Προς το περιεχόμενο

ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΜΕ ADSL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,εχω το εξης προβλημα στο σαλονι θελω να συνδεσω το τηλεφωνο και σε αλλο δωματιο το ADSL, οταν τα συνδεω δηλ.το τηλεφωνο στο πριζακι απ΄ευθειας, και το μοντεμ με το φιλτρο-σπλιτερ στο pc δεν εχω ιντερνετ και εχω τηλεφωνο υπ'οψιν στου σαλονιου την πριζα ερχεται η κυρια γραμμη τηλεφωνου και απο εκει μοιραζεται στα δωματια, η γραμμη ειναι pstn

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Δημοσ.
Γεια σας,εχω το εξης προβλημα στο σαλονι θελω να συνδεσω το τηλεφωνο και σε αλλο δωματιο το ADSL, οταν τα συνδεω δηλ.το τηλεφωνο στο πριζακι απ΄ευθειας, και το μοντεμ με το φιλτρο-σπλιτερ στο pc δεν εχω ιντερνετ και εχω τηλεφωνο υπ'οψιν στου σαλονιου την πριζα ερχεται η κυρια γραμμη τηλεφωνου και απο εκει μοιραζεται στα δωματια, η γραμμη ειναι pstn

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Το φίλτρο πάει στο τηλέφωνο!! Όχι στο modem. To modem συνδέεται απ' ευθείας στην πρίζα.

Δημοσ.
Σωστα το μοντεμ απ'ευθειας και το φιλτρο στο τηλ. παλι το ιδιο προβλημα εχω

Δε μπορείς να συνδεθείς καθόλου δηλαδή;

Δημοσ.
ιντερνετ εχω τηλ δεν εχω

Όλα ανάποδα τα έχεις πει τότε στο πρώτο post τότε! Για έλεγξε πάλι τι ακριβώς συμβαίνει και πες τα σωστά.

Δημοσ.

ok οταν συνδεω στην πριζα του σαλονιου το τηλ , και στο αλλο δωματιο το ιντερνετ, τοτε εχω ιντερτνετ ,και δεν εχω τηλ.( το μοντεμ απ'ευθειας στο πριζακι, και το τηλ μεσω φιλτρου)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...