 3 κερδίζει? (εξού και το 33%?)
user12 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 αρα εισαι αυτο που λεμε ''περιστασιακος παιχτης''Αλλα τυχερα παιχνιδια παιζεις ? αν ναι ποσα χρηματα διαθετεις για τυχερα παιχνιδια τον χρονο ??? Κανα στοιχημα κανα σαβατοκυριακο μην φανταστεις τρελα πραγματα.Συντελεστη 10. Ολο τον χρονο να παιζω καμια 10-15 δελτια.
axaxouxas Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δηλαδή το Εθνικό έχει τις καλύτερες πιθανότητες? Είναι αυτό που λένε 1 στους 3 κερδίζει? (εξού και το 33%?) Χωρις να κανω δυσφημιση σε αλλα παιχνιδια γιατι το καθενα εχει τις ιδιαιτεροτητες του ΝΑΙ εχει 33% ποσοστο ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ χρηματων με απλη αναλογικη (ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ δηλαδη την οσο το δυνατον περισσοτερη ΕΞΑΣΦΑΛΗΣΗ του καιφαλαιου που θελει να παιξει) Και κοστιζει η Δεκαδα τωρα με την αυξηση της τιμης του 240 ευρω η σαιζον χ 3 σαιζον το χρονο 720 ευρω μιας και το λαικο θα ακριβηνει καποια στιγμη και υπολογιζουμε σε αυξηση γυρω στο 50 % δηλαδη μπορει να παει στα 15 ευρω η πενταδα Το εθνικο ειχε να ακριβηνει 12 χρονια απο 30 ευρω παει τωρα στα 40 ευρω κοβονται καποιες χιλιαδες νουμερα απο κατω (αυξανουν οι πιθανοτητες) το λαικο νομιζω εχει να ακριβηνει περιπου 2,5 χρονια οποτε η οποια αυξηση ειδικα σε τετοιο ποσοστο θα ειναι για μια πενταετια περιπου. οποτε και παλι θα ειναι σαν να παιζεις μια πενταδα λαικο
axaxouxas Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Κανα στοιχημα κανα σαβατοκυριακο μην φανταστεις τρελα πραγματα.Συντελεστη 10.Ολο τον χρονο να παιζω καμια 10-15 δελτια. Κοιτα συντελεστες σε αυτα τα παιχνιδια του ΟΠΑΠ δεν γνωριζω και ουτε με ενδειαφερουν γιατι δεν ασχολουμαι καθολου με αυτα και κυριως δεν τα ΠΑΙΖΩ .... ΕΣΕΝΑ σε κοβω να μην παιζεις πανω απο 500 ευρω τον χρονο σε ΔΙΑΦΟΡΑ παιχνιδια και καλα κανεις.... Για να καταλαβεις τι παιζει με τα παιχνιδια (ΟΛΑ αυτα ΚΑΤΑ ενα 20 % τα παιζουν οι ΠΩΛΗΤΕΣ) ΛΑΧΕΙΟΠΩΛΕΣ-ΠΡΑΚΤΩΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ
axaxouxas Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Μην ξεχασετε να παρετε ενα Λαικο λαχειο αυριο κληρωνει με τζακ-ποτ !!! 1 προς 80.000 οι πιθανοτητα κερδους χωρις σειρα για μεχρι 75.000 ? ενω 1 προς 800.000 για πρωτο με σειρα μεχρις 1.500.000 ? ενω για τριδυμο 1 προς 240.000 η πιθανοτητα περιπου με σειρα μεχρι 3.000.000 ?
greeneye Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 μεγαλε για πες μας κατι,τη γνωμη σου δηλαδη... Στα παιχνιδια του ΟΠΑΠ ΛΟΤΤΟ και ΤΖΟΚΕΡ και ΠΡΟΤΟ πιστευεις οτι υπαρχει απατη? στηνουν καποια ΤΖΑΚΠΟΤ? Στηνουν δικα τους δελτια να κερδιζουν καποια ποσα κυριως μεγαλα? τι πιστευεις? Επισης πες μας για το ΕΞΤΡΑ 5... ειναι απατη αυτη η ηλεκτρονικη κληρωση η οχι? Τελος πες μας για το ΚΙΝΟ αν πιστευεις οτι εχει ρυθμιστει για το τι θα δινει... π.χ 20% επιστροφη χρηματων και οπου κατσει. η αν οντως ειναι τελειως ελευθερο οπως υποστηριζει ο ΟΠΑΠ... Αν ειναι τελίως ελευθερο ομως και ΟΛΗ η ελλαδα παιξει σε μια κληρωση το Ν1 Ν2 και Ν3 τριαδα και βγει...μετα φαληριζει ο ΟΠΑΠ? η με περισοτερα νουμερα...πως κατοχυρονονται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα