panos2171 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Aπό περιέργεια πότε αγοράζουμε το πρωτοχρονιάτικο?? Αυτό δηλαδή που κληρώνεται εκείνη τη μέρα?
tubize Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 αν μενεις ΑΘΗΝΑ ,πηγαινεις πρωινες εργασιμες ωρες-ημερες στον OΠΑΠ λεωφορος κηφισου 62 περιστερι τηλ.210-5798800 ,με το δελτιο στο χερι-ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ και με την ταυτοτητα σου.η ταυτοτητα χρειαζεται στην εισοδο του κτιριου, αλλα και για να γραψουν τα στοιχεια σου στην επιταγη που εκδιδεται στο ονομα σου .η επιταγη πληρωνετε ΜΟΝΟ μεσω της ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ . Να ρωτήσω τη συνέχεια ήθελα, διότι δυστυχώς δεν μου έχει κάτσει ποτέ. (εκτός από μία φορά το 1980 που πήρα από το 1/10 δελτίου ΠΡΟΠΟ (ομαδικό) 27000 δρχ -ναι είχε δέκατα τότε, μετά τα κάνανε 1/5- και τα λεφτά λόγω ομαδικού μου τάδωσε ο πράκτορας. Παίρνεις την επιταγή και πας στην Εμπορική Τράπεζα. Σου τα δίνουν αμέσως στο χέρι όλα? Σου λένε να ΄"συνεννοηθείς" για να στα φέρουν ? (το έχω δει και αυτό -όχι για κέρδη). Σε αναγκάζουν να ανοίξεις λογαριασμό στην Εμπορική και να βάλεις την επιταγή εκεί? Μπορείς να την καταθέσεις σε λογαριασμό σου σε άλλη Τράπεζα και να πιστωθεί ο εκεί λογαριασμός σου? Θα εκτιμούσα απάντησή σου (ελπίζω να μην σε κούρασα).
noob Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Πας Εμπορική ή Πειραιώς ή Εθνική με την ταυτότητά σου (καλό είναι να έχεις και εκκαθαριστικό μαζί) και τα παίρνεις.Για Προπό ή για λαχείο μιλάς?
tubize Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Για ΟΠΑΠ μιλούσα αλλά αν ξέρεις και για λαχεία θα ήθελα να μάθω. Ο aristos12 είπε μόνο μέσω ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ. Γιατί?
noob Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Kαι γω για Οπαπ λέω,με τα λαχεία δεν ξέρω αν ισχύει κάτι άλλο. Πέρασαν πάνω από 2 χρόνια από τότε που το είπε ο aristos12..
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα, καινούριος ο αχαχούχας υπάρχει ενδιαφέρομαι να μπω για Εθνικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα