gerajohn Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Γεια σας,εχω το εξης προβλημα στο σαλονι θελω να συνδεσω το τηλεφωνο και σε αλλο δωματιο το ADSL, οταν τα συνδεω δηλ.το τηλεφωνο στο πριζακι απ΄ευθειας, και το μοντεμ με το φιλτρο-σπλιτερ στο pc δεν εχω ιντερνετ και εχω τηλεφωνο υπ'οψιν στου σαλονιου την πριζα ερχεται η κυρια γραμμη τηλεφωνου και απο εκει μοιραζεται στα δωματια, η γραμμη ειναι pstn ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
pusher Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Γεια σας,εχω το εξης προβλημα στο σαλονι θελω να συνδεσω το τηλεφωνο και σε αλλο δωματιο το ADSL, οταν τα συνδεω δηλ.το τηλεφωνο στο πριζακι απ΄ευθειας, και το μοντεμ με το φιλτρο-σπλιτερ στο pc δεν εχω ιντερνετ και εχω τηλεφωνο υπ'οψιν στου σαλονιου την πριζα ερχεται η κυρια γραμμη τηλεφωνου και απο εκει μοιραζεται στα δωματια, η γραμμη ειναι pstnΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Το φίλτρο πάει στο τηλέφωνο!! Όχι στο modem. To modem συνδέεται απ' ευθείας στην πρίζα.
gerajohn Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Σωστα το μοντεμ απ'ευθειας και το φιλτρο στο τηλ. παλι το ιδιο προβλημα εχω
pusher Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Σωστα το μοντεμ απ'ευθειας και το φιλτρο στο τηλ. παλι το ιδιο προβλημα εχω Δε μπορείς να συνδεθείς καθόλου δηλαδή;
pusher Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 ιντερνετ εχω τηλ δεν εχω Όλα ανάποδα τα έχεις πει τότε στο πρώτο post τότε! Για έλεγξε πάλι τι ακριβώς συμβαίνει και πες τα σωστά.
gerajohn Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 ok οταν συνδεω στην πριζα του σαλονιου το τηλ , και στο αλλο δωματιο το ιντερνετ, τοτε εχω ιντερτνετ ,και δεν εχω τηλ.( το μοντεμ απ'ευθειας στο πριζακι, και το τηλ μεσω φιλτρου)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.