adamakos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 μα γι αυτο μπαινει στην μεση ο δικηγορος με πληρεξουσιο..οκ δηλ.ολοι οι δικηγοροι τους δωσαν?χλωμο ο δικηγορος με το πληρεξουσιο παει για να μην παει ο ιδιος η βεβαιωση που βγαινει απο τον οπαπ ειναι στο ονομα του παιχτη και οχι του δικηγορου αρα οι υπαλληλοι του οπαπ ξερουν.........
tyxaios13 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 καλησπερα. μια ερωτηση φιλε μου πρακτορα παιζω μια δεκαδα εθνικο.οταν βγει η χιλιαδα σου σε μια κληρωση,χανει τη συμμετοχη της απο τις αλλες κληρωσεις? Εμενα δηλαδη βγηκε η χιλιαδα μου αλλα απομενουν πολλες κληρωσεις μεχρι τις 29/12.Πρεπει να παρω αλλο αριθμο η παιζω με τον ιδιο?
axaxouxas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 καλησπερα. μια ερωτηση φιλε μου πρακτορα παιζω μια δεκαδα εθνικο.οταν βγει η χιλιαδα σου σε μια κληρωση,χανει τη συμμετοχη της απο τις αλλες κληρωσεις? Εμενα δηλαδη βγηκε η χιλιαδα μου αλλα απομενουν πολλες κληρωσεις μεχρι τις 29/12.Πρεπει να παρω αλλο αριθμο η παιζω με τον ιδιο? Εχει περασει καιρος αλλα απαντω για την περιπτωση που εχει καποιος αλλος την ιδια απορια.... Οταν βγει η χιλιαδα σου στο εθνικο τοτε δεν συμμετεχει στις επομενες κληρωσεις διοτι αποσυρεται ολοκληρη η χιλιαδα απο την κληρωτιδα και αυξανουν οι πιθανοτητες για τις υπολοιπες που απομενουν Συνεπως λοιπον θα πρεπει να αλλαξεις νουμερο για να συμμετεχεις στις κληρωσεις και φυσικα ο λαχειοπωλης η ο πρακτορας που το αγοραζεις θα πρεπει να σε εννημερωσει ΑΜΕΣΑ
greekparot Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Αν είσαι πράκτορας θα ήθελα να μου λύσεις μια απορία. Έστω πχ ότι κερδίζω ένα ποσο των 50.000€ απο λοττο/τζοκερ ή προτο. Πάω στο πρακτορείο κ´ επιβεβαιωνω ότι όντως το δελτίο κερδιζει τα παραπάνω χρήματα. Η επόμενη διαδικασία ποια είναι; Τα λεφτά απο που τα περνεις κ´ μετα απο ποσο καιρο; Θα πρέπει να δώσεις κ´ αναλυτικά τα στοιχεία σου στο πρακτορείο; Αν έχεις χρόνο μου απαντας, ευχαριστώ προκαταβολικά.
aristos12 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Αν είσαι πράκτορας θα ήθελα να μου λύσεις μια απορία. Έστω πχ ότι κερδίζω ένα ποσο των 50.000€ απο λοττο/τζοκερ ή προτο. Πάω στο πρακτορείο κ´ επιβεβαιωνω ότι όντως το δελτίο κερδιζει τα παραπάνω χρήματα. Η επόμενη διαδικασία ποια είναι; Τα λεφτά απο που τα περνεις κ´ μετα απο ποσο καιρο; Θα πρέπει να δώσεις κ´ αναλυτικά τα στοιχεία σου στο πρακτορείο; Αν έχεις χρόνο μου απαντας, ευχαριστώ προκαταβολικά. αν μενεις ΑΘΗΝΑ ,πηγαινεις πρωινες εργασιμες ωρες-ημερες στον OΠΑΠ λεωφορος κηφισου 62 περιστερι τηλ.210-5798800 ,με το δελτιο στο χερι-ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ και με την ταυτοτητα σου.η ταυτοτητα χρειαζεται στην εισοδο του κτιριου, αλλα και για να γραψουν τα στοιχεια σου στην επιταγη που εκδιδεται στο ονομα σου .η επιταγη πληρωνετε ΜΟΝΟ μεσω της ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ .
tfh Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 κυριε λαχειοπωλη... στον καταλογο κερδων γραφει στο πανω μερος τα κερδη του τριδυμου...οκ! μετα ομως λεει τα κερδη που φορολογουνται κ τα αφορολογητα, διπλα σε καποιους αριθμους, αυτα τι ειναι; τυχαιοι αριθμοι που κερδιζουν; δεν εχω καταλαβει..!
-nick- Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Ειδα στον υπνο μου οτι κερδισα 340.000 ευρω. ...
kfount Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Επειδή πιστευω πως μόνο μέσω απο λαχειο μπορείς να βγεις ποτε κερδισμένος. Θέλω να ρωτήσω τι διαφορά έχει να αγοράσεις ένα μόνο λαικό λαχειο ( 2 ευρώ) απο το να αγοράσεις ολοκληρη πενταδα που κοστίζει 10 ευρώ.Υπάρχει μεγάλη διαφορά στα κέρδη;
green gordon Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Θα παρεις το ενα πεμπτο μονο απο το κερδος.
kfount Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Θα ήθελα επίσης να ρώτησω, αν ξέρει κανείς, γιατί ενώ κληρώνεται ένας τυχερός αριθμός κληρωνωνται μαζί και αλλοι αριθμοί ασχετοι. Δηλαδή ρωτώ πως προκύπτουν οι αλλοι αριθμοί που κερδίζουν μικρότερα ποσά;
Lucifer Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Ο χρήστης Sellers λέει Λαχεια καλα ξερεις που θα βρεις? Ο χρήστης Sellers λέει Εγω εχω εναν δικο μου, καθε χρονο μου κραταει 10 λαχεια, μου λεει αυτα απο μενα
axaxouxas Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Θα ήθελα επίσης να ρώτησω, αν ξέρει κανείς, γιατί ενώ κληρώνεται ένας τυχερός αριθμός κληρωνωνται μαζί και αλλοι αριθμοί ασχετοι. Δηλαδή ρωτώ πως προκύπτουν οι αλλοι αριθμοί που κερδίζουν μικρότερα ποσά; Ασχετοι αριθμοι δεν υπαρχουν.... οι υπολοιποι αριθμοι του λαικου λαχειου, γιατι μαλλον σε αυτο αναφερεσαι, αντιστοιχουν σε στοιχειο, σειρα και προσθετη χρηματοδοτηση πρωτου λαχνου, που για μενα, ειδικα η τελευταια, κακως υπαρχει. Ο πρωτος αριθμος του καθε καταλογου βγαινει με κληρωση και οι υπολοιποι με αλγοριθμους που δεν γνωριζω και ειναι ετοιμοι (σιγα μην γινοταν κληρωση για καθε αριθμο με μικροποσα) Ετσι λοιπον στο λαικο λαχειο που αριθμει 80.000 νουμερα απο το 00001 μεχρι το 80000 αντιστοιχουν και 80000 καταλογοι ετοιμοι μαση πρωτου αριθμου. Ο χρήστης Sellers λέει Λαχεια καλα ξερεις που θα βρεις? Ο χρήστης Sellers λέει Εγω εχω εναν δικο μου, καθε χρονο μου κραταει 10 λαχεια, μου λεει αυτα απο μενα Τα λαχεια αυτα φανταζομαι τα εχεις στο χερι σου πριν την κληρωση .....
axaxouxas Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Η ανικανοτητα αυτων που καθοριζουν την τυχη του οργανισμου κρατικων λαχειων, ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΗ !!!!!!!!!!! Μετα απο οσα εχω δει δεν μου κανει τιποτα εντυπωση πλεον.... Κανανε τζακ ποτ στο ΕΘΝΙΚΟ !!!!!!! Μαλιστα .... πολυ ωραια...... το ειδαμε κι αυτο ..... Γιατι δεν βαζετε ενα λουκετο επισημα, να παμε ολοι μαζι στον αγυριστο να τελειωνουμε βρε αχρηστοι ? Υποτιθεται οτι το εθνικο εξαντλειται και δεν μενει νουμερο μεσα... Το χαλασατε με τις επιστροφες και τα χατηρια των πρακτορων μαλακες...... Σας λεγαμε εδω κι εναμιση ετος να κοψετε με οποιο κοστος χιλιαδες απο το τελος και να αναπροσαρμοσετε τους διαμοιρασμους..... Αφησατε να κυκλοφορουν σπασμενες χιλιαδες, για να μην χαθουν πελατες..... (και τι πελατες ? χαχαχαχαχαχαχαχα βερεσετζηδες και δαγκωνιαρηδες οι περισσοτεροι !!!!!!!) χτυπωντας το παιχνιδι στο μονο ισχυρο σημειο που ειχε....την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ του !!!!!!!!!!!! Το εθνικο μετα απο οσα γινονται και αναλογα με την τιμη του, την οποια θεωρω υπερβολικα υψηλη, δεν εχει πλεον δυναμικη για πανω απο 100-120 χιλιαδες νουμερα να κυκλοφορουν.... Θα ηταν πολυ πιο αξιοπιστο και καθαρο, αν το φτιαχνατε βαση ελεγχου της αγορας, οπως σας ειχαμε προτεινει και θα ειχε μονο ανοδικη πορεια.... Ετσι οπως το κανατε το σκοτωσατε και μαζι με αυτο κι εμας Σας τα φωναζα εδω κι 1,5 ετος ΗΛΙΘΙΟΙ !!!!!!!! Τωρα περιμενετε να παρετε τα παπακια μου οταν ακουστει σε διαφημιση το τζακ ποτ ... Ακουσον ακουσον ΤΖΑΚ ΠΟΤ στο ΕΘΝΙΚΟ..... Συγχαρητηρια κυριοι ΑΝΙΚΑΝΟΙ και ΑΧΡΗΣΤΟΙ .... καταφερατε να το διαλυσετε κι αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα