Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γνωστός μου πριν κάποια χρόνια κέρδισε στο λότο 20 εκατομμύρια δραχμές.

Το ''κόλπο'' του; Έπαιζε τους ίδιους αριθμούς συνέχεια...νομίζω κάτι τέτοιο ''κάπως'' αυξάνει τις πιθανότητες να κερδίσεις.

Γκετ ριτς ορ νταϊ τραϊνγκ μαδαφακας.

βασικα ειναι και να σε θελει

εγω παιζω τα ιδια νουμερα στο λοττο απο τον πρωτο διαγωνισμο του παιχνιδιου το 1990

μεχρι 4 εχω πιασει

• Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λαχεία τα εμπιστεύομαι γενικά αν και σίγουρα κερδίζουν πολλοί λιγότεροι απ' όσους 'χανουν'.

Κάποτε είχα υπολογίσει την πιθανότητα να πιάσει κανείς το Λόττο και ήταν ένα ποσοστό % με τουλάχιστον 5 δεκαδικά ψηφία πχ 0,00002%. Για Τζοκερ που πρέπει να συνδυάσεις το πάνω με το κάτω πεδίο, ούτε συζήτηση. Αυτό που με προβληματίζει ειδικά είναι τα απανωτά Τζακ-Ποτ που γίνονται πριν τις γιορτές...

Δημοσ.

ποιος σου ειπε οτι απανωτα τζακ ποτ εχει μονο στις γιορτες?

απλως τα χριστουγεννα ειναι η εποχη του τζογου, βαζει και ο οπαπ μεγαλο μπονους και γι αυτο γινεται χαμος

για μπες στο σαιτ του οπαπ στα αποτελεσματα καποιου παιχνιδιου και δες για αρκετους διαγωνισμους τον αριθμο των στηλων που εχουν παιχτει

για το λοττο ολοι οι πιθανοι συνδυασμοι ειναι περιπου 14 εκατ ενω για το τζοκερ 24 εκατ.

για το προτο ειναι 10 εκατ συνδυασμοι.

το προτο αυτη τη στιγμη εχει 51 τζακ ποτ (περιπου 6 μηνες). στον τελευταιο διαγωνισμο παιχτηκαν κοντα 1.5 εκατ συνδυασμοι. για πεσμου με βαση μονο τις πιθανοτητες και με την προυποθεση οτι ολοι οι συνδυασμοι που παιχτηκαν ειναι διαφορετικοι μεταξυ τους τι ειναι πιο πιθανο να γινει? να βγει νικητης ή τζακ ποτ?

τα ιδια ισχυουν και για το τζοκερ και για το λοττο

Δημοσ.

δεν ξέρω άν ακούστηκε στην Ελλάδα αλλά στη Βουλγαρία είχαν πέσει πριν κανα 2 μήνες στο εδώ τζόκερ 6 αριθμοι , άς πούμε το 1,2,3,4,5,6 (δεν θυμαμαι ακριβώς).. δεν κέρδισε κανείς και είχε τζάκποτ 3.000.000 ευρώ...την επόμενη εβδομάδα έγινε το εξής κουλό...πέφτουν πάλι τα νούμερα 1,2,3,4,5,6. :shock::shock: και κέρδισαν τα χρήματα 7 άτομα... έγινε τόσο πολύ σκάνδαλο που ζύγιζαν τα μπαλάκια, έρευνες κλπ...τα κέρδη δόθηκαν σε 4 συνταξιούχους, ένα άνεργο και 2 άλλους τυχαίους...έλεγαν μάλιστα πώς να γίνει αυτό το φαινόμενο είναι ένα στα (και εγώ δεν ξέρω πόσα δις πιθανότητες) ..

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μέχρι προχθές είχαν πουληθεί 4,7 εκατ. «μαγικά χαρτάκια» του Κρατικού Λαχείου Κοινωνικής Αντίληψης, ενώ, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, θα έχουν διατεθεί έως την τελευταία μέρα (παραμονή του νέου έτους) περί τα 6 εκατ. τεμάχια.

Τα μεγέθη αυτά είναι περίπου 10% χαμηλότερα σε σύγκριση με τις περσινές πωλήσεις, όταν διατέθηκαν 6.668.500 κομμάτια και η αξία των πωλήσεων ήταν 53.348.000 ευρώ.

>>

http://troktiko.blogspot.com/2010/01/blog-post_4086.html

παντως η αυξηση της τιμης 3ε σε καθε λαχειο ειναι υπερβολικη..

Δημοσ.

"Διαβάστε να δείτε τι παίζει.... έχω μείνει άφωνος...

Η Λιάνα Κανέλλη παρέδωσε στον πρόεδρο της επιτροπής θεσμών και διαφάνειας της Βουλής κ. Αναστάσιο Καραμάριο

μια λίστα 1.200 ατόμων, οι οποίοι έχουν κερδίσει υπέρογκα ποσά στο "ΣΤΟΙΧΗΜΑ».

Στον κατάλογο, σύμφωνα πάντα με τη Λιάνα Κανέλλη, φέρονται να βρίσκονται πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου και μάλιστα,

η γνωστή δημοσιογράφος έκανε ειδική αναφορά στον επικεφαλής της Θύρας 7. Ο επικεφαλής της Θύρας 7 φέρεται ότι έχει κερδίσει

5,7 εκ. ευρώ, ενώ επίσης στη λίστα περιλαμβάνονται παράγοντες του ποδοσφαίρου, διαιτητές, προπονητές, ποδοσφαιριστές,

επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και άνθρωποι της νύχτας.

Στον κατάλογο, μάλιστα, δεν εμφανίζονται μόνο τα συγκεκριμένα πρόσωπα,

αλλά και τα μέλη των οικογενειών τους. Τα 1.200 αυτά άτομα κέρδισαν συνολικά 186 δισεκατομμύρια δραχμές στο διάστημα αυτών

των ετών, ενώ όπως έκανε γνωστό η κ.Κανέλλη, υπήρξε παίκτης που αποκόμισε οικονομικά οφέλη της τάξης των 900 εκατομμυρίων

δραχμών, μέσα σε έναν μόλις χρόνο.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ...

Δημοσ.

πολυ παλιο το δημοσιευμα

και αν δεν κανω λαθος ο σωτηρακοπουλος ειχε απαντησει γιατι ειχε βγει το ονομα του και ειχε δωσει στη δημοσιοτητα χαμενα δελτια επισης παρα πολλων ευρω

παντως παιζει και ξεπλυμα χρηματος και δεν ειναι ολα λεφτα που εβαλαν στην τσεπη τους απο κερδη απο το στοιχημα

Δημοσ.
και αν δεν κανω λαθος ο σωτηρακοπουλος ειχε απαντησει γιατι ειχε βγει το ονομα του και ειχε δωσει στη δημοσιοτητα χαμενα δελτια επισης παρα πολλων ευρω

Ε ναι, αφού φρόντισε τα κερδισμένα να είναι περισσότερα από τα χαμένα...

Δημοσ.

Ποσο παλιο δλδ; Μηπως ειναι ευκολο να δωσεις καποια παραπομπη γιατι με ενδιαφερει το θεμα;

πολυ παλιο το δημοσιευμα

παντως παιζει και ξεπλυμα χρηματος και δεν ειναι ολα λεφτα που εβαλαν στην τσεπη τους απο κερδη απο το στοιχημα

Δημοσ.
απο ποτε πανε ονομαστικα τα δελτια?

δεν βαζουν δικηγορους κτλ?

τα δελτια δεν ειναι ονομαστικα

ονομαστικη ειναι η βεβαιωση κερδους που παιρνεις οταν καταθετεις τα κερδισμενα δελτια στον οπαπ

και για να βγει το θεμα προφανως υπηρξε διαρροη

Δημοσ.

μα γι αυτο μπαινει στην μεση ο δικηγορος με πληρεξουσιο..

οκ δηλ.ολοι οι δικηγοροι τους δωσαν?χλωμο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...