Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ωραιο το ΣΑ'Ι'Τ σου ΜΠΡΑΒΟ ...

Σου ευχωμαι ολοψυχα καλες δουλειες και υγεια να τα βγαζεις περα....

αν μπορεις κοιτα να κανεις επεκταση της επιχειρησης (ανοιξε κι αλλο μαγαζι)

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΦΙΛΕ

σ' ευχαριστω πολυ και ανταποδιδω τις ευχες

δεν ειναι ευκολο να ανοιξεις και δευτερο πρακτορειο για να μην πω οτι ειναι αδυνατο. μην παιρνεις βαση απο καποιους μεγαλους της αθηνας που εχουν 2 και 3 πρακτορεια

σε ολα τα τυχερα παιχνιδια οι αποδοσεις ειναι εναντιον του παιχτη γι αυτο και ο πρωτος λαχνος μοιραζει παντα λεφτα

αν δεις το super 3 για παραδειγμα που ειναι για μικρα ποσα, θα δεις οτι δεν παιζει σχεδον κανενας

αυτο που τραβαει τον παιχτη ειναι η πιθανοτητα να γινει πλουσιος και να λυσει το οικονομικο προβλημα της ζωης του

@ axaxouxas : εσυ εχεις μαγαζι με λαχεια ή πλανοδιος λαχειοπωλης??

• Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Αλλα ξεφυγαμε απο το θεμα μας για αναλυσε μου να καταλαβω τι ειναι αυτο το ''ΔΥΝΗΤΙΚΑ 15.000.000 ευρω'' που λες ?

μαλλον ο φιλος εχει παρεξηγησει και νομιζει οτι τα λαχεια που σου μειναν απουλητα ηταν πριν την κληρωση και σου λεει οτι καποιο απο αυτα μπορει να κερδιζε στην κληρωση.

Δημοσ.
Δηλαδη εχω γινει ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ?:lol:

Οταν μενουν κατα 99% εισαι χαμενος ....

Μπορει να πηγαινεις να βγαλεις 300 ευρω την εβδομαδα αν σου μεινουν οχι πολλα 15 πενταδες τι εβγαλες τοτε ? :mad:

Αλλα ξεφυγαμε απο το θεμα μας για αναλυσε μου να καταλαβω τι ειναι αυτο το ''ΔΥΝΗΤΙΚΑ 15.000.000 ευρω'' που λες ? :shock:

Να καταλαβαίνουμε την ελληνική παρακαλώ. Όταν λέω δυνητικά δεν ενοώ ότι έγινε κιόλας.

Δεν είναι πολύ δύσκολο, πίστεψε με.

Προφανώς τα λαχεία που θα σου μείνουν μπορεί να μην είναι όλα για πέταμα.Κάποια απο αυτά μπορεί να κερδίζουν και άλλα μπορεί να κερδίζουν πολλά.

Γιαυτό λέω τα φαινομενικά 1500 ? που εξαρχής νομίζεις ότι μπήκες μέσα ίσως να αποδειχτεί αργότερα το αντίθετο.

Και τέλος με αυτό.

Δημοσ.
σ' ευχαριστω πολυ και ανταποδιδω τις ευχες

δεν ειναι ευκολο να ανοιξεις και δευτερο πρακτορειο για να μην πω οτι ειναι αδυνατο. μην παιρνεις βαση απο καποιους μεγαλους της αθηνας που εχουν 2 και 3 πρακτορεια

σε ολα τα τυχερα παιχνιδια οι αποδοσεις ειναι εναντιον του παιχτη γι αυτο και ο πρωτος λαχνος μοιραζει παντα λεφτα

αν δεις το super 3 για παραδειγμα που ειναι για μικρα ποσα, θα δεις οτι δεν παιζει σχεδον κανενας

αυτο που τραβαει τον παιχτη ειναι η πιθανοτητα να γινει πλουσιος και να λυσει το οικονομικο προβλημα της ζωης του

@ axaxouxas : εσυ εχεις μαγαζι με λαχεια ή πλανοδιος λαχειοπωλης??

Πλανοδιος ειμαι αλλα εχω και ποστο στην Ομονοια ....

Εχω βαλει την μητερα μου για λιγο να καθεται και πεταγομαι σε ΣΤΑΘΕΡΟΥΣ πελατες

γιατι εγω ασχολουμαι κυριως με Εθνικο και λιγοτερο με λα'ι'κο

αλλα εδω και 4,5 χρονια εχω απογειωθει και στο λα'ι'κο ....

Αλλα ειναι πολυ ψυχοφθορο το ξεπουλημα την τριτη

και διωχνω την μητερα μου για να μην βλεπει τιποτα

Το κακο ειναι οτι εγω δεν προλαβαινω να τα βγαλω περα λογω παρα πολλων πελατων φιλων που εχω και το γαμωτο ειναι οτι δεν μπορω να βαλω καποιον να με βοηθαει ακριβως γιατι η δουλεια βασιζεται στην ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ επαφη που εχει ο καθενας με τους πελατες - φιλους του....

Δημοσ.
Να καταλαβαίνουμε την ελληνική παρακαλώ. Όταν λέω δυνητικά δεν ενοώ ότι έγινε κιόλας.

Δεν είναι πολύ δύσκολο, πίστεψε με.

Προφανώς τα λαχεία που θα σου μείνουν μπορεί να μην είναι όλα για πέταμα.Κάποια απο αυτά μπορεί να κερδίζουν και άλλα μπορεί να κερδίζουν πολλά.

Γιαυτό λέω τα φαινομενικά 1500 ? που εξαρχής νομίζεις ότι μπήκες μέσα ίσως να αποδειχτεί αργότερα το αντίθετο.

Και τέλος με αυτό.

Φιλε μου καμια παρεξηγηση ....

Πραγματι απο τα 1500 ευρω που εχανα ημουν τυχερος γιατι ειχα δυο ολοκληρες στον

διπλο ληγοντα και πηρα πισω 800 ευρω συν δυο τριδυμα με ληγοντα αλλα 120 συνολο 920 ευρω ενω θα μπορουσα να πιασω και καποιο νουμερο αλλα δεν ....

Απλα δεν ειχα ξανακουσει την λεξη δυνητικα και το ποσον που αναφερες δεν εχει δωθει ΠΟΤΕ μεχρι τωρα απο λαχεια 15.000.000 ευρω και γιαυτο παραξενευτηκα.

Βασικα ομως δεν ειμαι για τετοιες καταστασεις γιατι ειναι παρα πολυ ψυχοφθορες

Δημοσ.

εγω προσωπικα στο μαγαζι εχω εθνικο και στις γιορτες κρατικο

το λαικο και ψυχοφθορο ειναι και δεν φευγει και ευκολα στο μαγαζι. πρεπει να εισαι στη γυρα ή να εχει περαντζαδα εκει που ειναι το μαγαζι

τουλαχιστον εχεις καλο ποστο

σου ευχομαι τον πρωτο στο λαικο για να βγαλω εγω τον πρωτο στο εθνικο....

Δημοσ.

Τα εχω βγαλει ΟΛΑ !!!

(για πελατες ΜΟΝΟ)

Εχουμε και λεμε ....

8 φορες τον ΠΡΩΤΟ στο Εθνικο απο 10.000.000 δρχ μεχρι 100.000 ευρω

ενω εχω δωσει και δυο φορες τα 50.000.000 δρχ !!!

(ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΟ το εχω χασει δυο φορες για μια μοναδα !!!!)

Λα'ι'κο δυο φορες τον ΠΡΩΤΟ την μια τριδυμο !!!

Αλλα χωρις σειρα !!!!

Κρατικο εχω βγαλει τον ΠΡΩΤΟ μια φορα το 1993 αλλα χωρις σειρα

(ειχα την διπλανη !!!!)

Ειμαι ατυχος γαμωτο !!! (ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ)

Οποτε σου ευχωμαι να βγαλεις το ΤΖΟΚΕΡ μετα απο πολλα τζακ-ποτ

και να βρεθει ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ....

Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙΣ ΕΣΥ !!!!

Δημοσ.

7 θεμα σελιδες για να μαθουμε να παιζουμε τι; λαχεια που εξ ορισμου ειναι καθαρα θεμα τυχης. ρε δουλευωμαστε; η πιθανοτητες να κερδισεις αυτο το πραμα ειναι μια σε πολλα δισσεκατομυρια, να σας βαλω υπολογισμους στην μεση για να σας το αποδειξω;;;

Δημοσ.
7 θεμα σελιδες για να μαθουμε να παιζουμε τι; λαχεια που εξ ορισμου ειναι καθαρα θεμα τυχης. ρε δουλευωμαστε; η πιθανοτητες να κερδισεις αυτο το πραμα ειναι μια σε πολλα δισσεκατομυρια, να σας βαλω υπολογισμους στην μεση για να σας το αποδειξω;;;

Yeap, αν αποδείξεις ότι οι πιθανότητες είναι σε πολλά δισεκατομμύρια με υπολογισμούς, δεν ξαναγράφω στο insomnia για μια βδομάδα, αλλά αν όχι θα σταματήσεις εσύ το spam για μια βδομάδα, πάει?

Δημοσ.

Αποδειξε μου οτι ειναι σε δισεκατομυρια οπως λες κι εγω θα σου δωσω ....

δυο δεκαδες εθνικο πληρωμενες για 3 χρονια αξιας 2240 ευρω !!!!

Δημοσ.

και δεν μου δινεις τα 2240 ευρω στο χερι που ειναι ποιο σιγουρα;

για πες λοιπον, το καθε λαχειο ποσους αριθμους εχει πανω; φανταζομαι ειναι τελειως τυχαιοι οπως και οι αριθμοι που κληρωνονται. αν κανω λαθος διορθωσε με

Δημοσ.

Εγω θελω να ρωτήσω το άλλο.

Εχεις τακτικούς πελάτες που είναι προληπτικοί σε ακραίο βαθμό, δηλ. να φοράνε σώβρακα ανάποδα, να σε πληρώνουν με το χέρι που την έπαιξαν, να μη σου μιλάνε καθόλου την ώρα που παίρνουν το λαχείο, να νευριάζουν αν τους λές "καλή τύχη", να σφάζουν κοκόρια κλπ. ;

Εχεις καμια τέτοια ιστορία να μας πείς γενικα;

Δημοσ.

evabb, δεν δίνει συμβουλές για το πώς να κερδίσεις τον πρώτο λαχνό, δεν είναι μάντης. Κάποιες "τεχνικές" εξηγεί για μεγαλύτερη απόδοση.

Δημοσ.
evabb, δεν δίνει συμβουλές για το πώς να κερδίσεις τον πρώτο λαχνό, δεν είναι μάντης. Κάποιες "τεχνικές" εξηγεί για μεγαλύτερη απόδοση.

Ακριβως αν ημουν μαντης νομιζει κανεις πως δεν θα το κραταγα για μενα ???

Η μονη ''τεχνικη'' ειναι πως οτι δινεις παιρνεις αναλογικα

ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

Δημοσ.
Εγω θελω να ρωτήσω το άλλο.

Εχεις τακτικούς πελάτες που είναι προληπτικοί σε ακραίο βαθμό, δηλ. να φοράνε σώβρακα ανάποδα, να σε πληρώνουν με το χέρι που την έπαιξαν, να μη σου μιλάνε καθόλου την ώρα που παίρνουν το λαχείο, να νευριάζουν αν τους λές "καλή τύχη", να σφάζουν κοκόρια κλπ. ;

Εχεις καμια τέτοια ιστορία να μας πείς γενικα;

Αρκετες αλλα αμα κανω οτι τις γραφω τοτε θελουμε βιβλιο σαν την ΔΟΜΗ (ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΑ) !!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...